calimero Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 gs'ye zaten gelmez şu yönetim başınızdayken. adam şu anda en güzel yönetilen kulübün td'si. beşiktaş'a beeeeelki ama sanmıyorum, orada kurduğu düzeni bozup beşiktaş'a gelmez. yani macaraya gerek yok, şenol'a istediği topçuları ver profit'i kap.
oldun Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Avcı gelse götüne teneke baglar yollarız 5. hafta sonunda da büyük takımı kaldıramadı deriz.
Stringray Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 abi ekici tolgay ve oğuzhan'dan daha 10 numara stili, adam defansta yok göbek nasıl oynuyor anlamadım. bir sosa değil elbette orada hemfikiriz. orada selçuk gibi dolaşıp yan pas yapmaktan başka bir şey yapacağını sanmıyorum yani. bizim kadroda paslarını geliştirebilir ve oyununu 90dk'ya yayabilirse tolgay 10 numaraya çekilebilir yalnızca. ben tolgay'ın orada oynamasından yanayım ekici yerine. zaten gelecek olursa orada değişmeli oynarlar ancak. yalnız biz olcay'ı bonservissiz mi verdik ne yaptık anlamadım. fiko hayatta böyle bir şey yapmaz da altından çıkacak bir şeyler sanki. düşüncem cenk tosun transferi gibi sezon sonunda bedelsiz gelebileceği. bu devre arası gelmez zaten bize gelirse. bonservisini alıp kiralama kafasında bir şekil olabilir görünüyor.
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 DarKRideR said: AVCI REYZ Avci kim abi liderlik vasfi yok bi kere
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Milli takımda ayağımı abim kaydırdı.
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Çıldıracağım ya Olcay'ı 200k euroya vermişler bir de, müthiş rezillik. Ekici gelmesinden iyidir gerçi de ne demek bu ya... Şu BJK bugünleri gördüyse en büyük pay sahiplerinden biri bu adamdır. Takımdaki kariyerinin kısa bir bölümü formsuz geçti diye adama yapılan rezalete bak ya... Adama bir de vasıfsız muamelesi falan yapılıyor. Bildiğin ligin en verimli kanatlarından birini 200K ya verdi takım ya ahahahaha Sen gerçi hazırlık maçında bile adamın yaptıklarını, takıma verdiklerini ve en iyi günlerini unutup yuhlarsan adam da gider beklemeden tabii ki. BJK taraftarı kadar tahammülsüz ve vefasız taraftar grubu cidden yok. Şampiyonluğu sosyal medyanın zirve döneminde görünce iyice anladım...
oldun Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Bu sefer katılmamak elde degil cidden yazıklar olsun
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Dursun'a 2-3 milyona kilitlerdiniz Olcay'ı, yılda 2m € 4 yıllık sözleşmesi de hazır olurdu. :D
Stringray Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 sezon sonu ekici geliyor büyük ihtimalle, fiko 200k'ya malzemeci süreyya'yı bile satmaz. olcay'ı ben de severim ama şu bjk kadrosunda sürekli 11 oynaması mümkün değil ve kendisi sürekli oynadıkça formunu bulan bir oyuncu. kendi gitmek istemiştir sözleşmesi de hem daha uzun hem daha iyi şartları bjk'ye göre. trabzon'a katkı sağlar umarım.
arcane Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 olcay'i 200 bin euro'ya vermisler. ne matematik biliyorlar ne de paranin kiymetini. boyle rezalet gormedim ben. o kadar param olsa gider ben alirdim bonservisini. fiko'nun aboubakar'a verdigi senelik ucret ortada. fiko x yapmaz y yapmaz falan bunlar taraftar meme'i. hakikat payi yok. is bitiren kurmaylarini tek adam olmak icin ekarte etti. bitmis sezer ozturk'e fener stadini kullandiracak diye 1.5m vermis bir sahsiyetten bahsediyoruz.
Llama Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 olcayın maaşı ne kadar ? ve ne kadar daha bizde idi bu adam.. bunlarıda düşünmek gerek bu adam hiç oynamadı bu sene neredeyse alcaklarını falan da almıcaksa iyi ki gitti bu adam bir daha forma giyemezdi bizde
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 souldarkorn said: Gülüm geliyor. Yok falan demişsiniz ama gelmiş işte. :D
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Rezalet, bir rezalet daha... Madem Ersan'ı alacaktın Mitrovic'e niye o kadar para bayıldın, paran yokken. Mitrovic'in ederi o bonservis parası zaten onda sıkıntı yok ama kimi keseceksin? Ersan'ı yedek kalsın diye mi kiraladın? Öyle bir ihtiyacımız var mıydı? Yoktu. Ersan'ı as yaptın diyelim sağ stoperde kimi oynatacaksın? Hadi takıntı yüzünden Rhodolfo'yu sildin diyelim Marcelo'yu mu keseceksin? Kesmedin mi? Mitrovic'i koydun diyelim, bence güzel tandem. Bu sefer 3 aydır sürekli forma verdiğin ve hiçbir şekilde değişmediğin Marcelo'dan tak diye vazgeçmek ne demektir? Demek ki bir oyun planın yok demek. ŞG ve yönetim her konuda büyük sıçıyor. Sezon başı kadro kalitesi şampiyon yapar rahat diyordum da şimdi olursak bu kafa ile mucize diyorum. Ha buna rağmen halen en büyük şampiyonluk adayı. FB ve GS'nin halini düşünün bir de. Ben GS'lileri falan daha iyi anlıyorum. Puan tablosunda üstte olsan da niye güvenilmediğini...
arcane Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 simdi sorsan mitrovic yatirimdi derler. milosevic vardi bir de hatirlarsaniz.
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Daha ilginç olan Doğan Haber Ajansı Ersan bonservisi ile birlikte geldi diyor. :D
arcane Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 ben de ona dair duzgun bir bilgi bulmaaya calisiyorum. baska bir yerde bedelsiz 2 yillik kiralanmis diyor.
Stringray Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 ersan, mitroviç, marcelo, tosiç, rhodolfo, atınç oldu stoperler. franco ve miloseviç'in kiradan dönmesiyle 8 stoper. saçma sapan bir şey oldu kadro planlaması açısından. bence sol stoperleri ersan / tosiç, sağı marcelo / mitroviç yapacak. rhodolfo satılır, atınç almanya'ya geri döner. kiradaki çöpler de şutlanır. sonraki dönem a class bir stoper alınırsa tosiç ile de yeni sözleşme yapmazlar ya da onu sol bek yedeği yaparlar. beşinci stoper fatih olabilir. benim bildiğim şg marcelo / ersan oynatır şu an, mitroviç kupa maçlarında ersan ile takılır.
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Bedelsiz iki yıllık kiralama bu arada ama sözleşme sonuna denk geliyor bitişi işte yanılmıyorsam. Orada büyük ihtimal Çin'li bi yatırımcı Ahmet Bulut üzerinden para çıkışı yaptı ülkeden başka açıklaması yok.
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 GS istiyor Ersan'ı diye haberler çıktı. Sonra Ersan BJK - Çalık GS oldu. Belki de bu sebeple almıştır BJK rakibe gitmesin diye. Ama epey bir kalabalık oldu stoper bölgesinde. Atınç ve Ersan'ı o paralara sattıktan sonra ücretsiz kiralamak gerçekten yetenek işi. :D
Llama Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 valla o dönem kesin kara para akladılar hatta belki ba ayağını kırmasaydı o bile gelebilirdi bu devre arasında
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Atınç değilde Ersan da var bi boklar büyük ihtimal. Atınç çünkü Leipzig'de Ragnick ayrıldıktan sonra gözden düştü. Normal şartlarda bu sezon planlamasında yer alıyordu hatta Ragnick gelişirse Bundesliga'nın kalıcı stoperlerinden olur falan demişti. Ersan ama garip oldu. Yani takımda başarılıydı ama takım kötüydü. Çok futbolcu yapamayıp geri dönüyor zaten oralardan da Çinli kulüplerin bu kadar rahat geri bırakıyor olması bana saçma geliyor esasen. Bir sene önce 7 milyon euro verdiğin adamı, adam orada kalmak istemiyor diye anında free vermek saçma yani. Yani tamam çok paraları var ve transferlerin yapılma amacı zaten paranın dışarı aktarılması, adamlar için dert paralar değil ama yine de saçma yani. O zaman bi zengin Çinli kafalayalım, senede bi adam satalım 30+ yaşta para kasalım. UEFA buna zaten yakında bi önlem getirir gibi FIFA ile birlikte. Gerçi ne yapacaklar sadfafs Nasıl engelleyebilirler mantıklı bir şey yok.
Stringray Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 ersan avustralya pasaportuyla oraya yerli statüsünde gitti alakası yok bu muhabbetle. şu an nasıl geldi ücretsiz kiralık onu bilmiyorum ama, detaylar belli olur elbet. ersan -> gs de imkansızdı bu arada. profesyonel endüstriyel futbol vs. felan eyvallah da ersan'ın twitter bio'su bile bjk futbolcusu ve formasıyla felan çin'de oynadığı dönemde bile. herif baya hasta bjk'liydi olcay'dan felan başka bir seviyede. yani hayatta gitmezdi başka takıma tr'de. fiko sol stoper sözü vermişti şg'ye en ucuz şekilde halletti işte.
Llama Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 adanadan gelirken bile adam siyah beyaz resim koydu yine gitmedi gsye
Öne çıkan mesajlar