Wispy Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Çok ciddi söylüyorum. Fabregas arıza adam. Hep tembel, defansif gayreti zayıf olarak anılıyor. Hiç gerek yok. Zaten gelmez de adam, piyasası ölü değil. Oğuzhan'ı bu sene satacaksak yeni Oğuzhan'ı bulmamız lazım, yerli ya da yabancı. Mandzukic bu sene 384 dakikada 1 gol atmış. Abou 170, Cenk 136. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Gomez de gelmeden once golu yoktu abi oraya takilma. Tam ihtiyacımız olan adam gonez geri gelemzse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Mandzukic de Fabregas da senede 5 milyondan aşağıya burada imza atmaz. Atmaları için gerekli tek bir sebep bile yok. Yani hayalcilikten öte bir şey değil. Gaza gelmeyin hemen sddsafsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 GAZA GELMEK HAKKIMIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 GELECEKLER ATACAKLAR O IMZAYI YOKSA TOPUKLARINA SIKARIZ BESIKTASIN BARCELONADAN EKSIK YANI MI VAR DARK NE BICIM KONUSUYOSUN NE DEMEK ISTIYOSUN SEN ACIK KONUS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 sdfssd abi tembel dediğiniz fabregas'ın iki senelik istatistiklerine bakın bir epl'de. çok koşan bir herif değil zaten de kısa / uzun / key pas olarak bu adam şu an aktif en iyi birkaç oyuncudan biri. buraya gelmesinin imkanı yok. mandzukic de daha bu sene italya'nın en iyi futbolcusu seçildi, o da hayal. öte yandan bjk oğuzhan'ın yerini dolduramaz zira o yaş ve stildeki orta sahalar 20m'dan başlıyor ve biz o paraya satamayız kendisini. kendi gitmek istemediği sürece satılmamalı. bu sene atiba'nın, seneye oğuzhan'ın yedeğini hazır etmemiz lazım. tolgay biraz gelişse oraya koyabilsek onu oğuzhan'dan gelecek parayla çok rahatlarız ama öyle bir ışık vermiyor kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Wispy said: Mandzukic bu sene 384 dakikada 1 gol atmış. Abou 170, Cenk 136. Bilemiyorum. mandzukic hiçbi zaman direk golcü olmadı ki zaten. Cenk'te arayıp bulamadığımız savaşçı defansif forvet özellikli bi adam sonuçta. hoş mandzukic bizim lige gele en az 20 golü var rahat ama zor gelmesi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Mandzukic kanat gibi oynatılıyor bu sene Juve de, Higuain'e destek olarak iş yapıyor. Ibra ile oynayan Cavani gibi düşünün, ona rağmen Cavani'dne daha verimli tabela olarak olmasa da. O dönemin Cavani'si diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 DarKRideR said: Mandzukic de Fabregas da senede 5 milyondan aşağıya burada imza atmaz. Atmaları için gerekli tek bir sebep bile yok. Yani hayalcilikten öte bir şey değil. Gaza gelmeyin hemen sddsafsd torino londra arasını benle birlikte koşuyor musun onu söyle sen sdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 koşarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 ATIBA. http://i.imgur.com/YlIF0Wi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Taliscanin da hakkini verelim ya, onura sans tanimadi resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 https://twitter.com/FarmerEge/status/850778677478600704 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 applev0dka said: https://twitter.com/FarmerEge/status/850778677478600704 Caner'in sakatlığı bizim için şans olacak demiştim. Bence haklı da çıktım. Sezon başında fizik olarak hazır olmadığı maçlar haricinde her maç mükemmel oynuyor. Dünyanın en iyi takımında şampiyomluk kazan, ŞL kazan sonra Beşiktaş'a gel ve bu kadar yürekten oyna. Atiba kadar seviyorum bu adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 fabri, marcelo ve adriano da çok atiba insanlar zaten ya bu adamlar sayesinde bu seneyi götürdük resmen. kişilikli futbolcu bir başka oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 tatlishka ne yazmis be arkadas ben en son o sekil golu sergen fb macinin son dk sinda yazdiginda izlemistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 hala hicbiri sergen vs rustu dakka 90 degil abi. ne maclar geldi gecti, o ayarin otesi verilmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Onumuzdeki donemde talisca reyizden bunlari gorucez bence. Talisca eger takimdan ayrilirsa gomezin gitmesinden fazla uzulecegim ama. BJKda kalirsa takimin uzuun yillarca yildizi olabilir zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 abi adamin her mac 1 golu var ya. alex in gencligi gibi iste. ama YEDIRMEZLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 gelecek seneye talisca bizde kalırsa yönetim efsane iş yapmış olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Esh said: abi adamin her mac 1 golu var ya. alex in gencligi gibi iste. ama YEDIRMEZLER BJKnin alexi olabilir ya. Modern futbola ne kadar uyuyor dark falan daha iyi bilir ama bircok takima talisca gibi bir oyuncu yuk olur bence. Napak bir sekilde umut etmemiz lazim bizimde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 adamin hicbir yonu yumuyo bence modern futbola da, iste iki sut atsa bi frikik cekse diye "ver topu finke" diyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 çocuk 23 yaşında daha abi. sosa 23 yaşında ne yapıyordu sanıyorsunuz? 29-30'undan sonra öyle oynamaya başladı sosa. mental olarak alacağı çok yol var daha talisca'nın. yarım sezonda şg'nin elinde bile çok ilerledi ilk geldiğinde sokakta gezer gibi geziyordu. son birkaç maçta maç başına 2-3 net asisti var ama harcadı bizimkiler. şu istatistiği tutturmak kolay değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Talisca inanılmaz adam ama şu istatistik işine çok gülüyorum ben :) En çok fenerliler yapıyordu hatta bunu abuk subuk rekorlar yaratarak falan. Sağ ayağının dışıyla atılan goller istatistiği yapıp quaresma'yı dünyanın en iyisi bile gösterebiliyorsun bu sistemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 ilerde deriz vay be bu adam bizde oynadı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar