Stringray Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 oğuzhan pas atarken adam seçiyor gibi geldi bana da maçta. iyi oynadı bu maç ama şu yeniçerilikleri yapmaması lazım.
totemic Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 dana22 said: bein aldiktan sonra fiyatlarda bir hafifleme oldu ama..ne kadar gider bilinmez de.. nerde oldu ya DH'de millete yine +80 lira çekiyorlarmış aylık. varsa benım bıtıyor martta hemen alayım.
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 ben digiturk web sayfasindan takip ediyorum fatura detaylarini .. 07 15 de 99 oduyormusum 08 15 de 104 e cikmis 10 15 de 106 odemisim 01 16 da 109 olmus 03 16 da 87.5 a inmis 01 17 de 91.5 olmus 2 abonelik var..1.temel kanallar arti cocuk kanallari sd oteki hd plus diledigin yerde acik adult yok ingiltere ligi yok basket ligi yok.. fatura ayrintisinda.. full pakete 78 cocuk sd ye 13.5 gosteriyor paketlerde 2.5 ar tl de iletim bedeli konulmus.. bu arada booking den rez yapacaksaniz digiavantaj dan yapin ..belli bir indirim taahut ediyor digiturk faturaniza ekstra ..3 5 yer daha var ..
Stringray Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 quaresma aldı kontratı hadi bakalım sdfsd almasına alsın da bu adamı artık lütfen yedekten oynatalım. yerine tolgay girdikten sonra geçen yılın oyunundan esintiler yakalandı 15-20dk da. atiba - tolgay - oğuzhan orta sahası, savunmaya yardım eden kanatlarla ez mode şu ligde. babel geçen seneki şablona uyum sağlayan ve çift yönlü oynayabilen bir oyuncu ama quaresma değil. son yarım saatte ya da oyun sıkışınca farklı bir hamle yapılmak istenirse girmesi lazım, portekiz milli takımındaki gibi. tabi bunu yapmak biraz kasıyor td için inanılmaz zor bir adam.
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Mesela şu tweette güzel açıklamış. https://twitter.com/fantaugur/status/821352093898469376 Maç sırasında da dikkatimi çekmişti. podolski falan niye fiziken boktan olmasına rağmen leblebi gibi atıyor diyorlar. Bu adamın 3 gr enerjisi varsa doğru işi yapmak için harcıyor diye verimli oynuyor. Burada Quaresma kanatta ağlayacağına içeri kat etse zaten golü atardı çünkü çok ağır bir savunma hatası var. Gomez olsa mesela çoktan içeri kat eder ve pozisyonu alırdı. Belki de golü bulurduk. Gomez'i geç şu içeri koşuları hayvandao bile yapıyor genelde. Quaresma'nın bu takıma kattıklarına rağmen verdiği en büyük zararda bu işte maalesef. Gerçi genele vurduğunda kattıkları, götürdüklerine erişemez bile ama işte bazen sezonun bir dönemi patlama yapıyor o dönemi taşıyor diye iş taraftar dilolanıyor. ŞL dönemi çok iyiydi mesela şimdi kaç haftadır yine rezile bağladı. Tahminen sezonun sonlarına doğru bir kez daha ateşlenir sonra Q7 ŞOOVVVV diye takılır taraftar.
Llama Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 bu sözleşme imzalama işleri de bozdu galiba q7 yi birde arada hakketten balans ayarı lazım bu adama şimdi yine o dönemdeyiz.. dediğin gibi ayarı şenol verir 5 6 hafta gider
Stringray Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 şu karizmayı ne zaman göreceğiz bizim formalarda acaba.
Esh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 sponsoruna "abi biz sizden 50 milyon euro aldık ama logonuzu türkmen çükü boyutlarında yazmak istiyoruz" diye gidip kapıya kadar dövmedikleri zaman görebilirsin.
oldun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Orası italya ama bizim neden messimiz yok demek gibi bişey bu. Bir ara ispanyadaki sacma sapan takım formalarını düşün onlar gibi olmadığımıza duacı ol.
calimero Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Stringray said: şu karizmayı ne zaman göreceğiz bizim formalarda acaba. ABV, Juventus'un logosu, arması... Bokum gibi olmuş duygusal da olabilirim. Özellikle alttaki Jeep yazısı acaip bozmuş yani.
calimero Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Bir de ne zaman şl'ye italya gibi 4 takım gönderebiliriz lobiyle de olsa işte o zaman güzel formalar bize de gelir. Çünkü her firmanın forma klasmanları mı ne öyle bir boku var. Türkiye aşağılarda, o yüzden hem dandik formayı basıp geçiyorlar hatta başka liglerin geçmiş yıl formalarını basıp geçiyorlar birçok sene. benim anlamadığım neden illa adidas umbro falan. anlaş bir türk tekstil firmasıyla her tür ürününü o yapsın, bak o zaman nasıl dizaynlar çıkıyor.
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Juventus'un yeni amblem tam bilgisayar mühendisliği üçüncü sınıfta mobil app yapıp şanslarını denemeye çalışan üç kafadarın app'lerine koyacakları sembol olmuş.
Stringray Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 abi tam bir köylüsünüz ya sfsfdsda KÖYÜNÜZE DÖNÜN LÜTFEN logoyu hadi geçin tartışmayalım da formanın kalanı inanılmaz güzel. adidas bjk'ye neden bok gibi formalar yapıyor? ya da biz kırdıramıyor muyuz nike adidas vs birbirlerine ihale usulü gibi? adidas'a peşkeş çekmişiz işi ve 10 dakikada 3 forma tasarlıyorlar gibi bizim formalar.
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Bir klüp neden yıllardır kullandığı armayı değiştirir ki?
Llama Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 şirketlerde yapar bunu.. yenilenme yeni ürün pazarlama yeni bir enerji şimdi pazarlamacı değilim ama mutlaka bunun bir pazar areaştırması vardır
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 lap dance virali logo aksgdkasjdsa
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 zaten 10. kez değiştiriyorlarmış logolarını 79 daki rezil logo hariç diğer hepsi bir birinin aynıymış.5-6 yıl sonra yine değişirler işte :)
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 juventus'un ilk logosuna gönderme bu bir de, ilk formalarda da göğüste komple J harfiyle çıkarlarmış. Başkanın yeğenine yaptırılmış kolaylığı ile sade tasarım olmuş ama. Ne beğendim ne beğenemedim gerçi asdasd Kulüp logosu dediğin ne bileyim böyle vizyoner firma logosu gibi olmamalı ya, biraz daha belirli kalıplarda gelenekçi olmalı diye düşünüyorum dsfasd Gerçi işte dediğim gibi ilk logoya gönderme, bu da gelenekçi sayılır da anladınız demek istediğimi
arcane Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 guzel olmus epey. gerci atletico'nun yenisindeki gibi modern ile klasik arasinda denge kuran bir logoyu tercih ederim.
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Zararın neresinden dönersek kardır. Kerim Frei > Birmingham 2.5 milyon euro Her boka muhalefet kesim şimdi de ucuza gidiyor diye ağlıyor. 4 senedir üstüne bir gıdım şey koyamamış ve aksine gerilemiş adam için aldığın paraya satabilme ihtimali doğmuş. Buna bile itiraz ediliyorsa cidden yazık... Samed Kılıç masada bekliyor diye biliyorum. Umarım onu alırız. Bir de ucuz bir kanat takviyesi ile her şekilde şimdiden iyi oluruz kadro yapısı olarak.
Llama Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 valla şu adaşamada 2.5 bile çok ha bu adama iyi satmışız
Stringray Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 ztk'nın ronaldo'su gidiyor sfdsdf bence de kasmaya gerek yok 3 sezondur burada bir yol alamadı bu saatten sonra cacık olmaz. yerine mutlaka birisini almalıyız yalnız. ya da cenk / aboubakar orada değerlendirilip talisca forvete çekilecek. alacaksak çelimsiz getirmesinler yine kanada gerçi tr liginde olmuyor çelimsiz kanat.
Stringray Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 VE SAHNE BALKANLARIN EN İYİ STOPERİ MİTROVİÇ'İN aras umarım bir ışık gösterir artık. q7'nin ilk 11 olması efsane ya şg resmen ceza vermiş sdfsdf
Öne çıkan mesajlar