Red Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 olm neyi tartışıyorsunuz? bi bok olmaz takımdan işte kasmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Aceace said: Yani Free olan transferlere yonelmek zorundaydik. free oyuncu listesi Steve Mandanda - Marsiglia Nicolas N’Koulou - Marsiglia Roman Neustadter - Schalke 04 Ron Vlaar - Az Alkmaar Daniel Agger - Brondby John Terry - Chelsea Gustavo Cabral - Celta Vigo Bruno Alves - Fenerbahçe Martin Demichelis - Manchester City Kolo Touré - Liverpool Bakary Koné - Lione Caner Erkin - Fenerbahçe Benoit Assou-Ekotto - Saint-Etienne Gregory Van der Wiel - Paris St Germain Darijo Srna - Shakhtar Donetsk Ezequiel Schelotto - Sporting Lisbona Alvaro Arbeloa - Real Madrid Marco Motta - Charlton Miguel Veloso - Dinamo Kiev Michael Carrick - Manchester United Mathieu Flamini - Arsenal Tom Huddlestone - Hull City Fernando Tissone - Malaga James Morrison - WBA Tom Carroll - Tottenham Tonny Vilhena - Feyenoord Raul Meireles - Fenerbahçe Mikel Arteta - Arsenal Tiago - Atletico Madrid Roman Shirokov - CSKA Mosca Valeri Fedorchuk - Dinamo Kiev Hamit Altintop - Galatasaray Hatem Ben Arfa - Nizza Daniel Didavi - Stoccarda Yoan Gourcuff - Rennes Tomas Rosicky - Arsenal Cani - Deportivo La Coruna Sofiane Feghouli - Valencia Andrija Zivkovic - Partizan Dirk Kuyt - Feyenoord Victor Obinna - Duisburg Stéphane Sessegnon - WBA Zlatan Ibrahimovic - Paris St Germain Leandro Damiao - Betis Emanuel Adebayor - Crystal Palace Marouane Chamakh - Crystal Palace Mirco Antenucci - Leeds Kevin Kuranyi - Hoffenheim Dimitar Berbatov - PAOK Claudio Pizarro - Werder Brema Free ve almak isteyecegin oyuncular imza parası istiyor. Mesela ben dembele gelsin cok istiyordum ama 4m euro imza parası istiyordu. Adı bonservis degil diye imza parasını yok sayamayız. Celtic vermistir vermemistir ordan ne acıklandı bilmiyorum. Ama bize yazılırken her seferinde 4m euro imza parasıyla yazıldıgını hatırlıyorum. Ha alsa mıydık keske yine alsaydık ama 'free' tam oyle free degil iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Miguel Veloso ve Tom Carroll alınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Sotto said: Denge her zaman onemli. Takimda Sabriler Umutlar varken Sneijder gibi adamlar gereksiz luks oluyor. Oyle bir kadro planlamasi yaparsin ki Sneijder'in yillik ucretine tas gibi uc topcu oynatirsin. Kimsenin de ismine para vermezsin. https://zete.com/wp-content/uploads/2013/12/sneijder2.jpg al bu sana 111 sene yetsin ---------- takımın maliyetini bozan yerli ağlaklara verilen saçma sapan yıllık ücretlerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Futbolun 11 kisiyle oynandigini hatirladigimizda tekrar konusalim. Sahi Juve'yi eledikten sonraki sene ne oldu? Juve CL'de final oynadi, biz ne yaptik? Boyle an taraftari olmaktan cikin artik. O kadar WoT dizdik iste. Varsa argumanin, yazarsin. Hala anlayamadiginiz nokta o aglaklara verilen paralarin takim geneli/tavan fiyat dengesiyle iliskili oldugu. O yuzden ayni adam BJK'ye kapiyi calarken dusuk fiyattan GS'ye calarken yuksekten aciyor. Cunku senin en dandik adama verdigin para belli. Ama en dandik adamin ortalamasi en iyi adamdan belirlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Sneijder olaylarını bi kenara koyunca transfer politikamız cok cok kotu yolda degil gibi duruyor. Serdar Aziz sacmalık gibi gozukuyor ama bursa(hamza)dan baska kimse bizden 3 oyuncuyu aynı anda almazdı o yuzden de cok fazla tatava da yapamıyorum. Maası ve transfer ucreti daha az olsaydı keske birileri ordan kesin para yedi falan ama bizde yapılan karsılıklı fesihlerde para verilmedi ise kotu bir transfer degil. Hamit 300k + mac bası, sabri parasında 600k euroya yakın indirime gitti (hala sabri 1.2m euro etmez ama en azından maasında 1/3 indirim var). Yeni kontratlara mac bası yerine puan basına prim uygulamasına donulmesi. Fena degil. Delaney, Johansen ve Cornelius gibi kuzey avrupalılara yonelmemiz suanki parasızlıkta bayagı mantıklı. Hepsi de iyi oyuncular gibi gozukuyorlar. Sneijder Ceju Telles Bruma istenilen ucretlere satılırlarsa ortaya (7.5+4+6.5+7.5) 25m euro gibi bir transfer parası + 10m euroya yakın maas butcesi acıcaz. O eksikleri savascı oyuncular ve 1-2 yetenekli oyuncu ile kapatabilsek fena olmaz. Biraz polyannacılık yapalım sadece nefret ile olmaz ben de cok nefret ile yazıyorum takıma sezon boyunca ama arada da bakıp 'belki olur lan' diyebilmek de lazım. Ozaman bi takım yazayım. --------Muslera Linnes-Serdar-Balta-Carole -----Selcuk-Johansen Sinan--(Transfer)--Podolski -------Cornelius Kadro fena olmayan bir forvet arkası ile ligi goturur. Uruguaylı bi herifi yazıyolardı. gaston ramirez - free transfer. Belki onunla beraber olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 ya yönetimin her icraati komple fail, kabul edilmez yani tr standardında bile deli ediyor futbolla ilgim kalmadı ama dellendiriiyor sabri daha az paraya kabul etmez miydi ederdi serdar aziz bursa'da aldığının biraz üstüne kabul etmez miydi paşa paşa ederdi hamit zaten yediği rızıklara saysın tl cinsinden alsaydı bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 melo nerde melo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Maas tavanı ve ortalaması yuksek oldugu surece 'kabul etmez miydi? ederdi' diye havadan argumanlar sayılmıyor. Takımın ortalama maası 2+m euroysa(30-32 oyuncu 65 m euro maas veriyoduk) sabri 1.2 alırsa bu garip degildir hatta cok normaldir. Olay o ortalamayı asagı cekmekte en azından sabriye indirim yaptırarak (1/3 kotu bir miktar degil) bu yonde bir gelisim var. Sabriye 1.2 verme baska birini al dediginde de bonservis + imza parası + o maaslar ve daha fazlası oluyor cunku takımın maasları bu durumda. Tavan maası 3-3.5m euro seviyesine indirip ortalamayı da 1.5-1.75 seviyelerine cekmek lazım. Ayrıca hamit gecen seneki parasının 1.35m eurosunu bu sene devretmeyi kabul etmis. Yani gecen sene 1.65 m euro bu sene 1.65 m euro olmus oluyor. Bu da kotu bir hamle degil hamit oynayabilirse. Bir onceki sene sampiyonlukta buyuk katkısı olmustu melo sakatlanınca. Melo kim ayrıca? Gelmesin melo falan. Turkler somuruyor takımı diye laf edip sonra dısardan baska somurcek adam cagırmanın alemi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 maaş ortalaması gibi yerli ağlaklığı bir kavram yerine kadro kalitesi ortalaması oyuncu profesyoneliği ortalaması gibi kavramlara kafa yormak gerekli selçuğun kariyeri, snijderin kariyerinin önünde diz çöküp af diler ben olsam snijderin yerinde ağlardım, ben bu çomardan 1m mi fazla alıyorum diye -- genel kanatim ise svihs formula1 gibi azalarak bitse şu futbol hype az paraya oynasınlar, çekemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Daha gelmemiş adamlar üzerinden bu yönetimin transfer stratejisi olduğunu düşünmek havanda su dövmektir. Ben eminim o Conelius, Delaney ve Marius üçlüsünden anca birini alabilecekler hatta belki onu bile yapamayacaklar. Haziran başında Alex Song, Dembele, Balanta isimleri geçerken şimdi elde var Serdar Aziz, Sabri ve Hamit. Kaldı ki o isimlerle görüşen de Alp Yalman'dı ve baktı başkandan bir bok olmaz istifa etti zar zor döndürdüler geri. 80 yaşındaki adam bile futbolu bunlardan daha iyi takip ediyor belli ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 hamit ve sabriyle sözleşme imzalandığını öğrendiğim gün takip etmeyi bıraktım.Kafanızı sizin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Yazılan isimler takımın hangi pazara yoneldigini gosterir. Suan ha anlastı ha anlasacak denen isimlerinin tamamının kuzey avrupalı olması herhalde bir transfer 'stratejisi' oldugunu gosteriyor. Biz ofansif sol bek ararken guney amerikada oynayan butun ortalam ustu sol bekler yazılmıstı sonunda telles gelmisti mesela. Alex Song ve Balanta zaten alınmaması gereken oyunculardı. Biri muzmin sakat oburunun fiyatı gereksiz siskin. Su an yazılan tipte oyuncuları Alex Song ve Balanta gibi oyunculara 10 kez tercih ederim. Bize elmanderler lazım suan. Tabi hicbirini getiremezlerse ben de tekrar alırım elime yabamı girisirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Ha oldu ha olacak denen isimlerin hepsinin ayni menejer cikmasi olma ihtimali gs nin bir stratejisi olma ihtimalinden 8 kat daha fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 çok sinirli reis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 dursun istifa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 valequenta said: Yalnız göbek gitmiş. Geçen sene bu zamanlar tam özel üniversite göbeğiyle gelmişti kampa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 madcow said: Yazılan isimler takımın hangi pazara yoneldigini gosterir. Suan ha anlastı ha anlasacak denen isimlerinin tamamının kuzey avrupalı olması herhalde bir transfer 'stratejisi' oldugunu gosteriyor. Biz ofansif sol bek ararken guney amerikada oynayan butun ortalam ustu sol bekler yazılmıstı sonunda telles gelmisti mesela. Alex Song ve Balanta zaten alınmaması gereken oyunculardı. Biri muzmin sakat oburunun fiyatı gereksiz siskin. Su an yazılan tipte oyuncuları Alex Song ve Balanta gibi oyunculara 10 kez tercih ederim. Bize elmanderler lazım suan. Tabi hicbirini getiremezlerse ben de tekrar alırım elime yabamı girisirim. o biraz riekerink ten kaynaklanıyor bence.riekerink alp yalman a sunmuş olabilir bu oyuncuları.ha sabri ve hamit ten sonra bende artık ümidi kestim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Volkan Pala C.Rize ye gidiyormus. 3. yedek olarak dursaydı cocuk iste. İyice hic forvetimiz kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 gerekirse sabri'yi forvete koyar oynarız olmadı hamiti! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 galatasarayda hala salih dursun la cemali duruyo di mi bi de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Dursunu ts ye iteledik sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Başka adam almayacaksak Cemali dursun ya, Bilal'den Donk'tan veya Jose'den kötü performans göstereceğini sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 http://www.galatasaray.org/haber/futbol/isvicre-kampi-kadrosu/32771 telles de satıldı herhalde, kadroda yok. birde cebine 1m€ koyup jem'i yollamışız sanırım pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar