Tyrion Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Stringray said: Şu anda da yedek kalacağı başka takımdan 2 yıl x 5m alacağına banko oynayacağı bjk'de 5 yıl x 3m alır. vitrinde olacağı için 18 dünya kupası'nda oynar, 20 avrupa kupası'nı bile zorlar performansına göre. Fio'dan kalsa kim kesecek onu? Kalinic mi? diyelim kaldı fio' enayimi 11m vermek zorunda olduğu adamı yedek bıraksın. Ama fio kurtulmakta kararlı 11m bu boru değil. Gomez eğer "bonservisini fio yiyeceğine ben yerim" der ve inat edip sözleşmesini karşılıklı fesh eder ve bonservisini alırsa, Fio o zaman 11den kurtulur ama BJK de gelecek bonservise bye bye çeker. Gomez bjk gelecek olsa bile imza parası ister. He fiko o zaman alır almaz başka mevzu.Sonuçta gomez gelirse min 5mio dan aşşa almaz. Ben onun yerinde olsam 1 sene daha uzatmayı nisanda kabul eder, 5.5 cebe koyar ŞL de biraz piyasa yapardım. Seneye bjk ffp den kurtulduğu zaman elimde bonservisli bi şekilde, bira ve cipsimi alır, FB,BJK,GS nin kız kavgasını izlerdim.
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 seneye defansınız cenki daha iyi tutsun da yenilmeyin o zaman
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 aktiftablet said: DarKRideR said: Fiorentinada da kesinlikle oynamak istemiyor. Ya BJK ya satın diyor. Ufak ihtimal ama BJK'ye bu sene de kiralanabilir. Zaten kiralık sözleşmesi iki seneydi ama çok fazla çıkış opsiyonu falan vardı. Benim bildiğim sözleşmenin son senesinde kiralama yasak. Fio ancak sözleşmesini uzatarak kiralayabilir. Hatta bunu da teklif ettiler ama ne bizimkiler ne de gomez kabul etmedi. edik: bu sene stoperler rhodolfo-mercelo bence, yedek omerou-necip-tosic, olur, tosic aynı zmanda yedek sol bek. son sene kiralamada sıkıntı yok, yasal olarak herhangi bir engelleme yok. genelde pek yapılmayan bir şey ama. az da olsa bonservisle satıp gelir elde etmek kiralamaktan 1000 kat daha mantıklı şey çünkü. 2 senelik kiralıktı bu arada bizim ama gomez çıkışı yaptı. transfermarkt'a bile 2 senelik diye düşmüştü zaten bildirimlerden sonra. gomez eğer iki şekilde de (önce 1000 euro bonservis, sonra +1 yıl kiralık) kalmayı reddetmeseydi bizde otomatik olarak devam ederdi. sözleşme şartlarında var bu zaten google'larsınız. bizimkiler bu sene de yeniden kiralık teklif ettiler ama fiorentina piyasası varken az da olsa para kazanmak istiyor. kiralık bjk'ye verirse tek kuruş geliri olmayacak. transfer sezonu bitene kadar da adamların hakları var satmak için. gomez olayı bizim lehimize çözülse de kısa süre içinde çözülmez ekstra bir gelişme olmadığı sürece yani.
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 bazen fikret orman bizim forumda mi diyorum. kiralik teklif ettiler. ama fiorentina bunu istiyor, bunu yaptilar filan diye net soylemlerden sonra %90inin sallama oldugunu gormek degistiryior fikrimi.
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 diyorum transferin son güne kalır, fio ya tamam lan der kabul eder, ya da gomez döner fioya. fiko yaptığı teklifi yükseltmez, adam iyi alıştı ffp var, cebimdeki para bu kadar diyor.
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Bu senede transferler son anda yapılacak muhtemelen sadece besıktas yada turkiye ozelınde bişey degıl gercı tum avrupada boyle olmaya basladı.
DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 BulletRide said: Kolarov'da tam Roma'nın alacağı adam tipi var ahsdas. City'nin banko oyuncusu, sonuç olarak Pep istemese bile Dünya devleri kapışmaz adam için ama alınırsa her türlü iyi hamle Tosiç çekmiş kulağını kolarovun, beşiktaşa gelmezsen keserim kulağını demiş
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 aktiftablet said: Esh said: Abi simdi gomeze 10m deseler kim alacak ben onu merak ediyorum. 32 yasinda adam. Eto gomezden daha mi kotu mesela? Gomez'i isteyen yok benim anladığım. Beşiktaş fazla veremiyor, fio ya tamam ulan alın diyecek, ya da maaşını kendisi verip oynatacak, ki oradaki vergilerle falan baya yüksekmiş maliyeti. Benim tahminim fiko yine "ffp var, bütcem bu, daha fazla veremem" demiştir. Fio da kabul ederse yine transferin son günü falan kabul eder. Gomez'e 10 veren var ama fio bunun yarısını alabiliyor, yarısı bjk'ye kalıyor. Gomez de şl'de oynamayan takıma gitmek istemiyor haliyle. Şl elimizi güçlendiriyor. Adam bjk de kalmak istiyor çünkü ŞL'de oynayıp bizim seviyemizdeki takımlardan teklif gelmiyor. Kalburüstü takımlarla da Gomez'e 10m filan vermez. haliyle Fio'da 4'e 3'e filan razı olacak. Tabi son dakikada başka bir yerden teklif gelmezse.
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Başkanın planı belli. 1000 euro opsiyonu Gomez kullanmadi. şimdi milyon liralık zarar etmek istemiyor. yani ya Gomez bonserviini alıp gelicek ya da daha az paraya yeni kontrat yapilacak fio ya para odenirse
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 BJK cidden değişik bir anlaşma yapmış Gomez ile. Duymamıştım daha evvel o tip bir kontrat, co-owner olayına benziyor İtalya takımlarının yaptığı. Madrid'de baya Atletico olayı konuşuluyor Gomez için bu arada.
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 O sözleşme cidden harika bir sözleşmeydi de işte büyük konuştu bizimkiler. Yani başka yere gidecekse de bir an önce gitsin istiyorum ben açık açık, 10 civarında gitse gelecek 5 bizi aşırı rahatlatır. Yine opsiyonlu kiralık yerine şimdiden forvet bakıyoruz işte en büyük aday Bas Dost. Bas Dost gerçi Gomez'in yarısı etmez genel olarak ama gol atma sıkıntısı kalmaz en azından takımın. Gomez'in kattığı karakteri ve liderliği de başka mevkiilerden toplamak gerekir sadece.
DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Gomezin sadece topsuz oyunda yaptığı işi böyle türkiyedeki forvetlere açıp eğitim diye izlettirmek lazım
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 bas dost neree gomez nereee adam sakatlandı milli takım pozisyona giremedi.
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Sosa bugün antremana çıkmış SADASSADAS http://www.youtube.com/watch?v=cXAxdY_hXcw&feature=youtu.be&t=50s
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Abi demiştim sosa döner hep aynı şeyi yapıyo, 4 hafta sonrs yine oynar diye, renklinin teki çok sevinmişti gerçi gidicek diye
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 dedik iste anadolu takimindan kacar gibi kacmak istiyor adam teror bahane diye. rerero ettiniz bakin ne oldu simdi
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Bas dost gelse de "Dost aci soyledi" "bas'ti geci" gibi basliklar gorsek ya
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Bas dost kim ya allah aşkına Almeida 2.
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 torunoğulları istifa etmiş sanırım. böyle adamı da kaçırdınız ya menejerler yüzüden yazık..
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 atiba 1.6 milyon euro yıllık, 1+1 sözleşme kabul etmiş.
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 adamlarin hikayeleri guzelmis.. fethiye deki orka lar onlarinmis..
Tyrion Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 GG77 maliyeti; 1,7 garanti + 2 m imza + menajer komisyonu + Erdal Torunoğulları asdfg
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Olm gomezi bi sene daha kiralamisiz adhfkagdjsbd
Mrlee Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 adam oynadıkça değeri artıyor asdadsf gerçi 31 yaşındaymış
Öne çıkan mesajlar