Darksun Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 4 maç değil miydi tosic? 3 maç oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Yaa bizimkilerde sikeyi amma abarti. Simdi de olimpiyakos td sini attirmislar takimdan,maca uc gun kala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 arcane said: "sevilla'da oynamis ne kadar kotu olabilir ki" alexis delgado ve dark'in prensi "vallahi stadimizi vericez yeter ki alin" sezer ozturk'u de ekleyelim. olm niye bütün vasatlar benim prensim oluyor lan sadfsfaddsa benim tek gerçek prensim var. 10LCAY ŞAHAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Escude yalnız harbi iyi işti ya, adam bize gelene kadar 10 numara oynuyordu. Sevilla da oynamıştan ziyade adam Sevilla ile Avrupa kupası falan kaldırdı 11 oynayarak. Sıkıntı buraya direkt yatmaya gelmişti. Nigel De Jong da mesela ben GS'ye gelirken MLS performansını baz alarak 10 numara iş demiştim ama burada hiçbir şey yapmıyor. MLS de koştuğunun yarısı kadar bile koşmuyor. Garanti parayı yüksek tutunca adamlarda arzu yok oluyor karakterleri zayıfsa işte. Escude yoksa bize gelirken de çok iyiydi de işte kötü oldu buradaki performansıyla vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 lamine diattayı kimse yazmamış inanamadım. Hiç unutmam bi pozisyonda bizim korayı tutup çekmişti rakip hücum oyuncusu diye ahuhdshaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 enrique said: lamine diattayı kimse yazmamış inanamadım. Hiç unutmam bi pozisyonda bizim korayı tutup çekmişti rakip hücum oyuncusu diye ahuhdshaha edit:oha yazmışsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 khalad said: Pektemek Almeida Kerim Tabata Dentinho(Bebe) Veli Gökhan Süzen Escude Diatta Ekrem Dağ Allan McGregor Of ne kotu yillardi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 an itibariyle galatasaraylılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Uefa ama hakket bizi cok paylasiyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 yani dnipro da finale yürürken aynı bu havada paylaşımlar vs. oluyordu. favoriler harici final yapma ihtimali en yüksek olan takım olarak görülüyoruz. normal yani onlarda PR kasıyor asfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 DarKRideR said: arcane said: "sevilla'da oynamis ne kadar kotu olabilir ki" alexis delgado ve dark'in prensi "vallahi stadimizi vericez yeter ki alin" sezer ozturk'u de ekleyelim. olm niye bütün vasatlar benim prensim oluyor lan sadfsfaddsa benim tek gerçek prensim var. 10LCAY ŞAHAN ehueh biraz abarttim tabii gulelim diye ama sadece senin sezer ozturk oynardi vs. dedigini hatirliyorum. fikret orman bile alirken inanmamistir XD benim prensim ATIBA. cokoprens. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 scouting ekibimiz diatta'yi spot telefon satarken kesfettigi icin yasanan talihsizlikler normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Sezer Öztürk nedir ya adamı futbolcu diye aldık boksör çıktı aspıfkndapng Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 ekremi kanat forvet oynattı bu takım 1 sezon, çok yadırgayamıyorum böyle şeyleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 applev0dka said: an itibariyle galatasaraylılar.. aaa bu adam paticikte de yazıyo, yanılıyo muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 DarKRideR said: yani dnipro da finale yürürken aynı bu havada paylaşımlar vs. oluyordu. uefa kupayı bize vermek için o kiev maçına operasyon hakemi gönderip bizi ŞLden eledi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 acaba hangi para ile yaptık bu işleri, ne kullanıyorlarsa bende istiyorum stresimi alır en azından asfpmadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 harbiden ya bi ara ne kadar kotu yonetim vardi ne kadar dandirik adam varsa topluyolardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 ibrahim üzülmez-diatta-toraman-serdar kurtuluş 8-0 maçında ki defans gözlerim kanıyor şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 abi o sekiz sıfır ap ayrı bi olay ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 benayun ibresi gazliyodu takimi yoksa adamlar 5te birakmisti jahsfdjha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 hakan arıkan ya töbe bismillah adama nereden vurdularsa içeri aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 pascalnouman said: benayun ibresi gazliyodu takimi yoksa adamlar 5te birakmisti jahsfdjha aynen abi 2-0dan sonra rölantiye alıp kontralarla yine atabilirlerdi 5, 6 tane ama bildiğin maç boyu yardırdılar, nası bi gaz bilmiyorum ama sadece benayunun gazıyla olacak iş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 yok yok o sifatsiz ibrenin payı buyuk sag taraftan yardırdı da yardırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Yahusiymiş adam anladınız mı şimdi neden yardırdığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar