Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 said: Valbuena: "Basında çıkan haberlerin hepsi saçma. Ben Lyon'da kalacağım ve burada mutluyum." (Canal Plus) Darbenin Türk futbol ekonomisine en büyük katkısı bu oldu asdfsd FB ile opsiyonsuz kiralık anlaşılmıştı, oyuncuda ok demişti. Kiralama bedeli de Lyon ile yapılacak hazırlık maçının gelirleri karşılığında ödenecekti. Darbe olunca maçta iptal oldu kendisi de gelmekten vazgeçti.
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 topal iyileşmiş ve josef'le beraber oynayacakmış tabiki kansere hazır olun beyler
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Topal iyi adam. İyileştiyse iş yapar, defansa yardım edeceğine forvete çalışır bu sene artık, defans kale oldu :D
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 lafım topal'a değildi ztn josef + topal oynadığı sürece yine ilerde etkili olamayacağımızı düşünüyorum geçen sene olduğu gibi.
Tyrion Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Bi takımın sadece tek bi taktiği olmaz ki abi, Lig için eyvallah ikisi fazla defansif ama geçen sene Uefa da ki oyun gayet doğru oyundu. 2-1 rövanşında deplasmana gidiyor takım tabi ki denge defansif olacak. Ama ben bu maçta Topal oynatmaz diyorum, sakatlıktan geldi 15 gün oldu, Ozan varken orada o riski almaz. Ayrıca Monaco'yu geçersek 3 mio geliyor direk kasaya. kısacası Lig ve Avrupa oyunlarına farklı bakmak lazım, Lig de uçurtma bile olsan Avrupa'da çimleri yoldururlar. TSL de doğru koşmayı, pozisyon almayı bilmeyen, kondisyonu yetersiz maçı 9-10 km ile tamamlayan yeteneksiz adamlara karşı 33 yaşındaki adamla orta sahayı tek başına tutup, +1 pasör adamla oynarsın. ŞL'de ve Çeyrek Finallerden sonra UEFA da adamın içinden geçerler.
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 bi dakka cl playoffuna kalirsak 3m mi aliyoruz? lan gecelim o zaman da playoffta eleniriz.
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 DarKRideR said: FB ile opsiyonsuz kiralık anlaşılmıştı, oyuncuda ok demişti. Kiralama bedeli de Lyon ile yapılacak hazırlık maçının gelirleri karşılığında ödenecekti. Darbe olunca maçta iptal oldu kendisi de gelmekten vazgeçti.oha gercekse fenerbahce tarihinde yapilmis en iyi deal olurmus. iyi olmus darbe olmasi.
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Akşama kabız emenike bi gol atsa da rahatlasak
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 maç lig tv'de.digiplay'de sezonluk üyeliği olanlara bedava, yoksa 30tl miş.
Tyrion Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Rvp ---> Stok City 6mio Moussa Sow ---> Fenerbahçe deniyor, bakalım olacak mı.
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Muuusaaa muuuusaaa. Ne çakmıştı bizim sarının üzerinden. Sonra da Alex jeneriklik koymuştu, o 2 golün ardından Kadıköy'den çıkmak mucize gibiydi resmen.
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 bir daha gelmesin musa yaa..alman gelsin..hollandali gelsin..
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 çıkmayı bırak az daha gs kazanıyordu bile, baros'un top direkten dönmüştü.
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Takımımızın 11'i Ertuğrul Taşkıran - Roman Neustadter - Martin Skrtel - Simon Kjaer - Gregory Van Der Wiel - Hasan Ali Kaldırım - Josef De Souza - Ozan Tufan - Salih Uçan - Fernandao - Emmanuel Emenike
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 pastorsüz mü içiyorsun :)
Öne çıkan mesajlar