madcow Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 yorungede degilse gol falan atarsak gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 JOKER sabri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Ibrahimovicin golunden sonra joysticki birakmasi gerekiyodu gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 3 faul falan yapıldı brumaya da calmadı. turkiyede bruma bu yuzden oynayamaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 2dk invasion yaptım sabri girdi, noldu linnes sakatlandı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 ManU 3 ligde degilde 5 tane salladılar zaten. Pek bir korkulu ruya falan olamadınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Sotto said: JOKER sabri... (tu) Hakkını yiyorsunuz reisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Ceju sov devam. Savunmada zaten yok. Bos kaleye de dokunamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 oldun said: ManU 3 ligde degilde 5 tane salladılar zaten. Pek bir korkulu ruya falan olamadınız. Takımı boşver, Bruma attı mı golünü atmadı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Reis bu takımda her zaman oynar boşuna yerine adam almayın ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 gs 1-2 sağlam transfer ile 6.lığı kimseye kaptırmaz bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 ne boş konuşuyorsun ya. yemin ederim orta 1 kafasındasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 muslera olmasa 3-0 falandı maç, lige yeni çıkan takımla oynuyor gs. benim suçum değil sorry şu oyuna bakıp şampiyonluğun en güçlü adayı mı diyeyim ne diyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Bu elmaya küçükken gs li büyüğü birşeyler yapmış herhalde. Adam GS maçlarında BJK den fazla heyecanlanıp daha çok yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 evet 99 yılında dedem ölene kadar birlikte gs maçları izler, radyodan dinlerdik. hatta mutlu olsun diye gsliyim falan derdim yanına gittiğimde. uefa kupasına falan cok sevinmiştim o öldükten sonra. sen cinsel içerikli orta okul seviyesinde bişey demek istedin ama dimi ? çok komiktin gercekten gülmekten öldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Hayır canım ne alaka :D 1996 - 2000 yıllarında çok kızdırmışlar seni belli. Ayrıca acıtasyona arabeske bağlamanda çok iyiydi hemen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Elmanın topu Florya'ya kaçmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 bence senin geri vitesin daha iyidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Geri vites mi ahuahaha. İspat arayan dedektif gibi gördüm seni. Hangi abine ban attırmaya çalışıyorsun elmalı. Neyse ben maçı izliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 ben de aynı şeyi yapıyoprum, kötü oynayan bir gs görüyorum, 8 şut görmüş kalesinde 3 tanesini muslera efsane cıkartmış. bunu futbol konusuna yazınca fanatik oluyoruz, orta okul seviyesinde oluyoruz. iyi oynuyor harika mı yazalım. bu kadar alıngan olmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 takımın boktan olduğunu biz de görüyoruz. 2 iyi transferle 6.cılığı garantiler. gerçekten çok iyi maç yorumluyorsun biz malız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Sinan sacını boyatana kadar topuna kassaymıs abi utanc verici oynuyor suana kadar. Kendisini gecmis ceza alanına dogru giden adamı arkadan indirip kart almamak anca turkiyede olur. ahah tabiki bir kartı daha atladık diyecem ama faulu bilşe vermedigi icin problem yok. Sonra bruma niye oynayamıyor. Aha bundan oynayamıyor. Surekli tekme tokat altında ince is yapacak adamın yeri yok turkiyede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 karabük teknik direktörünün tek taktiği "NO FOUL" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Su sol bekteki herifin simdiye kadar 6 sarı kart falan almamıs olması inanılmaz kendisini gecen herkesi cekiyor herif asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Yeni bir sezon , Yine bir sabri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar