Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 10m çok çılgın bir rakam değil. Seneye FFP yaptırımları bitiyor. Gelirler de bu sene fena olmayacak ŞL, eğer olursak lig şampiyonluğuyla. Eğer tutarsa 10m bastırılabilir. Ama ne kadar bitirici adam
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 abi bakambu sanırım 7.5 m'a gitti villareal'e. aboubakar da izlemesem de porto'da ise boş beleş adam değildir, şg elinde ve oynadığımız sistemde ciddi iş yapabilir diye düşünüyorum, ki bu tahmin sadece ve benim şg takımlarındaki golcülerin parlamasına duyduğum güven. bakambu'nun değeri şu anda transfermarkt'ta 20m mesela. geçtiğimiz iki seneki yoldan devam edersek 10'a alıp 20'ye de satabiliriz. Umarım tutar tabi, şu anda konuştuğum tamamen izlemediğim adam üzerinden farazi konuşmalar ve şenol güneş'e duyduğum güvenle alakalı.
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 fiko 10 m i 48 ay taksit yapar fm gibi alır memnun kalırsa. ŞL için genç dinamik ve zenci forvet önemli.
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Ben daha farklı transferler bekliyordum da isim olarak hepsi aşırı tatmin edici olsa da maalesef birkaç temel eksik var. Mobildeyim kısa keseceğim de aboubakar ve Nasri harika ötesi işler olsa da bizi ekstra ileri atmayacak eğer oyun düzeninde yeni bir çare bulunmaz ve birkaç oyuncuya yeni rol biçilip, onlar benimsetilmezse. Özellikle ortada bayağı patlama ihtimali yüksek maalesef. Ha bir de en çok Sosa'yı aramayız diyordum ama şu transfer ile bitirirsek ki bitireceğiz gibi duruyor, en çok onu arayacağız.
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Wispy said: 10m çok çılgın bir rakam değil. Seneye FFP yaptırımları bitiyor. Gelirler de bu sene fena olmayacak ŞL, eğer olursak lig şampiyonluğuyla. Eğer tutarsa 10m bastırılabilir. Ama ne kadar bitirici adam Gelecek senede yüklü transferler beklemeyin. Kulüp şampiyon olursa ve maç günü gelirleri de beklentileri tamamen karşılarsa belki aboubakar gibiler için opsiyon kullanma şansımız olur ama ufak bir ihtimal. O opsiyon daha çok al-kullan-opsiyonu al-hemen sat modeli için kullanılır bence olursa. Kulüp bu sene beklentinin üstünde zarar açıkladı sırf kur ve faizler yüzünden, seneye ne olacağı kestirilemiyor. FFP de bonservis yasağı geçen seneki gibi kesin değil mesela harcama yapabiliriz ama yapmıyorlar korkudan.
mascio Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 düzgün oynayabilirse nasri dediğiniz insan evladı sosa'nın adını bile hatırlatmaz bize. hatırlarsak anca milan'a 7.5 milyon euro'ya nasıl çaktığımızı hatırlarız o kadar. aboubakar hakkında hiçbir fikrim yok yorum yapamıyorum ama yıllardır premier lig maçlarını hiç sektirmeden izleyen bir insan olarak samir nasri'ye ayıp etmeyin diyorum. sosa'dan kat kat hızlı ve asist konusunda kendisini kat kat katlayacak bir insan evladı. nasri olm bu. nasri yani.
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 İmzayı atsınlarda bir tartışırız daha ayrıntılı nasri olayını
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Sol stoper lazım hala. Bir de Eto da gelse ya keşke. Sosa nın pozisyonunda bile oynar. Hiç izlemedim ama bu abubekir emenikeye benziyo, Eto bitsin.
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 applev0dka said: Leicester CL tarihinin en az puan alan 1.torba takimi olcak abi. Herkes agzinin sulari akarak onu bekliyor ne tehlikesi 1. torbanın nispeten zayıf ekiplerinden ama gerek futbolcular gerek taraftar olarak bütün camia kırk yılda bir ayaklarına gelen ŞL fırsatını çok iyi değerlendirmek isteyecekler, o maçlara çok önem vereceklerdir. Ayrıca bazen 1. torbadan güçlü ekip gelip bütün maçları süpürmesi avantaj olabilir bizim gibi güçsüz takımlar için. Bence grup 3.lüğü başarıdır bu yıl. Ligi koyup seneye tekrar katılabilirsek 2.liği hedefleriz.
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Çingene başgan city e ödetmiş mi be Nasri'nin alacağı ücreti euahe adam valla komik ya şu detaylar gelsinde gülelim yine :) Kiralık bilmemneyide 10 taksit yaptırmıştır bu.
noyan_ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Peregrin said: satin almak 10m ve fikret orman?
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Aboubakar ile imzalandı. Duyurulur kısa süre sonra sanırım. Dün Rostov'un Ajax'ı patlatması iyi oldu bu arada Kiev yüzünden o torbaya cska gidemeyecek. Maçlarını aynı gün oynayamayacaklarından da rostovla aynı grubu bırak belirli düzende eşleşmeyecek. Rostov'un da dörtten gelmesi otomatik olarak 4. Torbadaki diğer takımların cska ile eşleşme şansını feci derecede arttırıyor. Umarım biz oluruz o takım sfsdsfs
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 kadro iyice sıkışıyor yalnız. iki yerli transferi yapmamız şart gibi artık bakalım neler olacak. eto'o gelirse ona yer yok resmen sdfsdf büyük ihtimalle Aras yerini kendisine bırakacak. sırf bunun için eto'o'yu ocak ayına bırakabilirler. o zamana kadar aboubakar neymiş ne değilmiş takımda görmüş de oluruz. sistem de biraz değişecek gibi bu arada. hoca ne yapacak ben de çok merak ediyorum. 01. Club-Trained (1): Necip Uysal 02. Club-Trained (2): Enes Durmuş 03. Club-Trained (3): Fatih Aksoy 04. Club-Trained (4): Eslem Öztürk 05. Association-Trained (1): Tolga Zengin 06. Association-Trained (2): Gökhan Gönül 07. Association-Trained (3): Ahmet Çalık (ya da yeni transfer) 08. Association-Trained (4): Caner Erkin (ya da yeni transfer) 09. Fabricio Agosto 10. Pepe / Mangala / Indi / Gil (yeni stoper transferi) 11. Marcelo 12. Dusko Tosic 13. Adriano 14. Atiba Hutchinson 15. Talisca 16. Oğuzhan Özyakup 17. Olcay Şahan 18. Ricardo Quaresma 19. Samir Nasri 20. Aras Özbiliz 21. Tolgay Arslan 22. Cenk Tosun 23. Aboubakar Liste dışı (TR'de oynayabilenler) Utku Yuvakuran, Andreas Beck, Kerim Frei, Luiz Rhodolfo, Boyko, Veli Kavlak, Ömer Şişmanoğlu.
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Şu listeyi verdikten sonra Atiba 2-3 aylık bir sakatlık yaşasa içimizden geçerler. Orta saha hala korkunç kırılgan. Defans sallantıda. Kaleden zaten bahsetmiyorum.
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Şişmanoğlu da mı yurt dışında yetişmiş? Bu ülkeden hiç mi futbolcu çıkmıyo ya? 10 yılda 1 tane Necip mi çıkarabiliyoruz anca.
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 listeyi görünce fm oynayasım geldi. abv.
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 necip'imiz var atiba'yı yedekleyecek sdfsdf. ama cidden onu yedekleyecek bir türk alınması gerek kim olur bilmiyorum. aboubakar şg onaylıysa bence bu sezon 4-3-3 gibi dizileceğiz. şöyle bir barcelona sistemi denesek çok güzel olabilir aslında. aboubakar false 9 olarak oynasa adriano ile birlikte ön altılı harika pas yapar takımda. ------------fabri-------------- -------- pepe---marcelo-------- gg----------------------adriano ------------atiba-------------- -------oğuzhan----------------- ----------------talisca-------- ----olcay--------------nasri--- ----------aboubakar------------ yedekler tolga necip - tosic tolgay q7 - aras cenk
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Ikide bir nasri yazmayin olm, adam glmedi etmedi
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 4-3-3 te o adamlarla ŞL nin zevk pompası oluruz 😔 Ha keza şuan ki orta saha ile şanslı Bi kura çekmezsek yine işimiz pek kolay değil.
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 yok abi bu diziliş türkiye'de savunmaya otobüs çeken çomar defanslara karşı. şl'de kontratağa döneriz gibime geliyor zaten.
noyan_ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 ş.g. "belki de sezon ortasında gomez geri döner." demişti. ihtimal veren var mı? şahsen ben ebubekir'in performansından şüpheliyim.
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Caner ve Batur ile görüşmüşüz. Sol ön olarak düşünüyormuş ŞG gerektiğinde de bek yedekler diye. Görüşme sonucunu bilmiyoruz, bizim abiye de gelmemiş ama öyle bir ihtimal var yazayım dedim. Medyada konuşuluyor zaten de ciddi haberler düşmeye başlar yakında duyumculardan vs de yakında
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 DarKRideR said: Caner ve Batur ile görüşmüşüz. Sol ön olarak düşünüyormuş ŞG gerektiğinde de bek yedekler diye. Görüşme sonucunu bilmiyoruz, bizim abiye de gelmemiş ama öyle bir ihtimal var yazayım dedim. Medyada konuşuluyor zaten de ciddi haberler düşmeye başlar yakında duyumculardan vs de yakında batur kim abi?
Öne çıkan mesajlar