oldun Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Caner + adriano kanadi sezon basinda cok iyiydi. Oguzhan eski oguzhan degil ben su son 4-5 haftadir cok begeniyorum. Adam tüm statlara +5 koydu gibi sanki.Zaten 2-3 sene oncesine gore cok cok daha iyi oynuyor.
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Dili kötü olsa da soyledikleri noktasina virgülüne dogru seylerdi. Rip
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Ben ne yazdığını görmedim de hakemler belli olduysa kritik yapmaktan vazgeçip ağlama seremonisine başlayın gecikmeden...
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Hakem diye agliyorlar diye ağladığın yeter bi ara ver motorun soğusun kardeş hararet yapacaksın daha lig uzun siz de serefli 3.luk yarisina tutunursunuz
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 applev0dka said: Dili kötü olsa da soyledikleri noktasina virgülüne dogru seylerdi. Rip nededinededinededi
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Yav he :D. Cüneyt'i falan versinler de bakarız beşiktaş sayfalarına nasıl göz yaşları akacak gene :D
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Wispy said: applev0dka said: Dili kötü olsa da soyledikleri noktasina virgülüne dogru seylerdi. Rip nededinededinededi 1 akp aglakligi 2 fener aglakligi bitmedi dedi. Hem suclu hem mağdursunuz dedi
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 canınız sağolsun çocuklar kombinini giymişiz gene sfsdf atiba'ya bile yakışmayan forma istemiyoruz artık
totemic Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 o ne ya.. ''o kadar fark yiyen takım biz değiliz'' forması giyecekler resmen.
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 yekeyeke said: Ben ne yazdığını görmedim de hakemler belli olduysa kritik yapmaktan vazgeçip ağlama seremonisine başlayın gecikmeden... bu senenin hakem hakkinda aglama uzmani valeq kendisi de bjkli degildi sanirim :)
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 siyah formayla çıkmak istemişiz içinde beyaz var diye izin verilmemiş. şu garip yakadan da kusucam artık. adidas bizim siyah formamıza neden beyaz koyuyor bu kadar acaba? şöyle bir siyah yapmak çok mu zor? bir şunu bir de adam gibi çubuklu yapsınlar, üçüncüyü de isterlerse mor yapsınlar. şampiyon olursak gelecek sene adam gibi forma görmek istiyorum artık alıp atiba reis'in adını yazdıracağım.
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Kolları beyaz forma çok eskiden de varmış ondan öyle, aklımızca nostaljik. Düz siyah düz beyaz olması lazım aslında. Mümkün olduğunca beyaz forma siyah şort giyer takım, olmazsa düz renk giyer. Üçüncüyü napıyosan yap sonra.. Camia olarak bıktık juve firmalarına özenmekten.
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 juve'ye bize yaptıkları gibi dandik forma yapsalar ertesi gün iptal ederler kontratlarını. özenmek diye bir şey yok 2017 yılında moda belli, insanların beğendiği çizgiler desenler vs belli, buna uygun forma yapılır. bizim siyah forma berbat tek kelimeyle.
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 en sevdigim forma pancu/kadıkoy panteri <3
knox Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Stringray said: ^son zamanlarda gordugum en iyi forma olabilir
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 renkleri sarı siyah olan bi takım için evet :D
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Stringray said: juve'ye bize yaptıkları gibi dandik forma yapsalar ertesi gün iptal ederler kontratlarını. özenmek diye bir şey yok 2017 yılında moda belli, insanların beğendiği çizgiler desenler vs belli, buna uygun forma yapılır. bizim siyah forma berbat tek kelimeyle. edemezler asdas onlarla yapılan forma anlaşmaları çok farklı oluyor. kulüpler sponsorlardan inanılmaz para kazanıyor. sponsorun forma satışından yüzdesi bile değişiyor. bizde mesela kulübün kasasına giren formadan %40 civarı, bizde derken TR kulüplerinde. juve gibi takımlarda sponsora giden para maks %20-25 civarında oluyor. oraad çıkar ilişkisi kulüp sponsordan değil, sponsor kulüpten para kazandığı için fiyat/performans ilişkisini kusursuz yapmak zorundalar. ki daha fazla satıp, verdikleri parayı da çıkarabilsinler. zaten dünya genelinde ürün başka türlü satamazlar. arsenal falan sponsorluk değeri olarka bu yüzden halen çok değerli. liverpool keza. senin formaların 100-200k satarken rekor, onlar 2-3 milyon satarken ofiste sıradan bir gün oluyor
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Oğuzhan > Roma 15 milyon euroluk teklif masada, ok derse yönetim yazın yolcu.
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Hatırlatmak gerekirse tekrar, geçen yazda Monchi özellikle Oğuzhan'ı çok istemişti Sevilla'ya ama Sevilla yönetimi 12 milyon eurodan yukarıya çıkmamıştı, bizimkilerde 15 milyondan aşağıya bir kuruş inmez demişlerdi. Bu sene Roma'ya geçince yine listesinin başlarında yer alıyor ki daha öncede yazmıştım, haberi de paylaşmıştım link olarak sanırım Monchi'nin yine listesinde, 15 milyonu verir Roma'nın parası var diye. Bu sefer yönetim tatava yapmazsa yazın Oğuzhan yolcu gibi duruyor. Alternatif bakmaya başlamışlardır umarım. http://fourfourtwo.com.tr/2017/03/29/monchi-oguzhan-i-romaya-goturecek/
Coskun-Sabah Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Tolgay'la paket yapsak 25e cok sukela olmaz mi gencler?
Öne çıkan mesajlar