oldun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 calimero said: abi robben. robben elbette gelmez, gelmeyebilir, falan filan. sneijder de hala burada gs göndermek istemesine rağmen. sow da burada, poldi de burada vs. 1 değil 1.2 1.3 verip getirirsin. 1 yerine 2-2.5 vermek aptallık. sneıder bu ligde en cok para alan ikinci oyuncu podolski de ilk 5de sanırım sow bilmiyorum ama bu adamlar zaten öyle 1.2 milyona falan oynamıyorlar. Fiyatlar ayrıca tavan yaptı zaten. En cok kazananlar listesini gösterdi ntvspor ilk onu direk galatasaray domine etmiş resmen.
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Eto'o da 5 yil oncesinin performansinda halen yalniz
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 5 sene önce etoo için antalya stadı vermesi lazımdı
Stringray Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 eto'o'ya başakşehir de salça olmuş. adam bjk'ye gitmesin diye talip olmayan kalmadı anasını satayım. bu arada bonservise kalan para 1m abi, 5,2 vardı 4,2'si hırvata gitti işte. adriano da ailesini göndermiş 5m teklif var felan deniyor çin'den. o giderse kesin sol stoper + bek oynayabilen birini getirecekler eminim yani. eto'o'ya 1m + oyuncu üzerine teklif çıkmaz.
calimero Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Olm eto yu alsak ya ya, gözyaşları sel olacak şimdiden belli :) Hatta başkan sürpriz paket yapıp rodallega yi getirse yanında. Tengri mode açarız. Sene başında da aminu yu alıyorduk alüminyum, değeri 10 m olmuştu bize gelse.
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 http://twitter.com/mhasanbuyruk/status/817751803362164736 SadsadbsadjgdsajhgsdaH 40 yaşındaki adama bu kadar bağımlı gösterirsen kendini ve yazın seni tokatlayana, ikinci kez diğer yanağını gösterirsen böyle olur işte. Fenerli başkan falan olsun, güzel patlatmışlar bizimkileri ASDASDADASD Eto'o kağıt üstündeyi geç pratikte de her ne kadar sorunlara çözüm olacak olsa da kısa vadede uzun vadede işimize yarayacak bi adamı kovalamak gerekiyordu. Eto'o istersen harbi çok kolaya kaçmıştık, umarım doğru düzgün bir genç ile takviye edilir kapatırız transfer dönemini. Bonus sdfsdf https://twitter.com/BesiktasFacts/status/817764875007119360
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 calimero said: Olm eto yu alsak ya ya, gözyaşları sel olacak şimdiden belli :) Hatta başkan sürpriz paket yapıp rodallega yi getirse yanında. Tengri mode açarız. Sene başında da aminu yu alıyorduk alüminyum, değeri 10 m olmuştu bize gelse. http://i45.tinypic.com/xqi78o.jpg
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 fiko niye öyle küfrediyo onu anlamadım ben :D etooyu kaptan mı yapmışlar?
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Eto'o senol hocaya mesaj cekmemis mi besiktasa gelmek istiyorum diye
calimero Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Peregrin said: calimero said: Olm eto yu alsak ya ya, gözyaşları sel olacak şimdiden belli :) Hatta başkan sürpriz paket yapıp rodallega yi getirse yanında. Tengri mode açarız. Sene başında da aminu yu alıyorduk alüminyum, değeri 10 m olmuştu bize gelse. http://i45.tinypic.com/xqi78o.jpg ahahsfhafa, olm eto'yu mu alamıycaz. bizim başgan vermemiştir 5m'u aziz gibi challenge'e vurunca. Eto gelse herkes biliyor şampi olurdu ama ben futbolculuğunun yanı sıra liderliği ve hırsı için isterdim. olmazsa da olmaz kimse vazgeçilmez değil. rodallega'ya yazsınlar 6 ayı var kontratının napacaklar elde tutup.
tunch Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 olcayı verip ekiciyi mi alıcaz şimdi? mantıklı gibi ama?
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 mantıklı mı olcay 5 seviye falan daha üst klasmanda bi adam. ekici dediğin adam bu ülkedeki en büyük çöplerden biri. akan oyuna katkısı zülküf özer'den fazla değildir.
oldun Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Olcay bu sene cok formdan düştü eskisi gibi olsa hiç dusunmem sacma sapan seylerle ugrasmasınlar derdim ama hiç de toparlıcak gibi durmuyor.
dhoward Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Bu Antalyasporun fikoyla kişisel husumeti mi var acaba. Adamlar resmen 5 ayda bir dalga geçiyorlar, hele bu seferki daha fena. Herkesin içinde hayır demek için davet etmişler. Şimdi ikinci perdede Beşiktaş taraftarının "zaten istemiyorduk" konulu hareketleri. İyi seyirler!
Esh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 antalya belediye baskanina mi kaldi bu geyigi yapmak bilemedim ben.
Öne çıkan mesajlar