Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fener ben arfa'yı kiralamış.

yani dünkü maçtan sonra yazacaktım da ben arfa ile double oldu, abi adamlar lens'i kiralıyo, biz babel mabel uğraşıyoruz diye. al sana ben arfa. başlıcam fikret orman ölücülüğüne, kumar kumar nereye kadar abi sene sonunda şl gelmezse, gelmeyen 7.5 m'u kıvırıp bir tarafına sokar fiko.
Mesaj tarihi:
pedro franco ve miloseviç'e toplam 3,5m bayıldık yarı fiyatına versinler bunları. şl ligi'nde 30+ maç oynamış, hızlı bir sol stoper gerekiyor net şekilde artık güney amerika'dan çöp getirmesinler bir zahmet. rakitsky çok iyi bir seçenek bir şekilde alsınlar artık. şg de gerekirse tüm parayı stopere harcayın demiş haklı olarak.
Mesaj tarihi:
Yav 3.5 dediğin nedir ki?

Bu adamların maaşları da bonservisleri de son derece düşük. Futbol bu. Bazen tutar, bazen tutmaz, bazen de elinden kaçırırsın gider Bayern'de über yıldız olur. Bu adamlar daha sonra elden çıkarırken patlamayacak oyuncular.

Atiba'nın Beşiktaş'a gelmeden kaç ŞL maçı vardı acaba? (Cidden bilmiyorum) Rakitski gelsin gelmesin kısmında değilim bu arada ben. Gelirse gelsin gelmezse gelmesin. Beşiktaş oyuncu aramaya devam etsin. Önemli olan o.
Mesaj tarihi:
abi 3,5 dediğin ne olmuyor işte, rakitskiy'i 3,5m fark için alamazsın gün gelir - belki bugün de o yüzden alınmıyor.

ha bence de alınsın denensin elbette ama önce 11'e düzgün adam koysunlar diyorum. şl son 16 için kasıyoruz stoperlerimizin biri önceki yıl hannover'den, diğeri gençlerbirliği'nden gelmiş şl bırak el deneyimleri yok fıkra gibi yani. gaziantep'in siyahi forvetinden 20 metrede 10 metre fark yiyor diğeri felan. ki bir yıllık problem değil bu stoper problemi 3-4 yıldır stabil var takımda.
Mesaj tarihi:
onu nereden duydun abi
gs 7m mu ne verdi o adama gerçi 6 aya sözleşmesi bitiyordu. alacağına felan saydırırsa belki
o adam inanılmaz gamsız bu arada ya da gs'de öyleydi, bizim işimize yarar mı bilmem. ve sağ ayaklı kendisi
rakitskiy ilk tercih olmalı
Mesaj tarihi:
yok ya rakitsky'i alsınlar zaten, chedjou da gelir iyi bi yedek.

alacaklarına karşılık bonservisini alıp gelecekmişmiş.

https://www.google.com.tr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=chedjou%20be%C5%9Fikta%C5%9F

baya bi haber var.
Mesaj tarihi:
valla kalite olarak bana göre kjaer klasmanında chedjou ama öyle bir performans vermedi hiç gs'de. bundan sonra da verir mi büyük soru işareti. beleş geliyorsa marcelo ile sağ stoperde takılsınlar, solda rakitskiy ile atınç / tosiç kalır. diğer stoperlerin alayına da yol versinler yani.
Mesaj tarihi:
Stringray said:

valla kalite olarak bana göre kjaer klasmanında chedjou ama öyle bir performans vermedi hiç gs'de. bundan sonra da verir mi büyük soru işareti. beleş geliyorsa marcelo ile sağ stoperde takılsınlar, solda rakitskiy ile atınç / tosiç kalır. diğer stoperlerin alayına da yol versinler yani.
Kjaer klasmanında olduğunu düşünmüyorum ben chedjou'nun, daha çok Dany falan, belki gökhan zan.
Mesaj tarihi:
chedjou iyi topçu abi. gs'de de neden oynatılmadığını anlamıyorum. klasik gs oyuncu silmesi, bizim maçta 2 hata yaptı herkes aauuuvvv. bu senenin yıldızı yasin de bir ara kadro dışı bırakıldı falan.
Mesaj tarihi:
Chedjou GS kadrosundaki açık ara en iyi stoper, ama Kjaer, Rhodolfo seviyesinde vs. kesinlikle değil.

Rhodolfo'nun yanına ama çok kral tamamlayıcı olur. O yüzden mantıklı hamle ama işte Dany olayından sonra aynı şekilde alıp, aynı şekilde patlarsak harbi büyük geyik olur dsdsfdsa

Ama işte GS elinden çıkarmaya çalışıyor FFP yüzünden, böyle çok hesaplı alacaksak maks 1 milyon euro olacak şekilde her şekilde alınmalı.

Rakitsky falan hayallerine girmeyin hacı boşuna, yemliyorlar atlıyorsunuz sizde. O adamın TR'ye gelmesi şaşırtıcı olmaz, kendi adına gelmez diyemem ama Shaktar'dan alarak kimse getiremez, o maliyetlere çıkabilecek kulüp yok. O yüzden boşuna hayallenmeyin.
Mesaj tarihi:
Stringray said:

yurekler daglandi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...