Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Caner + adriano kanadi sezon basinda cok iyiydi.

Oguzhan eski oguzhan degil ben su son 4-5 haftadir cok begeniyorum. Adam tüm statlara +5 koydu gibi sanki.Zaten 2-3 sene oncesine gore cok cok daha iyi oynuyor.
Mesaj tarihi:
Wispy said:

applev0dka said:

Dili kötü olsa da soyledikleri noktasina virgülüne dogru seylerdi.

Rip

nededinededinededi

1 akp aglakligi
2 fener aglakligi bitmedi dedi. Hem suclu hem mağdursunuz dedi
Mesaj tarihi:
yekeyeke said:

Ben ne yazdığını görmedim de hakemler belli olduysa kritik yapmaktan vazgeçip ağlama seremonisine başlayın gecikmeden...

bu senenin hakem hakkinda aglama uzmani valeq

kendisi de bjkli degildi sanirim :)
Mesaj tarihi:

siyah formayla çıkmak istemişiz içinde beyaz var diye izin verilmemiş. şu garip yakadan da kusucam artık.

adidas bizim siyah formamıza neden beyaz koyuyor bu kadar acaba? şöyle bir siyah yapmak çok mu zor? bir şunu bir de adam gibi çubuklu yapsınlar, üçüncüyü de isterlerse mor yapsınlar.

şampiyon olursak gelecek sene adam gibi forma görmek istiyorum artık alıp atiba reis'in adını yazdıracağım.

Mesaj tarihi:
Kolları beyaz forma çok eskiden de varmış ondan öyle, aklımızca nostaljik.

Düz siyah düz beyaz olması lazım aslında. Mümkün olduğunca beyaz forma siyah şort giyer takım, olmazsa düz renk giyer. Üçüncüyü napıyosan yap sonra..

Camia olarak bıktık juve firmalarına özenmekten.
Mesaj tarihi:
juve'ye bize yaptıkları gibi dandik forma yapsalar ertesi gün iptal ederler kontratlarını. özenmek diye bir şey yok 2017 yılında moda belli, insanların beğendiği çizgiler desenler vs belli, buna uygun forma yapılır. bizim siyah forma berbat tek kelimeyle.
Mesaj tarihi:
Stringray said:

juve'ye bize yaptıkları gibi dandik forma yapsalar ertesi gün iptal ederler kontratlarını. özenmek diye bir şey yok 2017 yılında moda belli, insanların beğendiği çizgiler desenler vs belli, buna uygun forma yapılır. bizim siyah forma berbat tek kelimeyle.

edemezler asdas

onlarla yapılan forma anlaşmaları çok farklı oluyor. kulüpler sponsorlardan inanılmaz para kazanıyor. sponsorun forma satışından yüzdesi bile değişiyor. bizde mesela kulübün kasasına giren formadan %40 civarı, bizde derken TR kulüplerinde. juve gibi takımlarda sponsora giden para maks %20-25 civarında oluyor.

oraad çıkar ilişkisi kulüp sponsordan değil, sponsor kulüpten para kazandığı için fiyat/performans ilişkisini kusursuz yapmak zorundalar.

ki daha fazla satıp, verdikleri parayı da çıkarabilsinler. zaten dünya genelinde ürün başka türlü satamazlar.

arsenal falan sponsorluk değeri olarka bu yüzden halen çok değerli. liverpool keza. senin formaların 100-200k satarken rekor, onlar 2-3 milyon satarken ofiste sıradan bir gün oluyor
Mesaj tarihi:
Hatırlatmak gerekirse tekrar, geçen yazda Monchi özellikle Oğuzhan'ı çok istemişti Sevilla'ya ama Sevilla yönetimi 12 milyon eurodan yukarıya çıkmamıştı, bizimkilerde 15 milyondan aşağıya bir kuruş inmez demişlerdi.

Bu sene Roma'ya geçince yine listesinin başlarında yer alıyor ki daha öncede yazmıştım, haberi de paylaşmıştım link olarak sanırım Monchi'nin yine listesinde, 15 milyonu verir Roma'nın parası var diye.

Bu sefer yönetim tatava yapmazsa yazın Oğuzhan yolcu gibi duruyor. Alternatif bakmaya başlamışlardır umarım.

http://fourfourtwo.com.tr/2017/03/29/monchi-oguzhan-i-romaya-goturecek/
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...