sunthewhich Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Dünya kadar adam gelmiş bugün. Bir sosa+gomez etmez ama mevki olarak eksik yok gibi..
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Gomez ve Sosa ya şimdi etmez diyorsunuz.. 2 side geldiklerinde şuan gelenlerden daha bitik durumdaydılar unutmayalım.
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 neyse ki 1 gun kaldi lanet olasi transfer doneminin bitmesine.
mascio Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 transferler geçen sezon düzgün işlemeyen yerlere yapıldı ve gomez'in ekstra katkısıyla elde edilenler, takım halinde elde edilmek isteniyor gibi geldi bana bu transferlerle birlikte. veli yerine gökhan inler her türlü iyi bir tercih. zaten oynamayan bir adam yerine inler geldi. tolgay'ın da oğuzhan'ın da kendilerini bir adım öteye taşıma zorunluluğu var artık. fabri'yi izleme zamanımız da geldi. iletişim problemi çözülürse tolga yerine çok iyi bir kalecimiz olabilir. eto'o'nun alınması gerek. hem aboubakar'a hem de cenk tosun'a çok şey öğretir. cenk tosun da öğrenen bir adam. gomez'den çok şey öğrendi. bu sene onları kullanıp eto'o gibi bir adamdan farklı şeyler öğrenmeli. nasri gelse değişik olurdu cidden. üzüldüm yani sevilla'ya bayağı küfür ettim içimden. ha bir de yıllardır beklerimizde kimler oynadı. şu anda bir tarafta adriano/caner bir tarafta düz adam beck ile gökhan gönül var. eski hallerindeler mi bilmiyorum ama neden sevindiğimizi az çok anlayabilirsiniz bence. ha bir de caner'i sevsek de sevmesek de ismail köybaşı'ndan çok daha iyi bir oyuncu olduğu kesin.
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Stringray said: stoper alınacak, messias felan olursa berbat transfer olur. alınsın sonra değerlendirilir o. atınç'ın kiralanma muhabbeti var olursa mantıklı olur gayet. as stoper pepe, sakho, rakitsky, abdennour klasmanında olmalı en azından. Hacı bilmediğiniz adam hakkında berbat vs. diye erkenden konuşmayın. Rhodolfo gibi pişman olursunuz sonra :( Manoel bayağı iyi ve oturaklı bi stoper. Hızlı, hamleli, geriden uzun toplarla oyun kurabilen ve hava ile yere aynı derecede hakim bi stoper. her şeyden önce Rhodolfo'nun yanılmıyorsam 4 sene önceki partneri, birlikte oynadılar ve o sezon Paranaense ligin en az gol yiyen takımıydı. - Geldiği gibi uyum sorunu yaşamaz, yanındaki adamla çok zaman geçirdi. - Beşiktaş'ın Ersan gittiğinden beri aradığı her özelliğe +1 +2 falan şekilde sahip. - Ucuz yollu, tecrübeli stoper. Hani şu transferde eleştirmelik tek yan olur o da bu zamana kadar niye bitiremediniz, niye hayallerin peşinden koşup son güne bıraktınız bre ibneler olur. Başkan ağır sıçtı katılıyorum. Bence leş bi transfer dönemi geçirdik. Aldığımız adamlardan tamamen bağımsız diyorum ki bence aldıklarımızda eleştirilir 1-2 nokta harici. Neyse tamamen kapansın transfer dönemi de konuşulur yine, Manoel'in zaten olmama ihtimali varmış halen belge bekliyorlar Brezilya'dan. Dünyada bu belge işlerini GS'den daha kötü yapan kulüplere sahip Brezilya. Son 1-2 gün kala bu işlere girersen onlarla %75 falan olumsuz işle çıkarsın sadfdsa
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Bu arada Atınç geldi iyi oldu. Kariyeri açısından gerçi çok kötü oldu. Geçen sene çok formda ve iyi başlamıştı ama 4 aylık sakatlığından sonra doğru düzgün forma şansı bulamadı. Ragnick onu değerlendirmek için ön libero falan denedi ama malum başarılı olamadı. Leipzig ayrıca 2 tane yeto stoper ile yapamayacağını fark etti. Compper'in tecrübesinden faydalanmak içinde Atınç'ı yedeğe itmek zorunda kaldı. Compper de sol stoper, Atınç'la birlikte ikisi de sağ stoperde rezaletler. Sağda da zaten Willi Orban var ki 2 seneye inanılmaz atlayış yapar iyi bir takıma not edin. Yine de ben Ragnick'in onu göndermesine şaşırdım. Demme falan da stoper oynayabiliyor gerektiğinde Hoffenheim maçında mesela hücumcu sisteme dönünce Compper çıkarıp onu Topal gibi stoper kullandı ama işte yedekte Atınç'ı tutmasını beklerdim. Aşırı büyük umutlarla ve beklentilerle transfer etmişti. Bu yazın özel eğitim programı vs. vermişti ve özellikle üstüne düşmüştü. Bana kalırsa Manoel'di oydu buydu vs. yatarsa son çare Atınç alınacak ve Ragnick'e belirli bir sayıda maç oynatma sözü vs. verilecek. ŞL'de vs. de mesela oynatma sözü verilebilir bilmiyorum. Aksi takdirde Ragnick bu kadar güvendiği adamlardan 1 senede vazgeçmez.
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Atınç sırf kontemjan muhabbetine geldi sanırım yarın bir stoper açıklarlar büyük ihtimalle manoel olur zaten.
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Gokhan atiba yedeklensin diye mi alindi
Vasfi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Fikret Orman -> Şenol Güneş: 'Tarla senin osman çalış...' gl hf
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Gökhan İnler'in Napoli'deki son sezonu çok vasattı. Leicester aldı bir umut ama Ranieri adamı küfür gibi 3-4 maç oynattı yedekten sokup. Biraz da PAF liginde oynadı. Ama bundan çok değil 3 sene önce İtalya'nın en iyi box-to-box orta sahalarından biriydi bence, ŞG ile kendine gelirse iyi transfer
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 atınç ve inler kap geldi evet. inler satın alma görülüyor. atınç ve caner kira. messias kesin olarak yatmış evraklar yetişmemiş. valla bana çok hantal bir adam gibi görüldü, artı mutlaka şl tecrübesi olan bir adam gelmeli diye düşünüyorum. şg istiyor evet ama eren ve serdar aziz'i de istiyordu. bu işte patron yönetim kurulu ve transfer komitesi sonuçta. tartışmasız biri gelmeli. inler'e ve eto'o'ya bonservis verilip verilmemesine göre 4-5m bir tahmini bütçe var sanıyorum. son dakika şapkadan ne çıkaracaklar bakalım.
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 son dakikaya stoper + 1 adet orta saha daha lazım
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Messias'ı Önder Özen yıllardır takip ediyorum nokta atışı olur, hem hızlı hem pozisyon bilgisi çok yüksek falan diye anlattı geçen. Önder beğendiyse kesin almamak lazımdı iyi olmuş
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 orta saha geçti artık para bitti. eto'o gelecek ve bulabilirlerse stoper işte. inler'e ısınmaya başladım bu arada ya adamda beşiktaşlı sakinliği var. böyle sessiz sedasız transferler iyi çıkıyor. eşi ve dört bavulla sabah 5'te pegasus ile sabiha'ya inmiş SDFSDFSAFD. bizim taraftar karşılamış, abi yenge stoper oynuyor mu felan demişler kafa tam kırık bizim taraftarda yeminle
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 BulletRide said: Messias'ı Önder Özen yıllardır takip ediyorum nokta atışı olur, hem hızlı hem pozisyon bilgisi çok yüksek falan diye anlattı geçen. Önder beğendiyse kesin almamak lazımdı iyi olmuş Böyle deyince akla Dany geliyo :P
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 eto'o cidden gelmeli ama. şl maçına çıkıyorsun ve bench'te eto'o var. bizim seviyemizde bir takım için büyük bir silah ve prestij. al son yarım saatte oyuna ister st ister forvet arkası oynat. istersen eto'o ile başla ikinci yarı değiş. türkiye'de full maç bile oynar tıkır tıkır yazar.
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 eto'o bench'te oturunca ağlıyor.
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Llama said: hay etonuza ya Koy defansa top cikarsin Koy forvete 90a taksin Sensible soccer 97 kadrosunda olmasi gereken yegane adam
Öne çıkan mesajlar