Sotto Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 FT'nin italyancasiyla dalga geciyordu abi adamlar. Muhtemelen soyleyememistir sfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Bahsettiğimiz kisi FT olmasa inanabilirdim ama samimi gelmiyor açıkçası.. Soyleme potansiyeli var mi ? Var Söylese, soyledim diyecek kadar yüreği var mi ? Yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Dese ne olur demese ne olur ya. Benim tanıdıgım hemen her gslı zaten baska bir türk takımının uefayı kupasını almasını istemiyor.Dediyse de abartılacak bişe yok.Kaldıki onun istemesi ile alamıyorsun kupayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 ft ye angut diyene kufur ederdim de, adam olmayana kufur edip bosuna banlanmayalim simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 oldun said: Dese ne olur demese ne olur ya. Benim tanıdıgım hemen her gslı zaten baska bir türk takımının uefayı kupasını almasını istemiyor.Dediyse de abartılacak bişe yok.Kaldıki onun istemesi ile alamıyorsun kupayı. gs'li birinin ne dediği umrumda değil. Fatih Terim'in ne dediği de umrumda değil. Ama Türkiye Futbol Direktörü, yani ülkedeki tüm futbolun(sadece milli takım da değil) başındaki adam, kendi takımı varken bir turnuvada böyle bir şey söylerse, hele bu adam fransa'da başarısız olma sebebini "ekranları başında insanlar birlik olamadı" gibi komik sebeplere bağlayıp milliyetçilik oynarsa umrumda olur. bana ne FT'den gs'den Bulunduğu mevkinin, taşıdığı sorumluluğun farkında olmayan bir adam işte. olası bir başarıda en önde olup resim vermek isteyecek ama kendileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 abicim bırakın şimdi terim'i ya. içime doğmuş lan bugün söylemiştim daha ndiaye'yi alıyoruz galiba? dark haber var mı? Stringray said: türkiye içinden alınabilecek yegane oyuncu ndiaye ya. 1 sene kalıyor kontratına pektemek, veli, rhodolfo, cibiliyet, aras ve ömer'den istediklerini verip almak lazım. edit. daha iki çöp stoper var kirada onları unutmuşum onları da alsınlar sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 bi terslik çıkmazsa; https://pbs.twimg.com/media/C668ZK1WkAEHYbe.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 bu kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Atibanin amcogluna benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 dark adam kim? ismi cismi yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 karakoyden m'bugu deil mi la bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 ndiaye miş tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 h.o. diyelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 blood diamonddaki zenciyi mi aliyoruz @apple Haklisin da salla abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 herif iki senedir gol attıkça kartal yapıyordu zaten sdfs talisca ve tolgay'dan iyi oynayacağı kesin, umarım sosa etkisi yaratır çünkü bunlar başka transfer yapmaz oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Llama başlık aç llama. Sonra başkası açıyor puan kaybediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Aminu(oğlu) Umar'ı da alırsak tam olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 onu vermezler 2020 sözleşme sonu. asıl sorulması gereken osmanlı'nın bu iki adamı sıfır maliyetle nereden bulup getirdiği gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Wispy said: Llama başlık aç llama. Sonra başkası açıyor puan kaybediyoruz. açtılar abi gg olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Abi neden acmiyorsun sende bugune kadar. Totem basiysan bir sorumlulugun var sonucta !1111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 abi çarşamba olduğunu farkında değildim ben salı sanıyorum bugünü başlığı görene kadar : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Stringray said: onu vermezler 2020 sözleşme sonu. asıl sorulması gereken osmanlı'nın bu iki adamı sıfır maliyetle nereden bulup getirdiği gerçi. sene başında alıyorduk, ama almadılar 3m euro'ya aminou(glu)yu ama asıl soru gerçekten bu. çok zor değil abi. bak mesela ndiaye bodo glimt'ten gelmiş. oraya yerleştiriyorsun abicim futboldan anlayan bir adam. 1 yıllık masraflarını veriyorsun 100k euro falan işte neyse. adam tüm maçları izliyor. sonra sana 5-10 tane adam söylüyor sene sonu, bu kadar basit. ha osmanlı bunu mu yapmıştır? hayır tabi ki ama bu kadar basit abi. gönder belçika ligine, 1-2 scout her sene en az top level 3-4 adam bulurlar. gönder afrika'ya al gel yetenekli gençleri çılgın altyapıya adam getirirsin falan filan, zaten hepimizin bildiği şeyler ama işte menajer karnı doyurmak daha kolay ve karlı geliyor asıl mesleği şirket yöneticiliği olan yöneticilerimize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 evet o yüzden scouting i gelişmiş diğer tüm takımlar senede 3-4 top adam buluyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 kim mesela abi o dediğin takımlar? TSL'den mi örneğin? çünkü top-level ligin kalitesine göre baya göreceli bir kavram da o bakımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 top level ı sen dedin, ben dünyadaki tüm diğer takımlar için diyorum, madem çok kolay senede 3-4 adam bulmak, bulurlardı yani, kinaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar