Llama Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Sende olmasan fener yuzumuz gulmiyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 lö za? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 zaalayacak keyfim bile yok lan. pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 za. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 ZAAA Her şeyi geçtim ben 33'ten sonra izlemeye başladım da yanılmıyorsam Sow'un maçta kaleye isabetli şutu yok. Yani izlemediğim kısmı bilmiyorum. Herif yine röveşata ile yazıyordu o akıllı hareketi yapmasaydı eleman. 30'undan sonra meslek değiştirip başarılı olan dayılar gibi herif yeni tarz buldu. Başka türlü başarılı olamıyor ve bunu bildiğinden denemekten çekinmiyor. İşin garibi can sıkıcı şekilde başarılı ya sadfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 hakeme sövenler haklı mı bi deyiverin, ben izlemedim maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Lens dondugunden beri formsuz, ridvan ezigi de adami elestirmek icin firsat kolluyormus. Kendini Lensle kiyasliyor celimsiz sican. Kotu oynadi fener kanatlar formsuz riza da onlem almis zaten kanatlara. Orta bostu ama mehmet sorumluluk almadi. Souza yine klasik ceza sahasindan gelisine ustten auta vurusunu yapti bosken, rahatladi. Haketti antalya fener gelmedi bugunki maca. Gol harika ama faul galiba, iptal olmasi normal. Cuneyt guzel yonetti, bülonun itelemesiyle kazanmaktan iyidir temiz mac seyrettik en azindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Sow'un golü verilmemiş, net gol. Beyaz TV'de Abdülkerim başkan söyledi buldular, gs maçında golü vermiş aynı pozisyonda, burda vermemiş cücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 E ikisi de yanlis belki. Net gol olmuyor ki otomatik olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 tekrar ediyim; maçı izlemedim ama bu kadar zaalamaya vs ye rağmen gelip ağlanmadığına göre hakem haklıymış sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 ZAaaaahahahaahh da niye 7 dakika uzatma verdiler? Maçı seyretmedim olay mı çıktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 2-3 kere çarpışma oldu, ikişer dakika durdu zaten onlarda oyun en az. 5-6 dakika zaten en kötüsünden ederi vardı uzatma bu yüzden. 7 dakika normal yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Ayak/taban bel seviyesinden yukarıdaysa ve çarpma mesafesinde adam varsa faul olur. "Adam kafayı soktu" diye gerizekalı bir argüman da olamaz. Defans oyuncusu zaten o yüksekliteki topa kafa vurmakla yükümlü. Röveşata dediğin şey rakibe zarar verme riski yokken kullanmana izin verilen bir lükstür futbolda. Gayet net faul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Yatmadan aklima geldi zaa lamayayim dedim Yalniz fb nin hakki yenmis. Hakem baya etkilemis maci Dayanamadim zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Archangel_ said: hakeme sövenler haklı mı bi deyiverin, ben izlemedim maçı. Kismen hakli. Gol nizami. Macin hakki 1-1 ama antalya daha etkili oynadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Cuneyt Cakir yine yapti yapacagini. Silahsiz tetikci adam. Ligi sekillendirdi simdiden sagolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Gol nası nizami ya, 2 metrelik adamın kafa mesafesine ayak kaldırıyo, ki ayak neredeyse kafaya vuracak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Masakari said: ZAaaaahahahaahh da niye 7 dakika uzatma verdiler? Maçı seyretmedim olay mı çıktı? Hakem kendini suçlu hissettiği için uzattı. Müsabakanın özeti bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 calimero said: Gol nası nizami ya, 2 metrelik adamın kafa mesafesine ayak kaldırıyo, ki ayak neredeyse kafaya vuracak. Su dedigini Zlatan'a gonderiyorum, gollerini iptal ettirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Aynen ben de anlamadim gol nasil nizami. Nilep guzel demis, kafayi sokmak diye birsey yok, ayagi kaldirmak diye birsey var futbolda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 baros'un topunun direkten döndüğü o meşhur 2-2'lik maçta sow-semihin kulağının yanından rovaşata atmıştı o da mı fauldu mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 o dediğini zlatan'a anlat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Ulan kafalara bak. O halde sizin mantiginizla tum rovesatalar faul niteliginde sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar