Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Pepe lütfen gelmesin.

Yalnız benim anlamadığım kısım şu. Herkes aslan başgan, bonservis vermez başgan diyor da bahsi geçen maaşlar şöyle:

Nasri'nin maaşı 3,5M, Ebubekir 2,5M Caner 2M, Talisca 1,5M, Adriano 2,4M

Eto deniyor o da 2,5'tan aşağı gelmez.
Bir de stoper alınsa ona da 2M de.

Kurtulduğumuz maaşlar Gomez, Sosa, Köybaşı (bu düşük), Pektemek (bunun yarısı falan herhalde)

Takım içi dengeleri geçiyorum, bütçe karşılıyor mu bu maaşları ?

Bir ara top maaş 1,7M'dı Gomez haricinde, kantarın topuzu kayıverdi yine sanki.
Mesaj tarihi:
abi maaşlık sorun yok bizim kasaya deli gibi para girdi, de işte bonservise harcayamıyoruz. kasa zarar yazmaz yani.

+8m yıllık gibi bişey oluyo o da eto'o ve stopere dediğin paralar verilirse ve alınırsa. 8 milyon yıllık hiçbişey, sadece fenerin elenmesinden bu sene daha fazlası şl'den geldi. şl'de 1 maç kazansan 1m euro öyle hesapla. Ayrıca Alexis Delgado falan gitti, işte bu sene 7-8 m geçen seneye göre içeride gireriz. her pozisyonda kalifiye 2 adam var abi bu transferler yapılırsa, 2 hafta tamamen farklı 11'lerle çıkabilirsin, ve 2 11 de sırıtmaz, öyle bir kadro oluyor. Geçen sene fener'in kadrosunun yıllık ücretlerini çıkartalım ve hatta bu senenin de, gs'nin yıllık ücretlerini çıkartalım, trabzon'un bile yıllık ücretlerini çıkartalım bizden hayli hayli fazladır. ki düşün böyle bi kadro kurulmasına rağmen.

Beni asıl düşündüren bu adamlar iş yaparsa talisca haricinde opsiyon kullanabilme sıkıntımız. gerçi onun için de 2 sene var, her türlü toparlarız o parayı. Caner 2.5, ebubekir 10m, nasri de çok fazla değil diyorlardı. ama işte bizim fiko 10 m verir mi bir adama, ancak al bonservisi daha yükseğe sat olayına girebilir belki bilemedim. Talisca da impasiburü bence 25m ney :)
Mesaj tarihi:
Wispy said:

Pepe lütfen gelmesin.

Yalnız benim anlamadığım kısım şu. Herkes aslan başgan, bonservis vermez başgan diyor da bahsi geçen maaşlar şöyle:

Kurtulduğumuz maaşlar Gomez, Sosa, Köybaşı (bu düşük), Pektemek (bunun yarısı falan herhalde)

BJK geçen sene harcayabileceği maaş kotasının %44'ünü kullanmıştı sadece, FFP %70'e kadar izin veriyor. BJK için maaştan yana hiçbir zaman sıkıntı olmadı.

Takım içi dengeler yüzünden maaşlar düşük tutuluyordu bir de satmak zorunda kaldığında elden çıkarabil diye. Sosa'ya 2.5dan fazla falan versek hayatta gitmezdi mesela gibi.

Bu arada Aboubakar'ın maaşı medya sallaması. Adamın Porto ile sözleşmesi zaten senelik 1 milyon euro üzerinden. Kiralıyoruz adamı niye ekstra para ödeyelim maaş olarak.
Mesaj tarihi:
Evet de borcu da eritmen lazım diğer yandan. 3 sene loca geliri yok kulubun (stada gömdük parayı). Kombineler, maç başı başarı primleri ve maç başı gelirleriyle döndüreceğiz yani bu maaşları.

Caner'i alınca Adriano'yu seneye Çin'e 5-10'a iteleme opsiyonumuz oldu Barcelona'nın sol beki geldi diye.
Mesaj tarihi:
Beyler Çin güzel bir rüzgardı, geldi geçti :D Kitleyen kitleyebildiği çaktı kasaya paraya koydu gitti.

Bu sezondan sonra yerli kotası -1 daha düşecek. Adamlar 3 yabancı ile oynayacak. Ersan gibi bir koz yoksa elinizde çıkıp da artık TR'deki yabancılara o kadar para bayılmazlar. Belki RVP, Sneijder falan gider onlarda giderler mi işte.

Burada zaten çok iyi kazanıyorlar. Üstüne sözleşme bitince yaşları 35 bile olsa giderler MLS'e orada da 2 sene 5-6 milyon alıp oynarlar temiz temiz. Çin'e gidip verem olmaktansa sadfasfsad
Mesaj tarihi:
Wispy said:

Pepe lütfen gelmesin.

bu maaşlar doğru değil abi.

nasri halen görüşülüyor ama 3-3,5m gibi olur bize maliyeti. kiralama ücreti yok, umarım 10m altı bir opsiyonu olur.
aboubakar yıllık 2m - opsiyon 10m - kulübe kira ücreti 1,5m
talisca yıllık 1,5m - opsiyon 25m - kulübe kira ücreti 2m
caner yıllık 1,8m - opsiyon 2,5m
adriano yıllık 1,8m - 500k imza parası (bu ilk maaşa eklediği için ilk yıl fazla görünüyor)
eto'o yıllık 2,5m + 3,5m'a kadar bonuslar teklif edilir
stopere yıllık maksimum 2,5m verirler

mecbur biraz maaşlar yükselecek, şl'de oynayacak takım artık. buna rağmen fb ve gs kadar uçuk değiliz, 3-4-5m'lar havada uçuşmuyor. nasri'ye verilecek para normal 5,5m'a oynuyor adam city'de. eto'o'ya da bence normal o para. gerisi sub 2m'da kalıyor zaten.
Mesaj tarihi:
Valla Gomez kariyer açısından kendisi kaybetti.

Şu grupta şu takımla forvette Gomez olsaydı yarı final falan zorlardık adaptasyon tamamlandığında, ki bu takımın lider ve vitrin oyuncusu Gomez olacaktı kim gelirse gelsin ve sınırsız kredisi olacaktı.

Tabi bu ülkede kalmak istememesine de hak veriyorum, o açıdan da kendi kararı saygı duyarım, ama işte kariyer açısından baktığında çok çılgın bir noktaya tırmanırdı. Bir ülkenin gelmiş geçmiş en büyük yıldızlarından olabilirdi.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...