Mrlee Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 DarKRideR said: aynı dönem bjk de 1.5 milyon euro önermişti siktir çekmişlerdi. 6 ay sonra yine bjk'nin 4.5 milyonunu reddettiler. zaten ffp için maks verebileceğimiz para da oydu. üstüne de çıkmazdı fiko gerçi ki o kadar çıkması bile mucize aslında.. bizim fiko mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Menajerler ablukaya almış durumda Galatasaray'ı. Fener'de Aziz Ahmet Bulut'u içeri almıyor, BJK'de de Fiko ölücü olduğundan çok yanaşmıyorlar. Mesela Galatasaray'ın çoğu yeri yetersiz kadrosunda en az transfer isteyen nokta bu sene sadece lig varken stoperdi. Chedjou,Balta,Koray,Semih var. Denayer'i de tekrar kiralama imkanın vardı 1 milyon euro'ya. Gidildi Serdar Aziz alındı, hem de 4.5'a. Şimdi Bony mony beğenmeyenler olmuş da, Umut Bulut abi tek forvetimiz. İşin sonu ya Podolksi/Sinan Gümüş gibi devşirme striker oynatacağız ya da Umut ile devam. DMC işine girmiyorum bile tırt tırt kuzey avrupalıların ismi geçiyor onlardan da 1-1,5 milyon euro'luk bonservislerine rağmen vazgeçiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 DarKRideR said: bony balon, klasik fizikli forvet olarak ingiliz fetişliğinin para saçtığı ortalama üstü forvet işte. o fiziğiyle her yerde iş yapar ve 10-15m euro arasında transferde yapar ama öyle leblebici vs. değil. herhangi bir takımı ileri taşıyacak bir adamda değil. adebayor 2 sınıf daha üstündü ondan formda olduğu dönemlerde. Bi hatırlatma yapayım. Galatasaray'ın şu anki forvetinin adı Umut Bulut. https://www.youtube.com/watch?v=-UOHhuWV3_8 (Keşke 2015-2016'sı da çıksa.) Şu anda EPL'de top koşturan herhangi bir forvet bizim için çoooook büyük bir adım olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 yok seviye atlatır zaten de öyle abartılacak bir adam değil onu demek istedim sdafdsa cornelius girişiminden 100 kat daha iyi iş yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Ben de aynısını söyledim zaten Dark'la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 BulletRide said: Menajerler ablukaya almış durumda Galatasaray'ı. Fener'de Aziz Ahmet Bulut'u içeri almıyor, BJK'de de Fiko ölücü olduğundan çok yanaşmıyorlar. Mesela Galatasaray'ın çoğu yeri yetersiz kadrosunda en az transfer isteyen nokta bu sene sadece lig varken stoperdi. Chedjou,Balta,Koray,Semih var. Denayer'i de tekrar kiralama imkanın vardı 1 milyon euro'ya. Gidildi Serdar Aziz alındı, hem de 4.5'a. serdar aziz tam bir skandal abi. bjk homegrown rotasyon stoperi olarak istiyordu, bu nedenle mantıklıydı. buna göre de 2-3m bonservis, 1,5m ücret önerdi. sadece ligde yarışan gs için inanılmaz gereksiz, semih ve hakan ile aynı oyuncu yani. bir şekilde gs'ye yamadı menajer bu oyuncuyu. herifler bir şekilde kandırıyor deli gibi. mesela köybaşı ile 1,2m'a anlaşılmıştı yedek homegrown sol bek olarak. menajeri fb'ye yanaştı, 1,5m'dan yeni sözleşme istedi, fiko anında kovdu tesisten ikisini. şimdi fb'den yıllık 1,8m + 1m imza parasını kopardı, cebine parasını koydu. hasan ali kaldırım köybaşı yeteneksizini yedek bırakacak ama kendisi 1m felan alıyordur. seneye de o kazan kaldırır, fb elinde 1,8m'luk köybaşı ile kalır. gelecek vasat üstü bek de doğal olarak en az 2,5 ister. menajer illetini en düşükte tutmak lazım kesinlikle, aziz'in beğendiğim tek tük hareketlerinden biri bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Azize yine de kitliyolar olm iste goruyosun. Menejer bildigin trojan amk. Sen eset son definisyonu yukluyosun, yine acigi bulup sikistiryolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 GS sırf Beşiktaş almasın diye almış olabilir Serdar'ı. Yoksa verilen paralar saçma bence. Aynı şekilde İsmail'e verilen para da saçma. Tamam Beşiktaş'tan gittiği için herkes gibi seviniyorum ama aslında bütün kulüper için kötü o seviyede bi adamın maaşının oralarda olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Normalde Galatasaray'ın stoper transferine ihtiyacı vardı. Geçen sezon stoper hatasından yenen golleri izleyin oturup ağlarsınız ama transferin yapılma şekli yanlıştı. Eldeki stoper rotasyonunu temizledikten sonra 2 stoper alınmalıydı. Biri Serdar Aziz olsun ok diğeri de Eder Balanta olabilirdi mesela. Basel'e 3.5 milyon Euro'ya gitmiş. Serdar Balanta ligi geçtim Avrupa Ligi'nde çeyrek finali bile kaldırabilecek bir tandem olur. Ben gerçekten Chedjou, Hakan Balta ve Semih ile 1 sezon daha geçirmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 aktiftablet said: GS sırf Beşiktaş almasın diye almış olabilir Serdar'ı. Yoksa verilen paralar saçma bence. Aynı şekilde İsmail'e verilen para da saçma. Tamam Beşiktaş'tan gittiği için herkes gibi seviniyorum ama aslında bütün kulüper için kötü o seviyede bi adamın maaşının oralarda olması. Zaten menajerler de bu rekabete oynayarak böyle saçma fiyatlara çıkartıyorlar. Aman rakipten oyuncu kap, aman onun oyuncusunu ayart derken manasız fiyatlar. Yabancı sınırı gevşemesi bile kesemedi önünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Yariya indirdi o is. Serdar azizi 8 e kitlemislerdi fenere yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 koray gunter sakatlanmis, 6 ay yokmus. yazik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 yeni transfer mi bu alt yapıdan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Gecen sene de vardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Hamit'in haberi gelmedi hala ilginç. pamuklara mı sardılar naptılar acaba?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 su Riva arsasini, projeleri filan inceledim de tekrardan gundemdeyken. ulan buyuk zenginlik yatiyor harbiden. dogru projelerle en az sportif basarilarimizdaki fark kadar ekonomik fark yaratiriz kisa bir zamanda. ozbek'e onay cikmaz umarim da daha adam akilli bir yonetim degerlendirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 o arsalara negzel minik minik talebe yurtlari 4 basi mamur vakifciklar kurulacak biliyorsun degil mi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Riva Dursun'a kalırsa takım Göztepe'ye döner 10 sene sonra amatör kümede "leyleycimbom" deriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Onun rantini oyle yedirmiyar yalniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Riva'nın orada tarlalar sudan ucuza gidiyor normalde ama ne zaman imar çıktı o dakika arazinin fiyatı da uçtu. Tayyar'ın yeni şehir yapma projesi tam da Riva'nın oralarda. Şöyle bir 10 sene sonra ciddi rakamlara satılabilir. Hatta ihale açılır yabancılar bile gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 riva'ya yat limanı yapacaklar, zenginler villalarına yatla ulaşsın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Bonyde ufak tefek puruzler kaldi. Transfer cepte sayilir. Hayirli olsun diyebiliriz. Ancak Adriano'nun satin alma opsiyonu daha makul ve ekonomik olarak uzun vadede cok daha avantajli olacagi icin Adriano uzerine gidiliyor su an. Ikisinden biri hayirli olsun Galatasarayimiza. Ustune bir de Rodallega aldik mi PANZER ve TANKLAR her mac min. 3-4 tane sallariz diye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Daha maclar baslamadan sallamaya baslamissin, gayet basarili transferler ssdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 asdsdlfkşlkj bi de minimumu 3 4 yani, maksimumu sen düşün lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar