Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 De Jong doğruysa her türlü Lass'tan da Tiote'den de çok daha iyi isim bana göre. Denayer de tekrar kiralanmış sanırım, güzel. Forvette bu sene Avrupa okmadığı için Eren yeterliydi, ama alternatif gelmesi iyi. Son dakkada çok güzel işler başarmış Dursun haberler doğruysa. Yalnız ekonomi nolacak o ayrı hikaye.
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 keju'yu keşke bedava da olsa gönderebilsek. Lig için serdar aziz,balta,semih denayer yeterli http://webtv.hurriyet.com.tr/spor/futbol/burak-yilmazin-nazlisi-rekor-kirdi_135485?_sgm_source=135485&_sgm_campaign=scn_a004ff620fd74004&_sgm_action=click ilk yorum...
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 de jong ve denayer transferleride bitti mi baya iyi kadromuz olacak şaka maka. muslera(cenk,eray) cavanda(linnes,sabri)-şedju(balta,semih)-aziz(denayer,koray)-carole(balta) tolga(selçuk)-de jong(donk,hamit) bruma(yasin)-sneijder(josue)-podolski(sinan) eren(sighortson) yedekler hala tırt ama eğer ağır sakatlık falan çıkmazsa iyi kötü bu sezonu üst sıralarda bitirebiliriz.birde selçuk tan vazgeçmemiz lazım artık :( bu haliyle 26 kişi oluyor forvet için 1 berk ismail birde salih dursun kalacak sanırım.kadromuz bjk ve fb kadar kaliteli değil ama baya alternatifli bir kadro oldu. özellikle ileri 4 lü ligde bence en iyisi ama gerisi hala kötü :( de jong gelse bile 3 yer 4 atarız bu sene
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 komple çöp 7. liğiniz hayırlı olsun
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Biraz fazla polyannacılık olacak ama bana güzel toparlanmış geldi kadro. Eğer söz konusu üç transfer biterse taş gibi takım oluyor. Taş gibi birbirinin yerini dolduran adamlar var. İster 4-4-2'ye dön, Eren+Poldi yap, ister 4-3-3'e dön. Rakip kanatlardan çok basıyorsa Bruam yerine Sneijder'i kanada çek. Aksayan kanat olursa Yasin'i sok. Stoper bölgesi hala sıkıntılı, ama onda yapacak bir şey yok şimdilik. Seneye bir stoper bir santrafor alarak Avrupa için de güzel kadroya evrilir bu kadro. Muslera Cavanda Denayer Chedjou Carole De Jong Tolga Podolski Sneijder Bruma Eren Cenk Linnes Balta / Serdar Selçuk Yasin /Sinan Josue Stighorson Daha duruma göre kendilerini toparlarlarsa rotasyonda düşünülecek Semih, Hamit, Sabri falan var. Denayer geldiyse Koray kiralanabilir bir tarafa. Bir de şu elden çıkartılacak 3-4 adamı da çıkartabilirsek çok güzel olacak.
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 souldarkorn said: WBA Bruma'ya 17m teklif etmiş bizimkiler kabul etmemiş. Hiç zannetmiyorum doğru haber olduğunu. http://www.sporx.com/galatasaray-bruma-icin-serveti-reddetti-SXHBQ565703SXQ 17 milyon güzel rakam şu kıtlıkta ama Dursun gidip son dakika Anadolu dan yaşlı futbolcu alıp 2 milyon euro maaş falan veriyorum derken harcar o parayı
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Orta sahayı yeterli görmedim. Defansın maşallahı var. o kadar adama rağmen en az gol yiyen takım olamazsak yazık !!!
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Kadro fena olmuyor gibi eger De Jong gelirse. Cidden Selcuk'la olmayacakti artik bu sene. JOR'un kapasitesini de iyice gorecegiz. Cidden caretaker mi yoksa potansiyel var mi (Ben hep karsiyim bu tarz islere ama adamin kumasi iyiyse guzel isler cikabilir) Kafamda finansal mevzu hala soru isaretleri tasiyor. Bir sonraki ceyrekte finansallari takip etmek lazim. Halka acik sirketlerin bircok seyinin kabak gibi ortada olmasi gerekirken soz konusu futbol oldugunda kimsenin hala dogru durust bilmiyor olmasi enteresan geliyor bana. Yani halka acik klup baskani cikip UEFA kriterleri sunlardir biz bu kadar tasaruf ediyoruz/burdan sunu yapiyoruz filan diye aciklayabilmeli en azindan annual reportlarda diyecegim de oyle birsey yok tabii. O yuzden birileri yonetirken ve o kisilerin cidden beceriksiz olabilme ihtimali varsa - kontrolun bu kadar onlarda olmasi beni rahatsiz ediyor futbolda. Bu her klup icin gecerli. Yani heralde ne yaptiklarini biliyorlardir diyecegim de su gider/gelir olayi ne alemde bu kadar adam alindiktan sonra bilemedim.
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Umut Bulut Kayseri'ye gitmiş kiralık. Bakalım ne kadarını ödeyecekler maaşın...
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Bugün bayram olsun ya Umut çöpü de gitmiş. 1 milyon euroya kurtarmışız.
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 umut gitmiş nihayet.şöyle akıllı akıllı gitse ne güzel olacaktı ne diye bi kadar zorladı anlamadım.geriye bir tek tarık kaldı oda sözleşmesi bitene kadar bizde sanırım kimse almaz bu vitaminsizi
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Tarık ı vereceksin kiralık bedava bile olsa anadolu takımlarına gelişsin.
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 25 yaşında bi gelişir ki anadolu takımlarında uçar uçar
Red Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 genç aydın yılmaz gibi patlama yapacaktır.
Mrlee Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=qwCvRtTDUF8 skillss videosu yok
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 skill yok ki adamda neyi koycaklar videoya
Alfred Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Sighthorson nasıl okunuyor abi? Düşündüğüm gibi değildir umarım, güzide gazetelerimizde "Sighthorsson Gitsin" manşeti gelmez değil mi?
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 De Jong sabah gelmiş İstanbul'a. Hiç söylemiyorsunuz :p
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 de jong da gelmis dursun medyada da gozukmuyor artik, bir de para sacmasa keske.
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Fistan said: 25 yaşında bi gelişir ki anadolu takımlarında uçar uçar Luca Toni 26 yaşındayken İtalya 2. ligindeydi. Ondan sonrası işte Fiorentina, Bayern, Roma, Juventus falan. Hani Tarık'tan cacık olacağından değil de, yaşı geçince veya kötü ligde illa gelişmez patlama yapmaz diye bir şey yok, onu diyorum.
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Tarık müthiş kötü bir adam. O dönem Eskişehir'in topçuları iyidir mantığıyla iyi PR yaptı yönetimleri, koca sezon bir tane asisti olmayan isabetsiz ortaların kralı Tarık'ı itelediler. Onun dışında Umut'un gitmesi müthiş oldu fakat Olcan ve Tarık ile aynı kefeye koymam. Umut belli olan rolü ve beklentiler dahilinde ilk 2 senesinde verebileceği herşeyi verdi kapasitesi dahilinde ve çok kritik goller attı. Ondan sonrası takımın 3. forvetliğiydi, Hamza geldi bu adam benim prensim, çok hırslı çalışkan dedi adamı taraftarın önüne attı. Neyse hala takım bulabilmesi falan iyi
Alfred Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Takım fena olmadı; Sightorsson ile birlikte; zor durumlarda 2 forvet Sneijder yokluğunda 4 4 2 donebilme kabiliyetini kazandı takım. BJK yi geçeceğimizi halen düşünmüyorum ama son haftalarda klasik BJK tribine girilirse en büyük 2. şampiyonluk adayı biz olacağız kadro oturunca. Fikstürün cillop gibi olması da takımın oturması açısından çok büyük avantaş veriyor bize.
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 ikinciyiz bu sene. gerci ffp'den oturu avrupa'dan banlaniriz yine bi sene daha, wp dursun.
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 gs tüm maç bir şey yapmayıp son dakikalarda orta kafa gol atan ve muslera'nın gol yemediği gıcık bir takım oldu. bu nedenle son kulvardan şampiyonluk şansı var bence. hatta bjk ve fb'nin avrupa macerası nedeniyle önden önden de gidebilirler. şampiyonluğu bjk transferlerinin uyumu belirler gibi. fb her zamanki iyi oyuncular / kötü takım oyunu durumundan çıkmayacak gibi görünüyor. avrupa'da oynuyor futbolcular türkiye'de bir cacık yok.
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Alfred said: Sighthorson nasıl okunuyor abi? Düşündüğüm gibi değildir umarım, güzide gazetelerimizde "Sighthorsson Gitsin" manşeti gelmez değil mi?[video]https://m.youtube.com/watch?v=CsMkpM9OSKA?feature=oembed" width="459">
Öne çıkan mesajlar