Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kripto virusu


Flassh

Öne çıkan mesajlar

kim diyor imkanı yok diye. IT ci bi arkadaşın firmasında gene böyle bir çalışan mail ile bulaştırmış kendi bilgisayalarına. 3rd party bi firmadan yardım aldılar hallettiler. Sonuç olarak çözümü var bu kripto virüslerin belli versiyonlarının. Yarın sorarım kendisi eğer firmanın bilgilerini verirse paylaşırım. Çok değerli değilse verileriniz formatla falan halledin tabi. Yoksa he türlü para çıkacak sizden.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ransomware'lerin bazilari icin uygulanabilecek cozumler var. once hangi ransomware'e sahip oldugunuzu bilmeniz gerekiyor, genelde karsiniza cikan ekran bunu soyluyo zaten. aratiyosunuz google'da, varsa cozumu uyguluyosunuz, yoksa ya bekliyosunuz, ya soguk su iciyosunuz ya da parasini odeyip decryption key'i aliyosunuz.

ransomware'i birden fazla calistirdiysaniz birden fazla kere para odeyip key almaniz gerekiyo, ona dikkat etmekte fayda var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bilmiyorum hangi marka model virus. tek bulasan dosyaları gördüm .encrypted uzantılı olmus

bana sordular bende bi araştırım bir şey bulursam söylerim dedim. işte bende bi konu acıp buraya sorayım dedim bi de bakıyorum google moogle işe yarar gibi bi çözüm denk gelirse öğrenip anlatıcam. olmadı en kötü format
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

cep telefonuna kendi applerini yüklüyoruz isteediğimiz gibi bakıyoruz. hammallığa gerek yok. artık her telekominikasyon firmasının android ve iphone için appleri var. zaten çoğu fatura kesim tarihi geldiğinin saniyesinde "borcunuz var ödeyin" diye mesaj atıyor ev sahibi gibi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...