Stringray Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 iq ortalaması 70 olan kıtadan ne bekliyorsun ki sdfssdd arada 2-3 kişi çıkıyor işte outlier gerisi çöp. millet komedi filmi diye izliyor o kupayı.
calimero Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 afrika iyidir ya, ama alıp kendin yetiştireceksin yoksa işte emenike falan oluyorlar fizik falan süper ama mental özellikler yerlerde. karabük'ün, osmanlı'nın "zencileri". fuleli, fizikle yardırsın, son vuruşu olsun zaten default ya ayı gibi fizikli ya da hızlı oluyorlar anadolu takımı olsam hot prospect'lere bakıp direkt çakarım 3-4 tane afrikalı kafam rahat olur en azından gol sıkıntısı çekmem. bize de gol atamayanı denk geldi gerçi lanet olsun :P
Esh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 abi traore falan deniyodu demba ba gelmiş ya.
Stringray Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 ev ve araba kirasına bağlamış fiko herifi sdfsfs bence transfer yapmadı demesinler ve cenk / aboubakar'ı biraz itelesin diye alınıyor, yoksa bu sezon pek bir şey yapabileceğini sanmıyorum kendisinin
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 traore'nin maaşı 2.5 milyon euro diye fiko istemiyor. gerçi yarım sezon kiralanacak bunun yarısı olacak işte ama neyse. ŞG ve futbol komitesi alın demiş ama. demba sıfır masraf ile gelecek diye fiko ve yöneticiler onu istiyor. en iyi ihtimalle nisan ortasına kadar oynamayacak olan demba'yı sırf maliyetsiz diye alıyorlar ama hocanın istediği adamı almıyorlar. Ha Traore bence balon bi oyuncu. klasik pivot işte geçen konuşmuştuk, şg'nin sisteminde idare edebilir. burada ama hocanın istediği ve komiteninde onay verdiği adam varken başkanın kendi kafasına göre karar alması... leş durum cidden leş.
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Lacina 2 küsür metre boyu itibari ile pivot gibi gözüküyor ancak o da Adebayor tipi soft bir forvet; top tekniği de iyi gayet. İhtiyaçlar doğrultusunda analiz edildi ise yalnış olur. BJK şu an bek ve kanatları itibari ile ligin en iyi orta yapan takımı, Lacina tabi bostan korkuluğu değil 2-3 golü olur ama aranan adam değil bence.
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 DarKRideR said: burada ama hocanın istediği ve komiteninde onay verdiği adam varken başkanın kendi kafasına göre karar alması... leş durum cidden leş. kesin bilgi mi bu?
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 ŞG özellikle hücum oyuncusundan, çok bitik durumda değil ise her türlü verim alabilen bir adam. 90'lardaki Trabzon dönemini bir tarafa koyarsak en başarılı olduğu dönemler şike olayının döndüğü TS sezonu, 2 sene önceki Bursa dönemi ve BJK şampiyonluk yılı. Şenol'un ekstra verim alıp; kadrolarını başarıya taşıdığı adamlar; Burak-Umut-Jaja; Gomez-Sosa-Q7; Volkan-Fernandao-Josue vs. Yanlış hatırlamıyorsam bu adamların hepsi ya yönetim transferi ya da önceki sezonlardan kadroda bakiye kalan adamlardı. ŞG ne tip bir oyuncu istediğini tabii ki belirtsin ancak Fiko ve komitesine kalsın transfer işi; zaten Şenol'un dayattığı Serdar Aziz,Ahmet Çalık,Eren Derdiyok falan ne durumda biz kendimizden biliyoruz.
arcane Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 isler uzun suredir o sekilde. SG eto'o transfer pazarligindayken baskasini istiyorum, aradigim oyuncu degil dedi. ona ragmen pazarlik devam etti. antalya tarafi caymasaydi alacaklardi. yazin cesitli mevkilere transferler yapilirken stoper ve forvet istiyorum diyordu. atinc disinda stoper alinmadi.
Stringray Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 zaten normali de bu ki. traore pivot ama gomez / ba seviyesinden 2-3 gömlek düşük bir oyuncu. boy hariç cenk'ten farkı var mı? gelip bir şey yapamazsa hoca değil yönetim sorumlu olur. patron başkan yani her türlü. üstte de denildiği gibi şg oyuncu seçimi değil seçilmişten verim alma konusunda daha iyi. zaten kendisi de farkında olayın karışmıyor transferlere hiç. aktiftablet said: DarKRideR said: burada ama hocanın istediği ve komiteninde onay verdiği adam varken başkanın kendi kafasına göre karar alması... leş durum cidden leş. kesin bilgi mi bu?
Llama Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 atiba yoksa yürek yemiş 11 kartal var.. sıkıntı yok.. 5 atarız
Stringray Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 hazır defans alınsa çekerdi ama şu aşamada marcelo/tosiç'i bozmaz. necip ya da veli oynar yüksek ihtimalle atiba yerine. talisca'yı ikinci devre düşünürse de oğuzhan'ı ileri çekip inler ile bunlardan birisini oynatır.
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 o da olur ama stoper hattını bozmaya gerek yok bence, tolgay oynasın işte, 10 numara sevmiyorum, 6 numara seviyorum diyodu. Al sana 6.
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Kenya ters takım, Aziz zaten aramıştır Aykut'u ne yapın edin asılın maça diye.
Esh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 arcane said: bugun atiba yok. gercek sinav var. biz de soyle atibasiz 3 yer miyiz acaba
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Konya kim abi korkmayın bu kadar ya
arcane Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 yeriz de o takim konya degil. (son sozler sdfgdsf) atma kismini halledelim geri kalani toparlarlar. cenk ne durumda mesela, supriz.
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Stringray said: zaten normali de bu ki. traore pivot ama gomez / ba seviyesinden 2-3 gömlek düşük bir oyuncu. boy hariç cenk'ten farkı var mı? gelip bir şey yapamazsa hoca değil yönetim sorumlu olur. patron başkan yani her türlü. üstte de denildiği gibi şg oyuncu seçimi değil seçilmişten verim alma konusunda daha iyi. zaten kendisi de farkında olayın karışmıyor transferlere hiç. aktiftablet said: DarKRideR said: burada ama hocanın istediği ve komiteninde onay verdiği adam varken başkanın kendi kafasına göre karar alması... leş durum cidden leş. kesin bilgi mi bu? önce aktif, evet ikincisi normal değil. hoca ve komite eğer eksikliklerinin bu olduğuna karar verdiyse eksik odur. Çıkıp kendi kafana göre adam alırsan bu sefer hocadan verim beklemek saçmalık olur. Yani o zaman hocaya gerek yok. Tamam hoca süper tercihlerde bulunan bir adam değil, bunu en çok ben eleştiriyorum ama başarısızlık durumunda faturanın kesileceği isim yine hoca olacak. Bir de hocanın takıntı durumu var oyunculara karşı. Görüyoruz yani taktı mı ya oynatmıyor ya da yanlış şekilde oynatıp verim almamaya kasıyor resmen. bkz. aboubakar, olcay vs... her şeyin yanında şunu unutmamak gerek. en erken nisan ortası oynayabileceği söylenen bir adamı, hocanın istediği hazır ve geldiği gibi oynamaya başlayacak bir adamın yerine alırsan burada çatışma var demektir. tabii felaket senaryosu, kaos ortamı vs. değil onun olmadığı belli ama sen işlere haddinden çok karışıyorsun demektir. Bu çok kötü bir durum. Ayrıca Eren Derdiyok bizde olsaydı şuan çok daha verimli iş yapardı. GS onu oynatamıyor. Oynattığı tek dönemde, burada adam övülürken sistem belliydi kenardan yüksek orta Eren'e şişir eren vursun ya da indirsin ortayı karıştırsın takım iş yapsın. GS ondan vazgeçtiğinden beri Eren yok. Şuan BJK de olsa her şekilde geçen seneki Cenk gibi iş yapardı.
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Konya'ya bugün çakarız gibi geliyor bana da bu arada. Kupa maçları ve şampiyonluk sonrası yedeklerle çıktığımız maç hariç hep fark attık asfads
tunch Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Kimler geliyor maça? Öncesinde 1-2 bişey takılıcak vakit olur mu pazartesi pazartesi?
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Dertlerin kederin ortasında kapalı üstte en ortadayım her zamanki gibi. Ama takılıcak vakit yok, işten çıkıp anca yetişirim maça.
Öne çıkan mesajlar