Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FENERBAHÇE 2016-2017 Genel Tartışma - 1

Liebe

Öne çıkan mesajlar

ZAAA

Her şeyi geçtim ben 33'ten sonra izlemeye başladım da yanılmıyorsam Sow'un maçta kaleye isabetli şutu yok. Yani izlemediğim kısmı bilmiyorum.

Herif yine röveşata ile yazıyordu o akıllı hareketi yapmasaydı eleman.

30'undan sonra meslek değiştirip başarılı olan dayılar gibi herif yeni tarz buldu. Başka türlü başarılı olamıyor ve bunu bildiğinden denemekten çekinmiyor. İşin garibi can sıkıcı şekilde başarılı ya sadfsad
Sosyal ağlarda paylaş

Lens dondugunden beri formsuz, ridvan ezigi de adami elestirmek icin firsat kolluyormus. Kendini Lensle kiyasliyor celimsiz sican.

Kotu oynadi fener kanatlar formsuz riza da onlem almis zaten kanatlara. Orta bostu ama mehmet sorumluluk almadi. Souza yine klasik ceza sahasindan gelisine ustten auta vurusunu yapti bosken, rahatladi.

Haketti antalya fener gelmedi bugunki maca. Gol harika ama faul galiba, iptal olmasi normal. Cuneyt guzel yonetti, bülonun itelemesiyle kazanmaktan iyidir temiz mac seyrettik en azindan
Sosyal ağlarda paylaş

Ayak/taban bel seviyesinden yukarıdaysa ve çarpma mesafesinde adam varsa faul olur. "Adam kafayı soktu" diye gerizekalı bir argüman da olamaz. Defans oyuncusu zaten o yüksekliteki topa kafa vurmakla yükümlü. Röveşata dediğin şey rakibe zarar verme riski yokken kullanmana izin verilen bir lükstür futbolda. Gayet net faul.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...