Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Valla her ne kadar içten içe piç, göt desem de gelirse devrede 10 golü var rahat Burak Yılmaz'ın. Ama gelmesin tabii, öncelik değil Niang vari kimse olmadı bu olsun bari ne yapak transferinden öteye gitmemesi gerek yeter...
Mesaj tarihi:
tunch said:

NTVspor'da geçen gün Abdullah Avcı konuktu, GS'yi nasıl yendiniz diye sordu adm , o kadar bilinçli şekilde GS2ye uygun olarak oynamışlar, hayran oldum.. Şenol Güneş standart taktiğinin dışına çıkmazsa kazanmamız çok zor
bunu ben de izledim adam gayet basit bir sekilde nasil hucum edecegini ve nasil savunma yapacagini anlatti resmen gerci bunu diger tdler de goruyordur ama uygulamayi da ayni sekilde basarili yapiyor adam.
Mesaj tarihi:
Bizim firmanın verdiği listede ismi vardı Taison'un da kim saldı haberi public'e... Kulüp özellikle bu isimler gizli olsun, haberi sosyal medyda vs. paylaşmayın demişti...

10 kişilik liste verdik orta saha ve kanat oyuncuları olarak, hatta bir tanesini ben yazdırdım. O isim gelirse şovumu yaparım :(

Gelme ihtimali düşük gerçi. Bonservis vermez bizimkiler sdfsd
Mesaj tarihi:
Valla kulübüne en ciddi teklif 3.2 milyon euro demişler. Bizimkiler maaşını yüksek tutup oyuncunun aklını çelerek 3'e falan rahat bağlarlar.

Düzgün bir sistemde en az 10 milyona okutursun tekrar Avrupa'ya onu. Atiba sonrasında da 2 sene orta sahayı götürür çok rahat ölüsü bile.

Cumartesi direktörlerle toplantıya gideceğim, özellikle bu konuyu da konuşacağım. Gerekirse kulübe çıkartsınlar beni HYPE yapacağım sadfadsf
Mesaj tarihi:
Burak nerden cikti simdi elimizdeki diger forvetlerden cok bir farki yok zaten bu saatten sonra forvet alinacaksa elimizdekilerden cok ciddi bir seviye farki olmasi lazim onlar da boyumuz yetmez
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

Bizim firmanın verdiği listede ismi vardı Taison'un da kim saldı haberi public'e... Kulüp özellikle bu isimler gizli olsun, haberi sosyal medyda vs. paylaşmayın demişti...

10 kişilik liste verdik orta saha ve kanat oyuncuları olarak, hatta bir tanesini ben yazdırdım. O isim gelirse şovumu yaparım :(

Gelme ihtimali düşük gerçi. Bonservis vermez bizimkiler sdfsd

:D
Mesaj tarihi:
taison fanatik'te yazıyor abi sdfsd
bize atiba yerine adam lazım diyorum zaten ne zamandır. orada necip'e kalacağız gelecek seneye patlayacağız direkt. necip'in kesiciliği bile inler'den iyi, zaten inler de atiba'dan bir yaş küçük altı üstü.
Mesaj tarihi:
Alınacak zaten hacı, bizim pati whatsapp grubunda yazıyorum aldığım bilgileri de bizden istenen zaten Atiba-vari genç bir oyuncu ve eden hazard'a benzeri skora katkı yapabilecek hızlı bir kanat oyuncusu. öncelik bu ikisindeymiş. bonservis vermek istemiyoruz ya da çok düşük veririz, maaş sıkıntısı yok yüksek olabilir demişler direktörlere toplantıda. ocak ayında alınacak ama duruma göre yaz döneminde de olabilir demiş albayrak.

bizim verdiğimiz listeden adam alınır mı bilmem de taison'ı 5 gün kadar önce biz de yolladık kulübe. ilgilenmiş demek ki yönetim ki birileri uçurmuş vs...
Mesaj tarihi:
abi afrika kupası 3-4 hafta değil miydi? alanya, konya, karabük, akhisar ilk dört maç. cl denk gelmiyordur diye düşünüyorum zaten. gerek yok yani öyle bir olaya cenk ve ömer idare eder. etmese de burak nedir sfdsdf BARİ ETO'O OLSUN
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...