scorch Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 bakkala bunu da dedirttiniz ya "Müzede kupa koyacak yer sıkıntısı yaşıyoruz" http://www.ntvspor.net/haber/haber-t/159676/muzede-kupa-koyacak-yer-sikintisi-yasiyoruz
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Çocuklarımız Wiki'ye girdiğinde; başkanlık döneminde, alınabilecek çoğu kupayı almıştır olarak görecek bu yağlı suratı.
demode Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 josue saat 18:00 @ istanbul hadi bakalım
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Abi ben gs li olsam üzülürüm şu an ya. Hatta baya bi düşme potasında olmasını isterim takımın ki bir şeyler değişsin çünkü görüldü ki değişmiyor bir türlü. Abi çok kötü yani durumu gs nin yönetim (liseliler) ayrı bok, ffp ayrı. Hani insan bazen hayret ediyor Galatasaraylıların transfere falan sevinmesini görünce.
demode Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Napacaz kardeş her şey daha kötüye gidince Galatasaray kalacak mı sence?
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Orta sahada sinaydir selcuk varken yillik 2m verilip alinan tolga cigerci varken. Josue ve 5m verilecek denen diarra nerede oynayacak ?
demode Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 applev0dka said: Orta sahada sinaydir selcuk varken yillik 2m verilip alinan tolga cigerci varken. Josue ve 5m verilecek denen diarra nerede oynayacak ? Mehmet Demirkol diyor ki bence selçuğu oynatmamak için yapılıyor bu transferler diyor(josue olursa diarra fln)
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Selcuk yolcu degilse kaptani hem de oyle buyuk bir maasla yedek oturtmak buyuk luks. Selçuk kotu mu bence cok kotu ama 4 yil pahali kontrat verilirken dusunulecekti
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 1 maç seyircisiz ceza vermişler az olmuş
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 applev0dka said: Orta sahada sinaydir selcuk varken yillik 2m verilip alinan tolga cigerci varken. Josue ve 5m verilecek denen diarra nerede oynayacak ? Ön libero kim gelirse gelsin yeri boş zaten, illa oynar. Josue rotasyon oyuncusu olur.
demode Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 applev0dka said: Selcuk yolcu degilse kaptani hem de oyle buyuk bir maasla yedek oturtmak buyuk luks. Selçuk kotu mu bence cok kotu ama 4 yil pahali kontrat verilirken dusunulecekti Çin'e göndermek için kulübede bile oturtabilirler bence...
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 çin dosyası kapandı. yabancı kontenjanı az çin'de ve doldu takımlar. satabilen sattı bu zamana kadar. onu geçtim çin bile olsa sınırlı yabancı hakkı için selçuk'u neden alsın. gs'nin 40 kişiye yaklaşacak kadrosu bence olası ffp cezasına karşı bu sezon kadroyu doldurup taşırmak. başka mantıklı bir açıklama gelmiyor aklıma, gerçi bu da mantıklı değil ya neyse.
demode Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Stringray said: çin dosyası kapandı. yabancı kontenjanı az çin'de ve doldu takımlar. satabilen sattı bu zamana kadar. onu geçtim çin bile olsa sınırlı yabancı hakkı için selçuk'u neden alsın. gs'nin 40 kişiye yaklaşacak kadrosu bence olası ffp cezasına karşı bu sezon kadroyu doldurup taşırmak. başka mantıklı bir açıklama gelmiyor aklıma, gerçi bu da mantıklı değil ya neyse. Burak panpa'sını aldırır oraya
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 demode said: Napacaz kardeş her şey daha kötüye gidince Galatasaray kalacak mı sence? valla galatasaray büyük kulüp bir asrı aşan. 2 sene avrupa'ya gidilmez, sneijder, muslera takımda tutularak gençler takıma monte edilir, çer çöp takımdan temizlenir ve özellikle liseli tayfaya karşı eytere bea denilebilirdi. ama işte o fırsat kaçtı. borç üstüne borç bindiriliyor şu anda gs'nin yaptığı transferleri yapmayı, yıllık çer çöp futbolcuya 2.5-3m vermeyi biz de biliyoruz da yapmıyoruz. Borçlarımız yavaş yavaş eriyor ve uzun süre ffp falan görmeyiz muhtemelen. Bu kadar adam alınıyor ve gs'den giden yok e arkadaş ffp nolacak. bu kadar adamı tsl ve kupada mı oynatacak galatasaray. Ben samimi olarak galatasaray'ın çıkışının bu liselilerin kellesinin alınıp kulübün daha demokratik hale getirilmesi olduğunu düşünüyordum. gençleştirirsin takımı iyi bi scouting ile 2-3 yıl avrupa'yı silersin kafandan ama sonra toparlanırsın. ama işte o şans kaçtı, millet hala süper kupa zaaa falan diyor, dursun müzede yer kalmadı kupa koyacak ehehe diyor. geçmiş olsun diyorum ben de.
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Valla GS'nin kasten borçlandırıldığına inanıyor bayağı bi kişi, Dursun 1.5 senedir falan yanılmıyorsam Riva'yı falan peşkeş çektirmeye çalışıyor. Borçlandırma üst sınıra dayanırsa yanılmıyorsam bu yıl sonunda Riva'nın elden çıkarılması için kurul toplanacakmış, orada koz olarak borçları gösterip çıkarttıracak vs. deniyor. Bundan çıkarı/çıkarları ne olur, kendi mi kazanır yoksa kazandırır da sonra ona mı kazandırırlar vs. bilmiyorum ama GS'nin şuan her şeyi sınırda yapıyor olmasına rağmen sürdürülebilir gelirleri geliştirmek yerine tekrar uzun kontratlarla vs. ileriye dönük gelirleri de bağlaması bayağı sıkıntı. GS batmaz yani, daha kötü olur kadro kalitesi düşerde öyle kepenk kapatmaydı vs. olmaz bu devirden sonra. Ama işte çok büyük sıkıntılar yaşanacak.
demode Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 FFP bağlamında transfer bütçesini aşmasın bizim yönetim uzun vadede çok ciddi borç düşüşü gözlenir. Bu seneki transferler o kadar da kötü değil bence. Bu lig için götürürler ama şampiyonlar liginde alakasız bu oyuncular
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Öyle Lass için 5 milyon falan verilmedikçe çok büyük borçlanma yok benim gördüğüm kadarıyla. Eldeki kaynakları verimsiz kullanıp Tolga'ya falan abuk subuk maaşlar verdik ama totalde bakıldığında gelen giden arasında çok oynama yok. Dahası basının da gazına gelmemek lazım. fiyatları şişiriyorlar işte şamata olsun diye. Josue için dedikleri fiyatın üçte birine geldi. Kiralama bedeli 1m, maaş 1.2 2,2 milyon euro toplam giderdi sözde, 0 bedel 700k maaş ile oynuyor adam. Umut - Olcan - Tarık - Donk dörtlüsünü itelersek kara bile geçebiliriz.
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 abi sorun itelemenin imkansız olması. bjk'de şu tipte tek oyuncu pektemek. o da 1.7m alıyor, bjk ortalaması için çok yüksek ama fb gs için çerez parası gözüyle bakılan. bu konuda yönetimi de çok suçlayamıyorum zira sözleşmesi yapıldığında biliç bu adamı birinci forvet oynatıyordu. onu bile iki sezondur iteleyemiyoruz hiç bir yere. anadolu kulüpleri çakallıkta sınır tanımıyor, durumu iyi bildikleri için biz 200k ödeyelim üzerini tamamlayın durumuna çekiyor olayı hemen. o şekilde de bir anlamı yok kalsın kadroda madem olayına çıkıyor. transfer sezonu sonu maaş tamamlama olayı olmadan dört çöp itelemek imkansız.
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 abi ciddi misiniz ya? ffp kapsamındaydınız zaten. adam göndermediniz, dolayısıyla yıllık maaş bütçeniz azalmadı. yeni gelen adamların maaşı eklendi. ayrıca sattığınızın neredeyse 2 katı bonservislere verdiniz. lass falan olayı değil bu yani kulübün geleceğine ipotek koyuluyor. beşiktaş'ın yıllık ücret toplamına ve sizin yıllık ücret toplamınıza bakarak hesap yapabilirsiniz. dediğim gibi siz de ffp kıskacındasınız, fener'e de vuracak da onların gelirleri daha fazla en azından.
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 biri excel koymustu 2 sene icinde biten kontratlarla beraber maaslar 45m euro seviyelerine iniyordu. soylenene gore inanılmaz bir kaleci antrenoru almısız. tafo dan sonra bos kalmamıs. Frans Hoek.
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Galatasaray'da bütün planlar riva üzerine kurulu o yüzden rahat takılıyorlar bu sene sadece lig varken oyunu göndermeden bu kadar oyuncu transferi yapmak ve ücretler konusunda hiç çekinmemek buna bağlı olmalı. Yoksa Uefa'dan daha çok ceza alır bu kafa ile.
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Bitenlerle iniyor da yeni verilen kontratlar da sacma paralar. Hadi selcuk ve burak a verilen 3 kusurler kadar uçuk değil de, bir yönetici cikip 400k net alan adama neden 2m verdiklerini ve bundan 10 gun sonra ayni bolgeye yilda 5m verecekleri bir adami kovaladiklarini anlatsin. Isimlerden bagimsiz sacma maaslar veriyor gs. Isim ve pozisyon olarak bakinca sacmalik daha da buyuk. 1 tane eren var takimda o bolge kan agliyor hala orta sahanin ortasina adam bakiyorlar. Ilginc cidden
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 epıl haklı. En azından tüpçü zengindi, bizde o da yok
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 tüpçü zengindi ama harcadıklarını yazdı hesaba onlarda var borçlarda. hakikaten onuda kimse konuşmuyor bu takım avrupa'ya filan gitmiyor ama orta saha rotasyonu abartı acaba Selçuk'u kesmek mi amaç? sonuçta Josue transferi ne anlama geliyor onu kimse anlamadı birde yıllık maaşını ödeyeceksin adamın. kiralayınca bedavaya gelmiyor.
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Jem, Rodriguez, Emre Çolak, Dzemaili, Furkan, Sercan, (kiralık) Denayer, Bilal gitti. Zaten Dzemaili'nin maaşı büyük oranda biz ödüyorduk geçen sene başka yerde kiralık olmasına rağmen. Telles'i o haneye yazmadım, son sene zaten kiralıktı maaşı Inter ödedi. Hamit'in sözleşme kuşa döndü. Buradan yıllık giderlerde 8 m üstünde gider var, hani Sercan ve Furkan'ın da bir kısmını kiralandıkları kulüpler ödedi desen 7,5-8 milyon € bütçe açılıyor. Tolga, Eren ve Serdar ve Cavanda'nın maaşlar bunlarla rahat rahat karşılanır üstüne para kalır yani. Bonservislerdeyse Telles 6,5 Dzemaili 1,3, Rodri'den GS'ye kalan para 1,5. 9,3 milyon euro ediyor. Gelenler 4,5 Serdar, 4 Eren 3 Tolga, 1,8 Cavanda 13,3. Arada 4 milyon euro fark var yani. Şimdilik maaş bütçelerinden de gelenle bir kısmı karşılanır, SOS verecek bir durum yok. Ama bundan sonrasını dikkatli atmak lazım. Umut Olcan Donk Tarık giderse acaip bir ferahlama gelir, 7-8 milyon falan ediyo dördünün toplamı. Bu arada gelenlere saçma paralar verildiği doğru. Serdar ve Tolga daha ucuza alınabilirdi. Eren zaten Kasımpaşa'da da benzer maaş alıyordu, o paraya başka adam alınırdı gayet. Vizyonsuzluğa lafım yok, sadece kırmızı alarmlık durum yok diyorum.
Öne çıkan mesajlar