Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma

valequenta

Öne çıkan mesajlar

Aceace said:

Yani Free olan transferlere yonelmek zorundaydik.

free oyuncu listesi

Steve Mandanda - Marsiglia
Nicolas N’Koulou - Marsiglia
Roman Neustadter - Schalke 04
Ron Vlaar - Az Alkmaar
Daniel Agger - Brondby
John Terry - Chelsea
Gustavo Cabral - Celta Vigo
Bruno Alves - Fenerbahçe
Martin Demichelis - Manchester City
Kolo Touré - Liverpool
Bakary Koné - Lione
Caner Erkin - Fenerbahçe
Benoit Assou-Ekotto - Saint-Etienne
Gregory Van der Wiel - Paris St Germain
Darijo Srna - Shakhtar Donetsk
Ezequiel Schelotto - Sporting Lisbona
Alvaro Arbeloa - Real Madrid
Marco Motta - Charlton
Miguel Veloso - Dinamo Kiev
Michael Carrick - Manchester United
Mathieu Flamini - Arsenal
Tom Huddlestone - Hull City
Fernando Tissone - Malaga
James Morrison - WBA
Tom Carroll - Tottenham
Tonny Vilhena - Feyenoord
Raul Meireles - Fenerbahçe
Mikel Arteta - Arsenal
Tiago - Atletico Madrid
Roman Shirokov - CSKA Mosca
Valeri Fedorchuk - Dinamo Kiev
Hamit Altintop - Galatasaray
Hatem Ben Arfa - Nizza
Daniel Didavi - Stoccarda
Yoan Gourcuff - Rennes
Tomas Rosicky - Arsenal
Cani - Deportivo La Coruna
Sofiane Feghouli - Valencia
Andrija Zivkovic - Partizan
Dirk Kuyt - Feyenoord
Victor Obinna - Duisburg
Stéphane Sessegnon - WBA
Zlatan Ibrahimovic - Paris St Germain
Leandro Damiao - Betis
Emanuel Adebayor - Crystal Palace
Marouane Chamakh - Crystal Palace
Mirco Antenucci - Leeds
Kevin Kuranyi - Hoffenheim
Dimitar Berbatov - PAOK
Claudio Pizarro - Werder Brema

Free ve almak isteyecegin oyuncular imza parası istiyor. Mesela ben dembele gelsin cok istiyordum ama 4m euro imza parası istiyordu. Adı bonservis degil diye imza parasını yok sayamayız. Celtic vermistir vermemistir ordan ne acıklandı bilmiyorum. Ama bize yazılırken her seferinde 4m euro imza parasıyla yazıldıgını hatırlıyorum. Ha alsa mıydık keske yine alsaydık ama 'free' tam oyle free degil iste.
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

Denge her zaman onemli. Takimda Sabriler Umutlar varken Sneijder gibi adamlar gereksiz luks oluyor. Oyle bir kadro planlamasi yaparsin ki Sneijder'in yillik ucretine tas gibi uc topcu oynatirsin. Kimsenin de ismine para vermezsin.

https://zete.com/wp-content/uploads/2013/12/sneijder2.jpg

al bu sana 111 sene yetsin

----------

takımın maliyetini bozan
yerli ağlaklara verilen saçma sapan yıllık ücretlerdir
Sosyal ağlarda paylaş

Futbolun 11 kisiyle oynandigini hatirladigimizda tekrar konusalim.

Sahi Juve'yi eledikten sonraki sene ne oldu? Juve CL'de final oynadi, biz ne yaptik?

Boyle an taraftari olmaktan cikin artik. O kadar WoT dizdik iste. Varsa argumanin, yazarsin.

Hala anlayamadiginiz nokta o aglaklara verilen paralarin takim geneli/tavan fiyat dengesiyle iliskili oldugu.

O yuzden ayni adam BJK'ye kapiyi calarken dusuk fiyattan GS'ye calarken yuksekten aciyor. Cunku senin en dandik adama verdigin para belli.
Ama en dandik adamin ortalamasi en iyi adamdan belirlenir.
Sosyal ağlarda paylaş

Sneijder olaylarını bi kenara koyunca transfer politikamız cok cok kotu yolda degil gibi duruyor.

Serdar Aziz sacmalık gibi gozukuyor ama bursa(hamza)dan baska kimse bizden 3 oyuncuyu aynı anda almazdı o yuzden de cok fazla tatava da yapamıyorum. Maası ve transfer ucreti daha az olsaydı keske birileri ordan kesin para yedi falan ama bizde yapılan karsılıklı fesihlerde para verilmedi ise kotu bir transfer degil. Hamit 300k + mac bası, sabri parasında 600k euroya yakın indirime gitti (hala sabri 1.2m euro etmez ama en azından maasında 1/3 indirim var). Yeni kontratlara mac bası yerine puan basına prim uygulamasına donulmesi. Fena degil.

Delaney, Johansen ve Cornelius gibi kuzey avrupalılara yonelmemiz suanki parasızlıkta bayagı mantıklı. Hepsi de iyi oyuncular gibi gozukuyorlar.

Sneijder
Ceju
Telles
Bruma

istenilen ucretlere satılırlarsa ortaya (7.5+4+6.5+7.5) 25m euro gibi bir transfer parası + 10m euroya yakın maas butcesi acıcaz. O eksikleri savascı oyuncular ve 1-2 yetenekli oyuncu ile kapatabilsek fena olmaz.

Biraz polyannacılık yapalım sadece nefret ile olmaz ben de cok nefret ile yazıyorum takıma sezon boyunca ama arada da bakıp 'belki olur lan' diyebilmek de lazım.

Ozaman bi takım yazayım.

--------Muslera
Linnes-Serdar-Balta-Carole
-----Selcuk-Johansen
Sinan--(Transfer)--Podolski
-------Cornelius

Kadro fena olmayan bir forvet arkası ile ligi goturur. Uruguaylı bi herifi yazıyolardı. gaston ramirez - free transfer. Belki onunla beraber olur.
Sosyal ağlarda paylaş

ya yönetimin her icraati komple fail, kabul edilmez yani tr standardında bile deli ediyor
futbolla ilgim kalmadı ama dellendiriiyor

sabri daha az paraya kabul etmez miydi
ederdi

serdar aziz bursa'da aldığının biraz üstüne kabul etmez miydi
paşa paşa ederdi

hamit zaten yediği rızıklara saysın
tl cinsinden alsaydı bari
Sosyal ağlarda paylaş

Maas tavanı ve ortalaması yuksek oldugu surece 'kabul etmez miydi? ederdi' diye havadan argumanlar sayılmıyor. Takımın ortalama maası 2+m euroysa(30-32 oyuncu 65 m euro maas veriyoduk) sabri 1.2 alırsa bu garip degildir hatta cok normaldir. Olay o ortalamayı asagı cekmekte en azından sabriye indirim yaptırarak (1/3 kotu bir miktar degil) bu yonde bir gelisim var. Sabriye 1.2 verme baska birini al dediginde de bonservis + imza parası + o maaslar ve daha fazlası oluyor cunku takımın maasları bu durumda. Tavan maası 3-3.5m euro seviyesine indirip ortalamayı da 1.5-1.75 seviyelerine cekmek lazım.

Ayrıca hamit gecen seneki parasının 1.35m eurosunu bu sene devretmeyi kabul etmis. Yani gecen sene 1.65 m euro bu sene 1.65 m euro olmus oluyor. Bu da kotu bir hamle degil hamit oynayabilirse. Bir onceki sene sampiyonlukta buyuk katkısı olmustu melo sakatlanınca.

Melo kim ayrıca? Gelmesin melo falan. Turkler somuruyor takımı diye laf edip sonra dısardan baska somurcek adam cagırmanın alemi var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

maaş ortalaması gibi yerli ağlaklığı bir kavram yerine

kadro kalitesi ortalaması
oyuncu profesyoneliği ortalaması gibi kavramlara kafa yormak gerekli

selçuğun kariyeri, snijderin kariyerinin önünde diz çöküp af diler

ben olsam snijderin yerinde ağlardım, ben bu çomardan 1m mi fazla alıyorum diye

--

genel kanatim ise
svihs

formula1 gibi azalarak bitse şu futbol hype

az paraya oynasınlar, çekemiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Daha gelmemiş adamlar üzerinden bu yönetimin transfer stratejisi olduğunu düşünmek havanda su dövmektir. Ben eminim o Conelius, Delaney ve Marius üçlüsünden anca birini alabilecekler hatta belki onu bile yapamayacaklar.

Haziran başında Alex Song, Dembele, Balanta isimleri geçerken şimdi elde var Serdar Aziz, Sabri ve Hamit. Kaldı ki o isimlerle görüşen de Alp Yalman'dı ve baktı başkandan bir bok olmaz istifa etti zar zor döndürdüler geri. 80 yaşındaki adam bile futbolu bunlardan daha iyi takip ediyor belli ki.
Sosyal ağlarda paylaş

Yazılan isimler takımın hangi pazara yoneldigini gosterir. Suan ha anlastı ha anlasacak denen isimlerinin tamamının kuzey avrupalı olması herhalde bir transfer 'stratejisi' oldugunu gosteriyor.

Biz ofansif sol bek ararken guney amerikada oynayan butun ortalam ustu sol bekler yazılmıstı sonunda telles gelmisti mesela.

Alex Song ve Balanta zaten alınmaması gereken oyunculardı. Biri muzmin sakat oburunun fiyatı gereksiz siskin. Su an yazılan tipte oyuncuları Alex Song ve Balanta gibi oyunculara 10 kez tercih ederim. Bize elmanderler lazım suan.

Tabi hicbirini getiremezlerse ben de tekrar alırım elime yabamı girisirim.
Sosyal ağlarda paylaş

madcow said:

Yazılan isimler takımın hangi pazara yoneldigini gosterir. Suan ha anlastı ha anlasacak denen isimlerinin tamamının kuzey avrupalı olması herhalde bir transfer 'stratejisi' oldugunu gosteriyor.

Biz ofansif sol bek ararken guney amerikada oynayan butun ortalam ustu sol bekler yazılmıstı sonunda telles gelmisti mesela.

Alex Song ve Balanta zaten alınmaması gereken oyunculardı. Biri muzmin sakat oburunun fiyatı gereksiz siskin. Su an yazılan tipte oyuncuları Alex Song ve Balanta gibi oyunculara 10 kez tercih ederim. Bize elmanderler lazım suan.

Tabi hicbirini getiremezlerse ben de tekrar alırım elime yabamı girisirim.

o biraz riekerink ten kaynaklanıyor bence.riekerink alp yalman a sunmuş olabilir bu oyuncuları.ha sabri ve hamit ten sonra bende artık ümidi kestim
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...