applev0dka Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 ersan oynasa haklı olabilirdin ? ne istiyorsunuz anlamıyorum %100 penaltılar size çalınmasın mı ?
escape Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Verelim kupayı artık beşiktaş'a da taksımlar 3.yıldızı. İyice haysiyetsizliğe bağlandı bu iş çünkü.
valequenta Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Ersan mi Atınç mi her ne boksa noname adamlar şampiyon oluyor ne farkeder
madcow Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 %100 luk 4. gol oldu kacan bu. Yanındaki adama pas vveremmeyen oyuncularla oynamaya calısmak zor tabi Bu da 5 oldu kacan.
Masticore Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Cigerine sokayim aldiklari hic bir adamda hayir yok.
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 escape said: Lan maçı izleyemiyorum ya :( escape said: Verelim kupayı artık beşiktaş'a da taksımlar 3.yıldızı. İyice haysiyetsizliğe bağlandı bu iş çünkü. paticik futbol
valequenta Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Yüzde yüz penaltılar bize çalinsın, çalınıyor da zaten. Ne istiyorsunuz anlamıyorum demiş hala ya ahahahafssgsjha.
madcow Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Dakika 83 hala bekliyoruz belki oyuna bir mudahale gelir. Beraberlige yattık. Bek Aldık oyuna BEK. BEK. BEK BEK BEK BEK BEK assfasd
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 escape said: Verelim kupayı artık beşiktaş'a da taksımlar 3.yıldızı. İyice haysiyetsizliğe bağlandı bu iş çünkü. Himmetspor zamanlariniz da dahil mi haysiyetsizlige ,imam takimin yarisini maklubeye cagiriyordu sffdd
Sotto Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Dark_Soul said: escape said: Verelim kupayı artık beşiktaş'a da taksımlar 3.yıldızı. İyice haysiyetsizliğe bağlandı bu iş çünkü. Himmetspor zamanlariniz da dahil mi haysiyetsizlige ,imam takimin yarisini maklubeye cagiriyordu sffdd Boyle saca boyle tarak http://spor.internethaber.com/uploads/content/serdar_adali_tayfur_havutcu.jpg
valequenta Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Her hafta hakemleri yenmemiz gerekiyor. Yeter ulan nefret ettim bu sene futboldan öyle böyle değil.
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 uefa yarışı çılgın bir hal aldı sdsafas
escape Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Sotto said: Dark_Soul said: escape said: Verelim kupayı artık beşiktaş'a da taksımlar 3.yıldızı. İyice haysiyetsizliğe bağlandı bu iş çünkü. Himmetspor zamanlariniz da dahil mi haysiyetsizlige ,imam takimin yarisini maklubeye cagiriyordu sffdd Boyle saca boyle tarak http://spor.internethaber.com/uploads/content/serdar_adali_tayfur_havutcu.jpg Yemin ederim şunu ben atacaktım. Eyv :)
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Llama said: Nereye kadar boyle gidecek bakalim 23 nisan'a kadar kazanan 1 günlüğüne lider, sonra uefa yarışına geri dönüş
valequenta Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Geçen hafta gstv de bi video vardı sezonu anlatan bi video. Erenin golünden sonra sevinmiyor spikerler, verdi mi golü diye bekliyorlar bi kaç saniye ondan sonra seviniyorlar ortaya sahayı gösterdi diye. Ben de öyleyim. Attığımız her golden sonra iptal edilecek mi diye bekliyorum. Hafızalara kazınacak bu sezon. Lekeli lig.
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Yalnız takım baya iyi oynadı bu maç. Harbi hücumda izlemesi cok keyifli bir takım oldu. Gerizekalı arkadaşlar elle oynamasaydı sürekli daha rahat olurdu galibiyet. Ama ardarda iki penaltıyı hangi takıma karşı verebilir başka bu Fırat bilemedim. İkisi de net penaltı olsa dahi yer miydi acaba?
benjani Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 galatasaray son dk galibiyetlerine başladığına göre şampiyon olabilir.
Aceace Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Dark_Soul said: escape said: Verelim kupayı artık beşiktaş'a da taksımlar 3.yıldızı. İyice haysiyetsizliğe bağlandı bu iş çünkü. Himmetspor zamanlariniz da dahil mi haysiyetsizlige ,imam takimin yarisini maklubeye cagiriyordu sffdd Oo müthiş yorum...
valequenta Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Derbide bjk ye hediye etmeselerdi maci hakemler, her türlü şampiyon olurduk. O maçı sattılar gitti artık.
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 offf yine kafalar gitmiş :( al sucuk-ekmek ye, açken sen sen değilsin..
escape Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 10 puan geride olduğu halde dizleri titreten takım Galatasaray galiba ya...
Öne çıkan mesajlar