Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mechul Haberci @mechulhaberci 32 dk.32 dakika önce
Medyanın elinde yazacak forvet kalmadı. :) Masa başında uydurduklari isimler gidince utanmadan Beşiktaş'a kötü haber diye servis ediyorlar.

Mechul Haberci @mechulhaberci 28 dk.28 dakika önce
Forvet transferi ters köşe olacak. Hergün bir isim ortaya atanlar sınıfta kaldı.Bir aksilik olmazsa en geç Çarşamba günü forvet açıklanacak.

Mechul Haberci @mechulhaberci 22 dk.22 dakika önce
Iyi bir forvet ile anlaşmak üzereyiz yarın tsi ile saat 11:00 'de bir görüşme daha yapılacak, detaylar konuşulacak.

Mechul Haberci @mechulhaberci 54 sn.55 saniye önce
Şenol Güneş 2 yıl önce odunu bile gol kralı yaptı, Bu isim rahatlıkla krallık tacını takar. Gomez'in attığı gol sayısını rahatlıkla geçer.
Mesaj tarihi:
valla bence kimse gelmicek
dün şenol atar yapınca 1 tane isim söylediler şenolu ikna ettiler yoksa istifa gelicekti bence bugün

yarın bir tane adam açıklarlar konu kapanır
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

Mechul Haberci @mechulhaberci 54 sn.55 saniye önce
Şenol Güneş 2 yıl önce odunu bile gol kralı yaptı, Bu isim rahatlıkla krallık tacını takar. Gomez'in attığı gol sayısını rahatlıkla geçer.

Gomez'in attığı gol sayısını "rahatlıkla" geçecek kaç isim var? Rahatlıkla dediğine göre de 30 gol atmasını beklememiz abes kaçmaz dimi?
Mesaj tarihi:
var ya ustune para verir bu adam oynamak icin 30 yasinda kongolu gecen seneyi 7 gol 1 asist ile gecirmis..norwich city de..29 mac oynamis gibi..dinemo kiev in futbolcusu kiralik ..
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

Cengiz Ünder'i mesela BJK'nin alması gerekiyordu. Tam ŞG'nin oyun sistemine uygun, gelişime açık harika bi oyuncuydu. Avcı'nın elinde 4-5 milyon euro bandına çıkar 1-2 sene içinde oradan da Avrupa yapar tahminen zaten.

Cengiz harika olabilecek bi dopçu. Koşar gol atar asist yapar diye demiyorum. Ki onları da yapar orası ayrı mesele:D

Çocuğu bir kaç idmanında izleme ve bir röportaj yapma şansı buldum. O kadar düzgün karakterli bir çocuk ki. 3 büyüklerden hangisine gitmek istersin dediğimde aynen "Yok abi. Şimdi gidersem onlar beni oynatmazlar. Ben oynamak istiyorum. Yoksa kaybolur giderim" demişti. Avcı gelir gelmez oynatmaya da başladı. Çok ümitliyim ben kendisinden. İyi ki 3 büyüklerden biri almadı kendisini.
Mesaj tarihi:
karamürselidelihamdi said:

oh be bentekeyi crystal palace almış 37 m euroya.Bize gelseydi içimişzde patlardı.

hastayım şu premier lige ya. adamların orta düzey takımının bonservise ödediği ücrete bak.
Mesaj tarihi:
yüksek ihtimal şaşırtmaca ya. gomez'den sonra bu adamı getirmezler. belki son seçim olur ama ona gelene kadar eto'o gelir bence. transfer boyunca basına bilerek 4-5 futbolcu ismi birden veriliyor. gs ve fb tüm transfer dönemini copy - paste geçirdikleri için saklıyorlar asıl ismi.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...