Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

takimi sampiyon yapan 3 futbolcu var atiba, sosa, gomez. 3unun de apar topar takimdan kacmak istemesi cok iyi degil mi yahu ahah.

ozellikle sampiyonlar ligi maclarini sabirsizlikla bekliyorum bu sene.

eve aldim bir tane bu sene icin

Mesaj tarihi:
İsmail'in gitmesinde hiç komik bi durum yok. Sözleşmesi bitti, Beşiktaş yeni sözleşme önerdi ama parayı az buldugu için kabul etmedi.
Ama fenere giderse o zaman komik olur işte. Bozdugu her ofsaytta yaparız o tezahuratı :D
Mesaj tarihi:
adam 3 isim saymış.. 32 yaş ortalaması
adamlar belki hayatlarında son transferleri yapıcak..
bu saatten sonra herkes gidebilir
yükselin bir değer artık beşiktaş.. siz hele bi uefa kritellerini yapında. biz bu sene o bataklıktanda çıkıyoruz. artık kiralık transferlerde biticek rahat rahat parada harcıcaz oh
Mesaj tarihi:
Sosa yeri en rahat dolacak Adam ondan yana sıkıntı yaşamayız ama İsmail'e şahsen ufakta olsa üzüldüm. Über adam olduğundan falan değil, hem kontenjanına ihtiyaç vardı hem de yedekte öyle ya da böyle kaliteli bir orta seviye adama ihtiyaç vardı. Hasan Ali varken aynı seviyede adamı almak tamamen vizyonsuzluk Fener için ama İsmail'in gidişi BJK için az da olsa Cidden kötü...

Neyse fener hayrını görsün ne diyelim sfsdsfddss

Pektemek'te gidici, 2 Ada'm gerekecek ülkede yetişmiş yani transfer yakındır kiralık falan anadolu kulüplerinden iki Adam
Mesaj tarihi:
İsmail 3 senelik kontratını yapsın direk 2 senesi yine yatışlarda fenere 3. sezon yeni sözleşme zamanı geldiğinde faydalı olur. Biz alıştık sizde alışırsınız :D
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...