dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 o parayi dusununce..gidip etoyla gomezi alin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Aceace said: Hadi bir şekilde bişeyler oldu. FFP denkleşti. Durun bi varsayımlardan bahsediyoruz. Ben bu transfer politikasına çok pis tav olmuş durumdayım. Alenen yalan söylediler bize. Süre var. Ekonomi takviminin sonuna kadar denkleme şansı var. Burada tek alışkın olunmayan nokta genelde kimse riske girip satmadan harcama yapmıyordu. Hani bizim millette olayı kontörlü hat gibi sanıyordu, satıp içeri alacakta öyle harcayacakmış gibi falan lanse ediliyor olay ama o değil. Sezon boyunca pozitif yazacaksın transfer gelirlerinde. Yalnız şeyi bilmiyorum işte transfer döneminde pozitif yazman mı gerek, yani atıyorum harcadın yaz başı işte -10 milyon euro zarardasın. Ocak'a kadar kastırır adamı satarım +500k euro kar yapsam kurtarırım vs. olayı oluyor mu bilmiyorum. FFP'nin sezon verilerini dikkate aldığını ve asıl cezayı zaten Ocak transfer döneminden sonra incelediği belgelerle verdiğini biliyorum. Zaten cezaların Nisan'da kesilmesinin sebebi de bu. Ama işte yaz döneminde ayrı bir yaptırım var mı bakmak gerek maddelerine vs... fenn said: Selçuk İnan Çin deniyor ama Çin de transfer sezonu kapandı da deniyor yetemedim Darkrider göreve Çin de 2 ay önce kapandı sanırım transfer dönemi, gelecek transfer dönemi de Ekim sonu ya da Kasım başında başlıyor olması gerek. tam hatırlamıyorum bakmak gerek. Bunun dışında şuan Çin de yabancı kotasına yer olmadığı gibi -1 düşürdüler ya da düşürmeyi planlıyorlardı sanırım. Yani o bir furyaydı o dönem satan sattı oyuncuları artık öyle büyük transferler az olur, onlarda hep işte Jackson Martinez gibi gidenler olur. TR'den o yüzdeyle adam gönderemeyiz tahminen artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Bu arada FFP cezası yiyip de GS gibi agresif takılan pek takım yok. Riskli iş ama planlar dahilinde gönderilecek adamlar için bağlantılar kuvvetliyse ve sağlamsa risk almaktan yana bir sıkıntı yok. Mesela bi benzerini İtalya da Roma yapıyor. Adamların yeni hoca ile yeni planı vardı ve takımı revize ediyorlar. Erken pazarlıklarla vs. anlaştıkları her adamı aldılar. Ha sıkıntı ne oldu? Pjanic'i elde tutmak istiyorlarken 35 milyon euroluk teklife evet demek zorunda kaldılar. O çapta adam min 45-50 arasında gidebilecek çaptayken ucuza bırakmak zorunda kaldılar. Tok satıcıyı oynama kozun gidiyor yani. 30 milyon euro içeride Roma mesela, kiralık dışında transfer yapmıyorlar artık. Farkı kapatana kadar da transfer yapmayacaklar artık. Bu dönemde 100 milyon euroluk harcama yaptılar, 11 adam alındı yanılmıyorsam. Onların riski mesela Iturbe olacak. 22 milyon pound'a Arsenal alacak diye bekliyorlar ki pazarlık yapılıyormuş. 25 milyon euro eder. Kadrodan da 2-3 kişiyi 3-4'e sattılar mı mesela sıkıntı kalmıyor ama Iturbe ellerinde patlarsa GG. Çok gereksiz bir risk satmadan adam almak. Pek örneği de yok zaten FFP cezaları uygulamaya girdiğinden beri 2-3 tane ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Arif, Hakan Unsal, Hakan Sukur surekli Gulen'i ziyaret ediyolarmis sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Zekeriya Öz, Aziz başgandan aldığı formaları da getirmiş. Halı saha maçı yapıyolarmış... teyteytey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Yeni forma sponsoru NEF İnşaat olmuş, yılda 3 milyon € ödeyeceklermiş. http://www.hurriyet.com.tr/iste-galatasarayin-yeni-forma-sponsoru-40186203 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 nef'te batar kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 kol sırt sponsorları falan veriyo o rakamları ya, az değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Cavanda geçen sezon ilk geldiğinde baya yardırıyordu, hatta Eboue'den beri sağ bek bunalımı yaşarken böyle bir admaı neden biz alamadık diyordum ama o dönem bizim yağlı surat Meunier'i zorladığından çok birşey dememiştim, tabi o adam da olmadı ve bu sene PSG'de. Neyse, Cavanda iyidir. Linnes ile yapsın rotasyonunu, Sabri'ye Florya'da yemek verilmesin. Tek soru şu; milletin elinden çıkarmak istediği adama neden bu kadar bonservis veriliyor. Burak'ın borcunu mu sildiler acaba bonservis karşılığında dshjfdjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Cavanda iyi değil ya, ortalama bek gayet. Maaşına oranla rotasyon için iyi transfer şahsen ona bir şey diyemem de abartılacak bir adam değil. Gerçekten iyi oynadığı tek maç bizi yendikleri Olimpiyattaki maçtı zaten ki fark ettiğim üzere herkes o maçtan örnek veriyor asdfsda Zaten tahmin ediyorum çoğu insanın Cavanda'yı izlediği tek maçta o maçtı. Onun dışında yardırıyor dediğiniz maçlarda bile ortalama bekti ki total ortalama performansı da ligde 10 maç falandı. Geçen sezonun ikinci yarısında rezaletti üstüne sorunlar çıkardı. Cavanda gibi bek aşığı Ersun bile istemedi takımda adamı yani, kadro dışı bıraktı. TS'den aldığı maaş vs. de öyle büyük değildi takıma koymuyordu ki kurtulmak istesinler. Tamamen özellikle çıkardığı sorunlar ve karaktersizliği vs sebep. GS gibi takımlarda rotasyon oyuncusundan ekstra bir şey olmaz Cavanda gibiler, çok abartmamak gerek. Ha Sabri'den iyidir evet sasdfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Herta Berlin'e 3 milyon Euro bonservis ödeyecek Galatasaray, lig ve Avrupa kupalarında alınacak her bir puan için futbolcuya 5 bin Euro prim ödeyecek. Hertha Berlin'de 900 bin Euro kazanan ancak yüzde 45 vergi düşüldüğünde net kazancı 495 bin Euro'ya düşen Tolga, Galatasaray'a transferiyle birlikte yüzde 300 zam almış oldu. (Sabah) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 DarKRideR said: Cavanda iyi değil ya, ortalama bek gayet. Maaşına oranla rotasyon için iyi transfer şahsen ona bir şey diyemem de abartılacak bir adam değil. Gerçekten iyi oynadığı tek maç bizi yendikleri Olimpiyattaki maçtı zaten ki fark ettiğim üzere herkes o maçtan örnek veriyor asdfsda Zaten tahmin ediyorum çoğu insanın Cavanda'yı izlediği tek maçta o maçtı. Onun dışında yardırıyor dediğiniz maçlarda bile ortalama bekti ki total ortalama performansı da ligde 10 maç falandı. Geçen sezonun ikinci yarısında rezaletti üstüne sorunlar çıkardı. Cavanda gibi bek aşığı Ersun bile istemedi takımda adamı yani, kadro dışı bıraktı. TS'den aldığı maaş vs. de öyle büyük değildi takıma koymuyordu ki kurtulmak istesinler. Tamamen özellikle çıkardığı sorunlar ve karaktersizliği vs sebep. GS gibi takımlarda rotasyon oyuncusundan ekstra bir şey olmaz Cavanda gibiler, çok abartmamak gerek. Ha Sabri'den iyidir evet sasdfsad Yahu sağ beke Dani Alves'i de alsan Sergio Ramos'u (bek oynadığı zaman da estiriyo sonuçta) da alsan 5 maç sonra yine Sabri çıkacak ilk 11'de. Boşa kasmaya gerek yok o yüzden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Cavanda lig icin en iyi sagbek. Avrupada defansif olarak zorlukc ekebilecek bir oyuncu ancak superligde inanilmaz etkili olur takimda. Ortalama filan degil, ortalama bir futbolcudan cok daha extra ozellikleri olan oyuncu. Keita'nin sut cekemeyip defans yapabileni. Bu kadar cahil olmayin. Trabzonda ilk 2 ay baya iyi oynadi, sonra dusus yasadi. Dusus yasayan tek kendisi degil butun takim. O taraftar varken zaten dusus yasamayacak futbolcu yok. Banko 11 oynar Cavanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 aman bana ne :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 applev0dka said: Bknz gs'ye gelince dünya yıldızı ilan edilen 3. Sinif topçular UP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 transfer gundeminde filan cavanda ya bayagi bir giydirdiler..ozet cacik olmaz..iyi kakalamislar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Ligin en iyi efsane sag bek oyuncusu Lig 12.sinden lig 6.sina transfer oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Geçen sezon ligin ilk yarısında Cavanda iyi demiştim ben zaten, hatta geçen sezon ortası "Şunları Mehmet Ekici'yle, Marko Marin'le Mbia'yla falan paket halinde alsak ya" falan diye yazmıştım, merak eden arayıp o mesajları bulabilir. Hatta Burak gidecek falan dediklerinde Cardozo'yu da katalım araya falan demiştim. GS'ye gelmesiyle alakası yok yani. İkinci yarı zaten GS'nin durumu malum, adam gibi takip etmeyi bıraktım ligi. O arada patladıysa bilmiyorum., Edit: Ahanda bi iki tane buldum bile yazdığımı: https://forum.paticik.com/read.php?29,8190895,8190978#msg-8190978 https://forum.paticik.com/read.php?29,8059807,8227041#msg-8227041 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 evet mbia cavanda ekici filan hepsi patladi trabzonda 2. yari. kadro disi birakmalar vs. yoksa ilk 2 ay dedigim gibi defansif ozelligi olan keita gibi adam. Rew de su yasi ufak heyecanli genclere yol gostermis oldu bu arada Cavanda yorumu ile. Iste biraz mac izliyor olmak lazim anlamak icin futboldan, futbolcudan. bjkliler yeni gelin gibi kipir kipir bu sene sampiyonluktan olsa gerek (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Herkes senin kadar anlasa futboldan keske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Bu arada geçen sezon ilk yarı Trabzonspor'u kıtır kıtır doğradılar ligde. Beşiktaş'ın 1903'ten beri yenen haklarının toplamını yarım sezonda yediler Trabzon'da. Üstelik bunda hakkaten yediler. Sonra zaten iç karışıklıklar falan derken patladı takım. Dolayısıyla başaşağı gitmesi çok doğal. Yoksa kadro gücü olarak baktığında taş gibi kadrosu vardı sezon başı Trabzon'un. Sonra zaten takım patlayınca kestiler dış müdahaleyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 2 mac da gs yemisti o haktan sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Bir de defansif Keita falan çok iddialı yorumlar. O kadar değil tabii. Ama şu anki kadro ve hedefler için iyi bir bek denebilir, hele şu finansal krizde yönelinecek ideal oyunculardan. Maliyeti de düşük, güzel. Keita çok farklı adamdı, mevki dışında yetenek falan olarak da kıyaslamak doğru değil. Keita'nın yeteneği (takıma katkı demiyorum bireysel çalım ve top hakimiyeti yeteneği) bir Yattara'da vardı benim izlediğim Türkiye'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Orkan Çınar'dan vazgeçmiş GS bu transfer karşılığında ve onu da TS almış. 1.5 milyon euroya bağlamış Ahmet Bulut'un yardımcısının Twitterda dediği üzere fdsfdssda Muazzam iş ya, bonservisini karşılıksız verip kurtulmak istedikleri adamı 1.8'e kitleyip üstüne 1.5 milyon euroya ortalama üstü kaliteli, geleceği de çok potansiyeli olan 20 yaşında rotasyon oyuncusu aldılar ve üstüne para bile kaldı asdfadfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 GS'ye şu anda yetiştirmelik değil hazır as takımlık oyuncu lazım. Yetiştirecek adama harcayacak bütçe yok. Hoş olanı da çar çur ediyoruz, ayrı. TS yetiştirsin, tutarsa 2-3 seneye alırız zaten beleşe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar