Holy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Kerim ve Ömer gider de Necip'i bırakmaz herhalde Şenol
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Beşiktaş eski Beşiktaş değil https://www.instagram.com/p/BOUcMVFh0xE/
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 serjuhan said: Beşiktaş eski Beşiktaş değil https://www.instagram.com/p/BOUcMVFh0xE/ gerçek mi bu ya :D
calimero Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=nP1u-K5K6q8 en az şu video kadar kendiyle çelişen bir video :P
calimero Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 fener ben arfa'yı kiralamış. yani dünkü maçtan sonra yazacaktım da ben arfa ile double oldu, abi adamlar lens'i kiralıyo, biz babel mabel uğraşıyoruz diye. al sana ben arfa. başlıcam fikret orman ölücülüğüne, kumar kumar nereye kadar abi sene sonunda şl gelmezse, gelmeyen 7.5 m'u kıvırıp bir tarafına sokar fiko.
oldun Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Defans alsinlar ama eldekilerden bir iki gömlek ustun olsun eldekilerden formda olan oynasin onlarla forma savasina girecek oyuncuyu almanin bir anlami yok.
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 pedro franco ve miloseviç'e toplam 3,5m bayıldık yarı fiyatına versinler bunları. şl ligi'nde 30+ maç oynamış, hızlı bir sol stoper gerekiyor net şekilde artık güney amerika'dan çöp getirmesinler bir zahmet. rakitsky çok iyi bir seçenek bir şekilde alsınlar artık. şg de gerekirse tüm parayı stopere harcayın demiş haklı olarak.
Esh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 onlara ya tutarsa diye bayilindi abi. ve bayilmak da gerekiyo her turlu. 1e alip 10a sattigin zaman surdurlebilri futbol oynayabiliyosun.
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 bayılsınlar da önce ilk 11 oyuncusunu alsınlar. arkasına al bekle sorun değil.
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Yav 3.5 dediğin nedir ki? Bu adamların maaşları da bonservisleri de son derece düşük. Futbol bu. Bazen tutar, bazen tutmaz, bazen de elinden kaçırırsın gider Bayern'de über yıldız olur. Bu adamlar daha sonra elden çıkarırken patlamayacak oyuncular. Atiba'nın Beşiktaş'a gelmeden kaç ŞL maçı vardı acaba? (Cidden bilmiyorum) Rakitski gelsin gelmesin kısmında değilim bu arada ben. Gelirse gelsin gelmezse gelmesin. Beşiktaş oyuncu aramaya devam etsin. Önemli olan o.
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 abi 3,5 dediğin ne olmuyor işte, rakitskiy'i 3,5m fark için alamazsın gün gelir - belki bugün de o yüzden alınmıyor. ha bence de alınsın denensin elbette ama önce 11'e düzgün adam koysunlar diyorum. şl son 16 için kasıyoruz stoperlerimizin biri önceki yıl hannover'den, diğeri gençlerbirliği'nden gelmiş şl bırak el deneyimleri yok fıkra gibi yani. gaziantep'in siyahi forvetinden 20 metrede 10 metre fark yiyor diğeri felan. ki bir yıllık problem değil bu stoper problemi 3-4 yıldır stabil var takımda.
calimero Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 chedjou'yu alıyormuşuz. ben beğenirim chedjou'yu stoper olarak da dm olarak da iyi alternatif.
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 onu nereden duydun abi gs 7m mu ne verdi o adama gerçi 6 aya sözleşmesi bitiyordu. alacağına felan saydırırsa belki o adam inanılmaz gamsız bu arada ya da gs'de öyleydi, bizim işimize yarar mı bilmem. ve sağ ayaklı kendisi rakitskiy ilk tercih olmalı
calimero Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 yok ya rakitsky'i alsınlar zaten, chedjou da gelir iyi bi yedek. alacaklarına karşılık bonservisini alıp gelecekmişmiş. https://www.google.com.tr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=chedjou%20be%C5%9Fikta%C5%9F baya bi haber var.
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 adam kendi ismini dogru yazamiyor nufus cuzdanina bakmadan :(
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 valla kalite olarak bana göre kjaer klasmanında chedjou ama öyle bir performans vermedi hiç gs'de. bundan sonra da verir mi büyük soru işareti. beleş geliyorsa marcelo ile sağ stoperde takılsınlar, solda rakitskiy ile atınç / tosiç kalır. diğer stoperlerin alayına da yol versinler yani.
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 ha bir de avrupa eligable olması güzel tabi ikinci dönem için sdfsdf
Holy Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Stringray said: valla kalite olarak bana göre kjaer klasmanında chedjou ama öyle bir performans vermedi hiç gs'de. bundan sonra da verir mi büyük soru işareti. beleş geliyorsa marcelo ile sağ stoperde takılsınlar, solda rakitskiy ile atınç / tosiç kalır. diğer stoperlerin alayına da yol versinler yani.Kjaer klasmanında olduğunu düşünmüyorum ben chedjou'nun, daha çok Dany falan, belki gökhan zan.
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 dany den sonra akıllanmamış belli ki bjk
calimero Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 chedjou iyi topçu abi. gs'de de neden oynatılmadığını anlamıyorum. klasik gs oyuncu silmesi, bizim maçta 2 hata yaptı herkes aauuuvvv. bu senenin yıldızı yasin de bir ara kadro dışı bırakıldı falan.
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Chedjou GS kadrosundaki açık ara en iyi stoper, ama Kjaer, Rhodolfo seviyesinde vs. kesinlikle değil. Rhodolfo'nun yanına ama çok kral tamamlayıcı olur. O yüzden mantıklı hamle ama işte Dany olayından sonra aynı şekilde alıp, aynı şekilde patlarsak harbi büyük geyik olur dsdsfdsa Ama işte GS elinden çıkarmaya çalışıyor FFP yüzünden, böyle çok hesaplı alacaksak maks 1 milyon euro olacak şekilde her şekilde alınmalı. Rakitsky falan hayallerine girmeyin hacı boşuna, yemliyorlar atlıyorsunuz sizde. O adamın TR'ye gelmesi şaşırtıcı olmaz, kendi adına gelmez diyemem ama Shaktar'dan alarak kimse getiremez, o maliyetlere çıkabilecek kulüp yok. O yüzden boşuna hayallenmeyin.
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Stringray said: valla kalite olarak bana göre kjaer klasmanında chedjou ama öyle bir performans vermedi hiç gs'de. bundan sonra da verir mi büyük soru işareti. beleş geliyorsa marcelo ile sağ stoperde takılsınlar, solda rakitskiy ile atınç / tosiç kalır. diğer stoperlerin alayına da yol versinler yani. yurekler daglandi
Esh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Bi iki mac keya gibi oynamis olabilir abi. Bozuk saat de dogruyu gosteriyo bazen
Öne çıkan mesajlar