Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FENERBAHÇE 2016-2017 Genel Tartışma - 1

Liebe

Öne çıkan mesajlar

Hakim Ziyech ile anlaşılmış maddi olarak, kulübüyle de anlaşılmak üzereymiş. Nani'den gelen para direkt burada kullanılacakmış. Üstüne de koyacaklar büyük ihtimal işte RVP satışından falan gelecekle.

Terörden dolayı gerçi son kararı vermek için bekliyormuş Ziyech ama %80 bitmiş olay. Arkadaş hatta "amk faslısı terörden ağlıyor, fransız ingiliz olsa neyse" diye laf sokuyor sdfsdfasd

Şu transfer olursa harbi son 5 yıl içinde 25 yaş altı transferlerde Tolgay ile birlikte net bir şekilde en iyi iş falan olur. Yani kariyer beklentisi ve kalite olarak Tolgay'dan zaten çok üstünde işte o çapta adamı 200k'ya alabildik diye zaten zirvede o da sdfsdfsda

Net son zamanlarda TR ligine yapılmış en iyi genç transferi olur. Büyük iş cidden. Kıskanırım feci şekilde olumlu sonuçlanırsa...
Sosyal ağlarda paylaş

Bir de Skrtel de büyük ihtimal Cuma'ya kadar duyurulurmuş. Sola da opsiyonsuz kiralık üç isim söyledi. Biri Strinic dedi. Valbuena içinde opsiyonsuz kiralık olacak, tahminen Lyon ile yapılacak hazırlık maçının bütün gelirleri kiralama bedeli olarak Lyon'a bırakılacak dedi. Yani o doğrultuda pazarlık yapıyorlarmış.

Şu dediği transferler sonuçlanırsa cidden FB güç kaybetmeden üstüne az da olsa koymuş olacak. Bu sene takım dağılır denirken gayet 10 numara hamlelerle bence az da olsa üstüne koydu.
Sosyal ağlarda paylaş

Tyrion said:

Ya Dark. Neustader ile VdW %95 gelmez dedi geldiler, ziyech içinde gelmez dedi umutlandıydım, şimdi %80 geliyor dedi bi umutsuzluk geldi bi an da :( Kap'dan çok Dark'ın ters manyellerini bekler oldum ',-)

ziyech benim kendi fikrimdi. görüşüldüğünü ilk seferde de söylemiştim. getirmeyi başarırsa kulüp zaten çok büyük iş olur onu bu seferde belirttim. hertha'nın 12 milyon euroluk teklifi var masada mesela halen alman basınına göre.

neustadster'in bomba patlamadan 2 saat önce mi ne hava alanında olduğu, bomba patladıktan sonra da hemen geri kaçtığı medyaya bile düştü.

Van Der Wiel'i de arkadaş telefonlara ulaşılamıyor zaten terörden korkuyordu şimdi hiç imza atmaz demişti onu da söylemiştim yanılmıyorsam. arkadaşın kim olduğunu da o postta belirtmiştim. geriye dönüp bakabilirsiniz tekrar.

Tekrar ikna ettiler işte topladılar elemanları bu da önemli başarı, misal biz Mas ile bu yüzden imzalayamayacağız. Adam direkt terör demiş tatava etmiş.

diğer yazdıklarımı da beklersiniz işte çıkar haberleri tek tek yakında, bazılarının çıktı bile.
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen seneki gibi gidiyor yalnız transferler, hatta olacağı söylenen transferler bile hep yaratıcılıktan uzak sadece düz tek bir oyun şablonuna yönelik ilerliyor. Ziyech harici de zaten geçen seneki takımın üstüne koyulabilecek bir hamle yapmadı FB ki o da biterse işte.

Ziyech, Valbuena, Eren üçlüsü bitirilse bile bir şey değişmeyecek işte geçen yıla göre, yine az gol yiyip bir türlü atamayan takım olunacak. Orta sahada ciddi beyin sorunu var hatta direkt rotasyonda bile var.

Uzun topları ve kenar ortaları çok iyi toplayacak bir takım kuruluyor mesela ama onları kesecek adam yok. Temiz ortalar için oyunu kurup, ortacıları top buluşturacak orta sahalar yok. Diego da gidecek ki olsa da geçen yıl ortadaydı performansı vs...

Ziyech, Valbuena vs. alıp işte kenardan kendi toplarını yapmaları bekleniyorsa o da ne kadar sağlıklı olur bilinmez. Ligde her şekilde götürür yine bi 65-70 arası puan toplar bana kalırsa FB de böyle transferler şekil oluyor diye şekil takım beklemesin yine FB taraftarı sdafsd

Bizim takımda korunsa bile halen çok zayıfız, daha beter bizim durum gerçi...
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/transfer-news/skrtel-brink-liverpool-fc-exit-11581797

Burada da 5.5 milyon pound deniyor bonservise, o paraya çıkıldıysa zaten asdafsdakfjhsdfsd

Ederi maks 3 milyon euro falan Skrtel'in o da kariyerinin hatrına. Burada her şekilde iş yapar ama o kadar da değil. Gerçi Liverpool'dan alacaksan bu tip adam zaten en az 4-5 milyon euro çıkarman gerekiyor.

3 yılda 12 milyon euro para kazanacak diyorlar birde bonuslarla birlikte. Garanti 3 milyon euro mu verdiler nedir... O daha büyük rezalet olur işte bonservisin yanında.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...