arcane Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 gese atsa bi tane de adrenalin olsa mac.
madcow Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Yine semihe sarılanlar var. Bu da mı penaltı degil?
sardalya Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 tunch said: auta çıkan adama faul yapıldı diye sarı kart -.- arkadan yapilan ve topla alakasi olmayan her hareket sari karttir madem o kadar tehlikesiz pozisyon niye cekiyor? Biraksin auto ciksin
madcow Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Pererria elle hucumu kesmek icin hamle yapmıs bu da sarı. O oyuncunun sarısı var bu da kırmızı olacak. Daha sayalımm mı cok iyi hakeminizi?
Red Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 selçuk'u izliyor musunuz? nasıl satıyor takımı sdfs. bıraktı maçı dakka 75'te. onu oynatanın ben zaten..
Sotto Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Abicim yikmisiz maci yari sahaya Eren e ihtiyacimiz var nerde bu adam
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Ts kalesine 750mt uzakta sari evet sdfsfsf Abi sana kalsa rakip takima her mac 30 sari 5 kirmizi var. Abartma ya
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Sotto said: Abicim yikmisiz maci yari sahaya Eren e ihtiyacimiz var nerde bu adam Florya'da ?
enrique Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 abi bu muslera hazir para ediyorken 5e 6ya neyse hemen satılmalı bence. tamam iyi kaleci falan da türkiye ligi için fazla lüks bi kaleci. zaten avrupa kupalarına katılamayacaksın, yılda +3m kazanan kaleci tamamen zarar bence. adamın sadece maaşından açılan kaynakla takımın 1-2 yeri doldurulabilir gibi geliyor bana.
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Sotto said: Sakat mi nedir Aynen. Yamulmuyorsam antrenman sakatlığı
Red Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 30dk 10 kişi takıma tehlikeli atağımız yok sdfs.
sardalya Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 al bu da gol olmadi :| 5e muslerayi satarlar 2 tane daha serdar aziz alirlar bu mu istedigin mesela? serdar azizin maasi kac m?
madcow Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Josue cok iyi oynarken neden sneijderle bassladık acaba bu maca. Yine Josue tıkır tıkır dagıtıyor topları.
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Anadolu topcusu burummaaaaa taca vurdu sdfsfs
sardalya Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 bi de ahmet calik var o kac m maas aliyor allahim sacma sacma isimler SACMA SAPAN. takimda/yonetimde kimse basari istemiyorken herkes bi adam alsak da cebime 1m indirsem diye dusunurken nasil hala yarisin icindeyiz ben de buna sasiriyorum zaten bu sezon. yoneticilerin bile mac izledigini sanmiyorum orda olanlar disinda
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Hangi yaris o icinde olduğunuz uefa on elemesi mi ?
Wispy Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 7 kişi kalmış Trabzona oley çekerken iyiydi. Çok güzel çok. Böyle devam aslanlar.
Fistan Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 puahahah 10 kişi trabzona yenilmişler zaaa
madcow Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Tudor'un hatalarına hakeminde katkılarıyla 2-0 skor. Artık isimlerden cok iyi oynayanları izleyebilir miyiz? Josue kac mactır iyi oynuyor neden kenarda? Linnes kac mactır iyi oynuyor niye cıkıp duruyor? Rodriguez girdigi her macta takımı oldugundan ileri bir noktaya getirdi neden hep kenarda? Ahmet Calık neden kenarda rakipte deli gibi top indiren bir adam varken? Ama Tudor'un hataları bir kenara yonetim tam bir yokluk. Sezon basından beri kıyım kıyım kıyıldık. Daha kac tane hakem hatası olacak ceza alacak diye agızlarını acamıyorlar. Yıkacaksın o kurumu kafalarına adam gibi hakem kararları gelecek. 2 penaltı calınmadı net. İlk yedigimiz golde semihe faul var. Adamlar cekmekten bitap oldular ilk faul ve sarı 2. yarıda anca geldi. Trabzonun macı 9 kisi bitirmesi mucize olurdu. Eskiden de kotu TDlerimiz olurdu ama yonetimimiz bu kadar ezik olmazdı. Riekerink/Tudor bunlar hata yapar. TDdir yollarsın yenisi gelir ama Galatasaray'ın agırlıgını tasıyamayan, hakkı yendiginde hakkını koruyamayan bboyle ezik bir yonetim gormedim. Ceplerine yeteriince para indirdilerse artık gitsinler. Yeter.
Öne çıkan mesajlar