karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Gunay kalsaydı keşke tolga yerine.
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Yok ya tolga iyi yine ona göre. Arada iyi mac çıkarıyor tolga ama guven vermiyor
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 DarKRideR said: ağustos'un son haftasında falan anca olur transfer zaten niye bekliyordunuz ki asdfsd yerli kimi alacak bizimkiler çok merak ediyorum. paso yabancı konuşuluyor ama bi tane tr de yetişmiş adam gerekiyor :( gerçi boyko satılabilirse sıkıntı olmayacak da onu da yapamayacağız gibi duruyor. Forvet lazimdi dimi size? Trde yetismis Umut diye bir yirtici forvetimiz var. Istemez misiniz? :( :(
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 applev0dka said: Yok ya tolga iyi yine ona göre. Arada iyi mac çıkarıyor tolga ama guven vermiyor tolga genelde iyi maç çıkarıyor da kilit, kırılma maçlarının tamamında patlıyor. o maçlarda savunma ekstra iş yapmıyorsa zaten genelde tolga yüzünden puan kaybetmiş/elenmiş falan oluyoruz. yoksa istatiksel olarak istikrarlı olmasının vs. bir değeri yok. geçen sene çoğu istatistikte lig lideri falandı ama gel gör ki öyle olmuyor işte...
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Tolga hamlesiz abi. Hamle yok adamda. Hamle yap yine kurtarama np ama saçma sapan korkudan atlamazsan o zaman topa tutar taraftar işte. Zekasızligi da ayrı dert. Bir kaleci topu 35 defa ceza sahası dışında tutar mı? Bak yediği salak gollerden bahsetmedim bile.
noddle Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 gomez kulüp bulamamış geri geliomuş doğru mu?
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 sosa'ydi o. bulamadi kulup mecburen ozur diledi falan filan bjk de mecburen affettik seni gel dedi.
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 geri gelsinlerde nasıl geliyorlarsa gelsinler
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 valequenta said: sosa'ydi o. bulamadi kulup mecburen ozur diledi falan filan bjk de mecburen affettik seni gel dedi. Milan kulüp değil.
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Fabri'nin lisans çıkmış. Bi sorun çıkmazsa kupada o oynayacak. Sezonda da as kaleci zaten, güzel olacak. Yerden yere vuruyordu ismini bilmiyor diye taraftar tokat gibi performans koyar şimdi susturur yine milleti umarım.
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 tepki normaldi abi gayet, bu takım son 2 seneki neredeyse tüm kritik maçlarda tolga'dan hata gören taraftarlara sahip. 4 farklık kazandığımız maçta 'ooooo' yaptıran kurtarışlarını ne yapayım ben, kritik yerlerde kurtarsın. muslera da çok hata yaptı bu sene mesela ama form geçici klas kalıcı deyip geçiyoruz. tolga'ya kimse bunu demiyor sdfsdf. bu nedenle performansı şüphe götürmeyecek bir transfer beklentisi vardı. şg onaylı diye ben eleştirmedim transferi ama fabri versin o performansı sustursun herkesi, orada hemfikiriz.
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 DarKRideR said: bu arada utku yuvakuran kiralık görünüyor, durumu nedir tam olarak? neden satın alıp oynayabileceği bir yere kiralamadık? bu çocuktan çok ümitliyim ben.
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 aktiftablet said: valequenta said: sosa'ydi o. bulamadi kulup mecburen ozur diledi falan filan bjk de mecburen affettik seni gel dedi. Milan kulüp değil. abi yapmayın etmeyin şu adama cevap falan verip fıstıklamayın. bi bu bi de kızılelma -.-
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 calimero said: Tolga hamlesiz abi. Hamle yok adamda. Hamle yap yine kurtarama np ama saçma sapan korkudan atlamazsan o zaman topa tutar taraftar işte. Zekasızligi da ayrı dert. Bir kaleci topu 35 defa ceza sahası dışında tutar mı? Bak yediği salak gollerden bahsetmedim bile. Sporting maçında "kale nerde" diye arkasına bakma hamlesi yaptı ama lütfen..
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Stringray said: DarKRideR said: bu arada utku yuvakuran kiralık görünüyor, durumu nedir tam olarak? neden satın alıp oynayabileceği bir yere kiralamadık? bu çocuktan çok ümitliyim ben. Onun transfer durumunu kimse bilmiyor da Ahmet Bulut'un oyuncusu diye bize katıldı bu sene. Tahminen kupa maçlarında falan süre alacak. Pazarlaması yapılsın diye bizi kullanacaklar büyük ihtimal. Babası çünkü Avrupa'ya götürmek istediklerini söyledi. Hani önce BJK de oynayıp da gider ayrı konuda şuan bizdeki durumu tam belli değil. Boyko satılacak, 3. kaleci olacak deniyordu da halen satılamadı Boyko :(
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 tunch said: aktiftablet said: valequenta said: sosa'ydi o. bulamadi kulup mecburen ozur diledi falan filan bjk de mecburen affettik seni gel dedi. Milan kulüp değil. abi yapmayın etmeyin şu adama cevap falan verip fıstıklamayın. bi bu bi de kızılelma -.- niye ya forumun eğlencesi o =)
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 aktiftablet said: niye ya forumun eğlencesi o =) kendi kendine eğlensin bırakın ya :)
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 DarKRideR said: Onun transfer durumunu kimse bilmiyor da Ahmet Bulut'un oyuncusu diye bize katıldı bu sene. Tahminen kupa maçlarında falan süre alacak. Pazarlaması yapılsın diye bizi kullanacaklar büyük ihtimal. Babası çünkü Avrupa'ya götürmek istediklerini söyledi. Hani önce BJK de oynayıp da gider ayrı konuda şuan bizdeki durumu tam belli değil. Boyko satılacak, 3. kaleci olacak deniyordu da halen satılamadı Boyko :( boyko'yu öldürdük biz ya. bu adama fb gibi davrandık resmen biz yapmazdık böyle hiç, az maç da oynasa parlardı oyuncular. abi yapardık pazarlamasını da bonservisi bizde olaydı bari. pay verirdik adamlara satıştan felan. beylerbeyi - porto - barcelona gibi bir kariyer planı pek gerçekçi değil sdfsdf
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 boyko'nun olayı birazda kendinde, psikolojik olarak bitik adam. kötü başlangıç yaptı ve şgde direkt balyozu indirince şans tanımadan direkt bıraktı. daha sezon bitmeden beni satın demiş teknik heyete, yazında full kulüp aradılar menajeri ile falan. teklifler var bayağı ama fikolar aldığımız paraya ya da biraz üstüne ufakta olsa kar etmek istiyorlar. sıkıntı bir ton teklif olmasına rağmen hiçbiri ödediğimiz bonservisi karşılamıyor bile. düzenli oynayabilse çok rahat satarız da işte kafacada bitik olunca adam yapacak bir şey yok. çok kral denemeydi ama homesick'e patladık bizde. ben en ufak olumsuzlukta bu kadar dağıtmasına çok şaşırdım mesela. daha çok şey bekliyordum, herkes bekliyordu.
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Şu kadroda illa türk kaleci olacak muhabbeti olmasa boyko'yu kazanma ihtimali vardı ama her halukarda kalırsa tribüne gidecek. Vida transferi için takasta kullanmaya çalışıyor sanırım Fikret başkan o yüzden de o tekliflere henüz satılmadı boyko.
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 http://pbs.twimg.com/media/CpvQFVpWgAA5YTZ.jpg Yine otobüse saldırmış varoşlar asfdsda TT Arena'da zaten bu sene kaldırmazlar deplasman seyircisi yasağına, durmasının tek sebebi de orasıydı giriş-çıkışlarının güvensizliği yüzünden. Bunları gördükçe orada kalkmaması deplasman seyircisinin hayrına ya
Red Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 hemen nası gaza gelmiş dark. tamam taraftarınız elit.
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Yalan mı oğlum, cinayet oranınız biraz daha artsın Store'larda logolu buçak satmaya başlarsınız sadfsda
Öne çıkan mesajlar