Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2016/17 BJK kadrosunu açıklıyorum gençler...

- - - - - - - - BOYKO - - - - - - - -

- GG - - KOMPANY - - G.GOMEZ - - KOLAROV -

- - - - - - - ATIBA - - OZZY - - - - -

- Q7 - - - - - - TOLGAY - - - - - - ARAS -

- - - - - - - - - GOMEZ - - - - - - - - -
Mesaj tarihi:
Ayni paraya gomez fenere gitmez ama adam SL oynayacak takim ariyorum dedi zaten direk. Hatta artirdi 6 macada yenilmek icin cikmak istemiyorum dedi. Bu dogrultu da zaten adam trye donmeyi dusunmuyordur. Sadece fiorentina da kalmamak icin besiktasa gelir gibime geliyor onun icinde son ana kadar bekler sankim.
Mesaj tarihi:
Gomez'e teklif var, çok yüksek yok. 10 milyon euro civarlarındaymış. BJK'nin %50 payı olduğu için olacak transferde Fiorentina iyi teklif kovalıyor. BJK'nin ayrıca Fiorentina birine satarsa o teklifin kendi yüzdelik kısmını ödeyip karşılama hakkı var.

Atıyorum Wolfsburg 10 veriyorsa, BJK araya girip 5 verip adamı bağlayabilir. Hal böyleyken Fiorentina'nın satması zorlaşıyor. Bize de bonserviste indirim yapmıyorlar. Gelen en üst teklif 8-10 bandındaki bize 4 milyon euro bonservis çekiyorlar.

Fiko'larda 4'ten indirim istiyorlar. 2 ay önce kalacağım deseydi 1000 euroya gelecek adama tatava yaptı diye 4 milyon vermek istemiyorlar haklı olarak. Ama tahminen Gomez teklifleri vs.. böyle giderse 3'e falan bağlarız gibi duruyor.

Zaten görüşmeler bayağı olumlu gidiyormuş medyada yazılanların aksine kalma ihtimali bayağı yüksek diyorlar. Zaten kendisi de kalmak istiyor şuan da işte zamanında tatavasını yapmasaydı da kalsaydı şuan transfer içinde ekstradan 2-3 milyon euromuz olurdu... Hem transfer isteyip şu durumda hem de böyle yapması bayağı kötü oldu.

dana22 said:

gomezi bjk nin alabilecegi rakama indirseler fb alir..

Açıklamasını yaptım gerçi de sdafsd

Kiralayamıyor bu arada Gomez'i hiçbir kulübe Fiorentina anlaşma gereği. Ya satacak ya tutacak. Kiralama kararı çıkarsa da sadece BJK'ye tekrar kiralayabiliyor.

Fiorentinada da kesinlikle oynamak istemiyor. Ya BJK ya satın diyor. Ufak ihtimal ama BJK'ye bu sene de kiralanabilir. Zaten kiralık sözleşmesi iki seneydi ama çok fazla çıkış opsiyonu falan vardı.
Mesaj tarihi:
gomez kalacak. bu mantalitede bir adam şl nedeniyle fb'ye gitmez zaten. avrupa'da direk katılan takımlar da gomez'e 10m+ bonservis vermez. 4-5 yıllık uzun bir sözleşme önerilir, hakkını sonuna kadar vererek, her sene şl'ye direk katılma şansı yüksek olan beşiktaş'ta emekli olur. yerine adam bulunur olayını da bir geçin. euro 2016'da son 16'ya katılan takımların forvetlerine bakın, yeterli.

üstteki kadro imkansız, gustavo gomez bir ihtimal gelebilir sadece. öyle bir bonservis kaynağı yok takımda. yanında da rhodolfo oynar, marcelo ve omeruo yedekler.

sosa yerine 10 numara alınacak gibi, tolgay oranın adamı değil pek belki denenir ama. kolarov önünde de olcay emekli olana kadar oynar. aras ve frei maçlara göre değişmeli girer.
Mesaj tarihi:
totemic said:

Gomez'i ayrı tutarsak Kompany'nin bonservisi yazdığın kadrodaki kalan tüm oyuncuların toplamından yüksektir. Kim çıkardı harbi o haberi ahadfg
Mesaj tarihi:
Genç sol bek alacağız bu arada Kolarov'u çok beklemeyin. TR'de herhangi bir takımın alma pek ihtimali yok. Öyle bir ihtimal olsaydı FB alırdı. Bizden daha çok yol kat etmişlerdi Kolarov görüşmesinde.

Gerçi ludwig augustinsson ile 1 milyon euro garanti ücretle anlaşıp, ismail'i aldı adamlar yani o konuda da pek garanti konuşamıyorum da sdfsdfsda

bari ludwig'i biz alalım. ucuz yollu potansiyel bekimiz olur. stopere para yatırıp göbeği güvene alsak yeter savunmada bizim için. yedek sol bek falan da lazım daha çünkü.

KP-Boateng'te bu arada GS ile birlikte bize de önerilmiş. Gelme ihtimali var diyorlar. Q7 ile akarlar artık kulüplere safds

edit:

yedek sol bek için aziz behich konuşuluyor. %80 falan alıyoruz sanırım.
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

totemic said:

Gomez'i ayrı tutarsak Kompany'nin bonservisi yazdığın kadrodaki kalan tüm oyuncuların toplamından yüksektir. Kim çıkardı harbi o haberi ahadfg

soruşturmuşuz city'den, kekolar soruşturma belgelerini kanıt diye gösterip gelecek diye haberler yapmaya başladı sonra. isimsiz twitter duyumcuları da pompalayınca bir anda gündem oldu. her transfer döneminde her takımda oluyor böyle goygoylar sdafsdfsda
Mesaj tarihi:
totemic said:

fsdsds hayalgucu cok iyi. kompany yi getirmis ama hala sol acik aras.
Mesaj tarihi:
abi şimdi kompany, kolarov, bonny vs.vs. falan ,bunları guardiola istemeyince bu adamlar Mcity'den direk TSL(hemde FFP kıskaçlı) tiere düşecekler falan mı sanıyoruz? Tekerleme gibi "o paraları avrupara alamazlar, bizde vergi yok" diye kendimizi kandırıyoruz. Adamlarda bok gibi para var, 3 kuruşla artizlik yapıyor millet twitter köşelerinde. Gomez'e 10 milyon kimse vermez denmiş, Almanya'nın santraforundan bahsetmiyormuş gibi, 31 yaşındaymış, ya adam fio'dan 11 alıyor, sen geçen sene
3,5 oynattın diye, rvp,sneijder, muslera 5'er. Kjaer,skertel, gvw 4'er mio alırken gelip 3 x 3,5'dan imza atar mı adam? la hiç bişe yapmasa 1 sene fio'da kalır 5.5 alır üzerine bonservisini alır , sonra gider imza parası + 2 yıllık sözleşme alır aynı kontrattan.

edit; Rvp 6mio'muş
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

Fiorentinada da kesinlikle oynamak istemiyor. Ya BJK ya satın diyor. Ufak ihtimal ama BJK'ye bu sene de kiralanabilir. Zaten kiralık sözleşmesi iki seneydi ama çok fazla çıkış opsiyonu falan vardı.

Benim bildiğim sözleşmenin son senesinde kiralama yasak. Fio ancak sözleşmesini uzatarak kiralayabilir. Hatta bunu da teklif ettiler ama ne bizimkiler ne de gomez kabul etmedi.

edik: bu sene stoperler rhodolfo-mercelo bence, yedek omerou-necip-tosic, olur, tosic aynı zmanda yedek sol bek.
Mesaj tarihi:
fizban said:

totemic said:

fsdsds hayalgucu cok iyi. kompany yi getirmis ama hala sol acik aras.

ille volkan seni elinizden alip yerine olcayi mi verelim napalim ?
Mesaj tarihi:

- GG - - RHODOLFO- - MARCELO - - KOLAROV -

- - - - - - - ATIBA - - TOLGAY - - - - -

- Q7 - - - - - - OZZY - - - - - - OLCAY

- - - - - - - - FABRI - - - - - - - -

- BECK - - NECIP - - OMEROU - - TOSIC -

- - - - - - - VELI - - ESLEM - - - - -

- ARAS - - - - - - BURASI BOŞ - - - - - - FREI

- - - - - - - - - CENK - - - - - - - - -

Forvet arkası hariç 2 takım çıkıyo. Yeter. Ligi koyalım. ŞL de alacağımız en iyi sonuç 3.lük zaten kasmaya gerek yok.
Mesaj tarihi:
Tyrion said:

Gomez'e 10 milyon kimse vermez denmiş, Almanya'nın santraforundan bahsetmiyormuş gibi, 31 yaşındaymış, ya adam fio'dan 11 alıyor, sen geçen sene
3,5 oynattın diye, rvp,sneijder, muslera 5'er. Kjaer,skertel, gvw 4'er mio alırken gelip 3 x 3,5'dan imza atar mı adam? la hiç bişe yapmasa 1 sene fio'da kalır 5.5 alır üzerine bonservisini alır , sonra gider imza parası + 2 yıllık sözleşme alır aynı kontrattan.

edit; Rvp 6mio'muş

fio'dan bıkmış adam zaten orada söndü, bir yıl daha orada geçirip +2 yıl sözleşme alamaz avrupa'dan. şu anda da yedek kalacağı başka takımdan 2 yıl x 5m alacağına banko oynayacağı bjk'de 5 yıl x 3m alır. vitrinde olacağı için 18 dünya kupası'nda oynar, 20 avrupa kupası'nı bile zorlar performansına göre.

bunun harici buradaki paraları görünce farkettim fb paraları abartı saçmaya başladı, ffp'ye nasıl uyduracaklar bu maaşları anlam veremedim. sadece bu yüksek maaşlılar değil, takımın genelinin de ücret skalası yüksek.
Mesaj tarihi:
dana22 said:

rvp yi kakalamayi dusunuyorlardir..esas naniyi gereksiz ve zamansiz serbest biraktilar..su anda ha desen 12 15 e giderdi nani..

fener bırakmadı ki
adamın sözleşmesinde var geldi parayı bıraktı gitti bye dedi
Mesaj tarihi:
dana22 said:

iste sozlesmeyi yaparken uyanmis olsalardi iyiydi..

ama her halukarda 6 manuya vermisler..4 de adama..8.5 a sattin..

1.5 a nani oynattin iste..

Abi nani imzalarken o maddeyi koydurmuşta bizimkilerde uyanamadı açıkcası.Kimse vermez bu parayı diye düşündüler muhtemelen.Kaç adamı hele 30'a gelirken 8,5m euro üstüne satabilmişki Türkiyedeki takımlar.Basmaz onların kafaları böyle şeylere.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...