Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
totemic said:

ya şöyle trabzon'un bir dönem yaptığı gibi 17-18 yaşlarında brezilyalı 4-5 topçu getirsek ya altyapıya. 1 tanesi ortalama çıksa yeter ya. Besiktaş II diye takım kurup amatörden başlasalar ne güzel olur. illa pilot takım arıyorlarsa hem amatörde oynatabilirler yabancıları.

şu mantıklı da amatörde yabancı oynatma diye bir şey yok sanırım? ama alt liglerde bir pilot takım yapıp almancı türkler ve az sayıda yabancı kasmak gayet mantıklı elbette. kaç para edecek ki bir takım bir alt ligde bile futbolcuların çoğu beyaz yaka maaşıyla oynuyor.
Mesaj tarihi:
aktiftablet said:

DarKRideR said:

Şu Gustavo Gomez'i ben beğendim Copa America maçlarında ya, keşke alsak.

Zaten Porto da istiyomuş dediklerinde ikna oldum ben , portı ne veriyosa 1 fazlasını verip alsınlar, adamlar ne yetenekler çıkarttı güney amerikadan, 5 katına sattılar sonra.

Eğer iddialar doğruysa Porto 4.8, biz 5.5 milyon euro teklif etmişiz. Kulüp 6 milyon euro istiyormuş. Paraguay erken dönerse turnuvadan biz alırız sanırım eğer vazgeçmezsek vs...

Serdar'a 6.5 milyon euro istediklerini açıkladılar. Kariyeri boyunca yılda ortalama 21-22 maça çıkabilmiş bir oyuncu için muazzam bir istek valla helal olsun. Tamam cidden büyük yetenek ama prone sorunu bariz olan bir adam için 6.5 milyon euroluk kumarı bu ülkede bir inatlaşma vs. olmadığı sürece kimse oynamaz...
Mesaj tarihi:
TS de Tosic için resmen teklifte bulunmuş. 2 yabancı stoper alacaksak gönderebiliriz. Mehmet Ekici ile takas vs. söylentileri var ama sanmıyorum.

Pedro ve Milosevic'i de göndermeye veya takaslarda kullanmaya çalışıyorlarmış bu arada, hatta Serdar Aziz içinde ikisi birlikte teklif edilmiş de deniyor ama söylenti tabii ki.

Milosevic harbi iyi elemanda o da prone bağlayacak gibi hatta bağladı. Yedekte durmak istemiyor, bizde de Rhodolfo'nun önüne geçmesi tamamen imkansız ki Rhodolfo'nun bile rotasyona düşme ihtimali varken heh yani. Satabiliyorsak gönderelim yoksa elimizde ağır patlayacak. Neyse ki maliyeti yoktu.
Mesaj tarihi:
İsmail gitsin, Tosic kalsın. Hem stoperi hem solbeki yedekliyor mis gibi.
Serdar 'da 2 çöp futbolcu + bir miktar paraya alınıyosa mantıklı. Ben de beğeniyorum ama Bursa'nın çektiği paralar verilmez.

ŞL için 23 kişilik kadroda 8 TRde yetişmiş oyuncu lazım galiba, biz de var mı o kadar? Yerlilerimiz bile hep avrupada yetişmiş oyuncular.
Mesaj tarihi:
4+4 şeklinde işte, bizdeki alamancılar sıkıntı yaratıyor orada. genellikle her takım 18 dışını paf'tan felan dolduruyor boş boş.

serdar gitti; pektemek de gitse tolga, necip ve ismail kalıyor en azından rotasyona kalabilecek vasıfta türkiye yetişmeli oyuncu. bize 2-3 kaliteli türk şart yani. ama çirkef bursa'dan 6,5m'a serdar aziz'i alarak değil yani. alt lige felan baksınlar bu paraları vereceklerine, neyse ki cimri fiko'ya güvenim tam.
Mesaj tarihi:
8'in 4ü takımın kendi yetiştirmiş futbolcusu olması gerekiyormuş. Onun da şartı 15-21 yaş arası en az 3 sene takımda olması. Direk paf takımdan mecur doldurulacak.
Aslında biz Kerim'i kaç yaşında aldık? Bu maddeye uyabilir belki.

Ama yine de kaliteli 3 tane yerli lazım. GG, Topal baya önemli o açıdan. Serdar'da deidğim gibi takasla alınırsa mantıklı olur. Bir de Mehmet Ekici'yi istiyormuş ŞG.
Mesaj tarihi:
pektemek elden çıkarılmalı bir şekilde, yerine kiradan ömer şişmanoğlu çağrılabilir. gerçi o da alamancı sanırım sfsds. serdar azizdir, mehmet ekicidir vs. karşılığında takasta kullansak olur pektemek'i, 1.5m verirler herhalde yıllık adama da. şg istediyse alınır sıkıntı yapmıyorum oradan ben, vardır bir bildiği.

ismail konusunda 1m - 1.5m arası kalabilir takımda, daha fazla vereceğini sanmıyorum zaten kulübün. fener 2m felan teklif ederse gider bence. bursa felan deli gibi sol bek buluyor yurt içinden, onlar kadar scout işi çıkmıyor bizden türkiye'de. ayıp yani.

şu noktada 2-3 kaliteli türk lazım gibi. gg bence gelecek sanmıyorum yurt dışı tercih edeceğini. atiba kalıyor, veli de var mehmet topal'a o kadar para vermez yönetim. topal gs'ye de gitmez bence ispanya'ya felan çıkar. farklı türklere yönelmek lazım ama dediğim gibi 2m'dan fazla para çıkmamalı bonservis olarak kimseye. 2m + sözleşmesi devam eden (pektemek gibi) verilebilir.
Mesaj tarihi:
https://twitter.com/evrenmanchester

şu lavukta tam bir hıyar ama bilgileri doğru veriyor. marco kırdemir'in kardeşi yanılmıyorsam. FIFA menejerleri arasında dönüp dolaşan her türlü bilgiyi yurt içi yurt dışı genelde veriyor.

Ama adam tam bir gerizekalı ve mal, uyuz olacaksınız mesajlarını gördükçe. Ona katlanabilecekseniz takip edin sadfsda
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

https://twitter.com/evrenmanchester

şu lavukta tam bir hıyar ama bilgileri doğru veriyor. marco kırdemir'in kardeşi yanılmıyorsam. FIFA menejerleri arasında dönüp dolaşan her türlü bilgiyi yurt içi yurt dışı genelde veriyor.

Ama adam tam bir gerizekalı ve mal, uyuz olacaksınız mesajlarını gördükçe. Ona katlanabilecekseniz takip edin sadfsda

bu elemanin bi evlilik falan dolandırıcılık öyle bir olayı olmuştu sanki neydi o ya sdfsf
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...