souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Beyaz Futbol "Aziz Yıldrım Dick'i sezon sonuna kadar tutmalı." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Fanatik fener dick'ine oynadi yazmis. Amk diyr gazetenin oldugu ulkeden bunlar normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 abi daha durun bunlar ısınma turları. ahmet çakar'ı izlemek lazım aziz yıldırım dick'e nazik davranmalı, onu okşamalı vs vs binlerce espiri gelir yani. komikliğinin de geçeceğini sanmıyorum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 https://twitter.com/Eiddaa_net/status/767506784114335744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Skibbe gsde istifa edince Skib birakti başlığı vardi efsane sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 4500 toplayıp verelim sussun şu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 linki.. Vatan gazetesinden Çağdaş Ulus'un haberine göre, “İşte tam bu noktada onur, şeref, haklı olmak devreye girer” diyen Saygun, “Balyoz’da tutuklattığın gencecik subayların da küçücük çocukları vardı. Kimsenin bilmediği neler oldu neler. Ne acılar, ne zorluklar yaşandı. Yine de bunların çoluğuna çocuğuna üzülüyor insan. Çok zor. Biz haklıydık, başımız dikti. Şimdi bu çocuklar bir ömür bedel ödeyecek” diye konuştu. Kaplan’ı eleştiren Saygun öte yandan bu zamana kadar duyulmamış ilginç bir bilgiyi de paylaştı. Tutuklu askerlerin çocuklarına mağdur olmamaları için o dönem Fenerbahçeli yöneticilerin burs verdiğini açıklayan Saygun sözlerine şöyle devam etti: “Sözün özü; haklıysan, şerefliysen, doğrudan, haktan, hukuktan ayrılmadıysan, vicdanlıysan çocukların ortada kalmaz. El uzatan çok olur. Burs verenlerin başında da bazı Fenerbahçeli yöneticiler gelir. İsimleri bende saklı. Aileler bile bilmesin istediler. Öyle güzel insanlar. Bu vesile ile biz söylemeden, bize ulaşıp, ‘Balyozun başarılı çocukları’ diyerek rencide etmeden çocuklara burs verenlerin ellerinden öperim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 applev0dka said: Skibbe gsde istifa edince Skib birakti başlığı vardi efsane sdfsd o gerçek değildi ya maalesef. Keşke gerçek olsaydı. "Gordon'u nah alırlar" ile başlamış "Skib Bıraktı" ile zirve yapmış olurduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 nası ya bu fake mi şimdi :( :( ulan tüm hayallerimi yıktın ya abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Fake abi fake. Tezimde kullanacaktım hatta bunu. Sonra fake olduğunu öğrendim. Üzüldüm. Büzüldüm. Aaa hakkatten... Tezin son kısmını koyayım foruma eğleniriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 hatta gerekli bilgiler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Bunlar benim tezimde kullandığım örneklerden bazıları. "Dingiltere", "Yendik MiLAN?", "Two Size" gibi daha ciddi örnekleri komikli olmadıkları için koymadım. Bu sene Advocaat ve Derdiyok yüzünden bool bol benzerlerini görcez paint terk Ve benim favorim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 böbiler.org montajıydı Skib haberi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Çoğu montaj bunların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 hepsi artiz zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Aziz Yıldırım konuşuyor ntv ve ntvspor ortak yayınında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 açında dinleyin müminleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Mumin degil muritleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 tff ye dava acacakmış biz de şike davası açarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 O dava goruldu, fethullahin kayigina binen herkes yari yolda kaldi. Simdi fenerden alinanlari geri alma zamani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Sevgili Başkan'ımdan tek cümleyi duymak istiyordum " TFF ve gazetecilere gerekli davalar açılacak " Şükürler olsun davalar geliyor. Teşekkürler Aziz Başkan .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 arasira bazi bazi genellikle sik sik sikiliyorum daral geliyor ama gaste niyetine okudugumuz seyler 4-5 kupona neler veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 tarlalar sürülmüş mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 150 km hızla giderken trafik polisi beni enseledi ve cezayı kesti. O polis, FETÖcü çıktı. Ben suçsuzum Birilerinin durumu da aynen bu tespit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Apple sen icme, bokunu cikariyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar