Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ortalama 1.1 milyon euro maaş veriliyor kadrodaki oyunculara zaten. İsmail'in her şekilde kadroda kalması gerekiyor bana kalırsa ve son 3 senedir 600k euro garantiye oynuyordu. Maaş arttırılması bence saçma değil.

1.2 civarında bir şeye anlaşıldıysa fazlasıyla yeterli istenildiği kadar dalga geçilsin, şampiyonluktaki en önemli faktörlerden biriydi. Sezon sonunda sıçmış, patlamış, baskıya dayanamamış olması önemli değil.

Tolga da zaten 1.3 alıyordu. Aynı sözleşmeden devam edecekse işte sıkıntı yok. Parasının karşılığını verecek performansı öyle ya da böyle verdi. Kör topal olmayan ve kulübede her zaman güvenerek alabileceğin adamlara bu miktarlarda paranın kötü bir yanı yok.
Mesaj tarihi:
bence de kalabilirler normal bir ücrete, daha doğrusu yedek ücretine. ben ikisini de standart 11'de görmek istemiyorum şahsen, türkiye kupası ve lig rotasyonlarında değerlendirilebilirler. necip aynı şekilde. ama pektemek'e cidden dayanamıyorum, başakşehir'e felan iteleyip 20'li yaşlarda bir gurbetçi alsak iyi olacak.
Mesaj tarihi:
Vay be Excel'den mi takip ediyor koskoca BJK dsjfjsd. Yalnız NBA'deki çaylak kontratı aynı anda dolan ve superstar olarak aynı anda max. isteyen 3-4 oyunculu takım gibi olacak BJK.

O listedeki hiçbir oyuncu o paraya oynamaz artık. Bizim kekolar gibi yerlilere minimum 2.5'tan kapıyı da açmazlar amai iyi bir maaş bütçesi yönetimi lazım.
Mesaj tarihi:
Stringray said:

bence de kalabilirler normal bir ücrete, daha doğrusu yedek ücretine. ben ikisini de standart 11'de görmek istemiyorum şahsen, türkiye kupası ve lig rotasyonlarında değerlendirilebilirler. necip aynı şekilde. ama pektemek'e cidden dayanamıyorum, başakşehir'e felan iteleyip 20'li yaşlarda bir gurbetçi alsak iyi olacak.

Atiba, Sosa, Oğuzhan gibi hakeden adamlara zam yapsınlar zatan en az 2m alsın bu adamlar, isyan etmesin, sıkıntı yok. Diğerleri 1.2 - 1.3 seviyesinde devam etsin.
Mesaj tarihi:
fiko o parayı hayatta vermez abi saçmalamayın. gomez ile aynı maaşı mı alacak? gg'ye maksimum 1,75, atiba giderse topal'a 2,5 teklif edilir. ederleri de bu zaten. schweinsteiger'in hayvani maaşı olmasa onu getirselerdi iyiydi atiba gidecek olursa.
Mesaj tarihi:
Hayvani maasin yarisi vergiye gidiyodur, onu da dusunup getirtirsin de, liberin svanystaygerse forvetin ibrahimovic falan olmali sdfg

Yani o kadar parayi on liberolara baglamak ne biliim
Mesaj tarihi:
gomez var abi işte sdfsfds
topal 3m istiyor yahu. 3m bu adama verileceğine 4,5-5m schweinsteiger'e havada verilir. fiko bir şekilde 3,5-4m bandına kandırırsa efsane olur hatta sdfss. sırf ön libero olarak değil cl'de adamın adı yeter resmen.
Mesaj tarihi:
Schweinsteiger injury prone artık. Mehmet Topal hala Avrupa piyasasında üst düzey bir önlibero, ben hatta Melo bizde coşarken bile denk tutardım onunla. Adamın yıllardır kötü sezonu, hatta kötü maçı bile yok. Çok rahat emanet edersin 3-4 yıl orta sahayı
Mesaj tarihi:
şahsen ben kalma ihtimalini yüksek buluyorum ama bir iki üst düzey transfer yapmamız şart. atiba gidiciyse schweinsteiger iyi olurdu bu yönde. gomez'e de kronik sakat diyorlardı adam bir kere bile sakatlanmadı bizde. manchester'da adamı geçen yıl almış zaten herhalde kontrol felan ettirmişlerdir sdfsdf
Mesaj tarihi:
BOYKO
(TOLGA)

TRANSFER-RHODOLFO-TRANSFER-TRANSFER
(BECK)-(MARCELO)-(TRANSFER)-(ISMAIL)

ATIBA-OGUZHAN
(VELI)-(TOLGAY)

QUARESMA-SOSA-TORE
(OLCAY)-(TRANSFER)-(FREI)

GOMEZ
(CENK)
Mesaj tarihi:
totemic said:

BOYKO
(TOLGA)

TRANSFER-RHODOLFO-TRANSFER-TRANSFER
(BECK)-(MARCELO)-(TRANSFER)-(ISMAIL)

ATIBA-OGUZHAN
(VELI)-(TOLGAY)

QUARESMA-SOSA-TORE
(OLCAY)-(TRANSFER)-(FREI)

GOMEZ
(CENK)

Töre/Atiba/Gomez giderse, ve bunlardan 30m falan gelirse toplam
İsmail/Franco/Pektemek vs kurtulunursa.

ŞG Frei mutlaka takımda kalsın demiş, onu 11e yazaak bence. Ortasaha forvete 3 tane genç gurbetçi. Geri 4lüye de şimdikini yeğede itecek 3 - 4 transfer.
Bu bütçeyle gayet mümkün aslında.

Marcelo'yu transfer saymıyorum, Milo karşılığında o adam alınır.

BOYKO
(TOLGA)

GG -MARCELO -SERDAR - MAS
(BECK)-(RHODOLFO)-(TRANSFER)-(TOSIC)

TOLGAY-OGUZHAN
(VELI)-(NECIP)

QUARESMA-SOSA-FREI
(OLCAY)-(OĞUZHAN)-(gençç TRANSFER)

CENK
(genç transfer / genç transfer)
Mesaj tarihi:
Atiba > West Ham / 5 milyon pound

deniliyor. İnşallah doğrudur asdfsda

Gönül kalmasından yana benim de ama gitmek istiyorsa şu paraya muazzam iş olur. 33 yaşındaki adamdan 5 milyon pound kazanmak cidden harika olay ya. Alırsın Mehmet Topal'ı ne istiyorsa vererek oynatırsın daha iyi bile olur görece olarak.
Mesaj tarihi:
Ama BJK ne istiyorsa verirsin oynatirsin i yapmadigi icin basarili gidiyor. Yani burada onemli olan one-off gelir/giderlerden cok Besiktas onlibero maas baremini 3m euroya cekmeli mi cekmemeli mi olmali. Cekince geriye alamiyorsun cunku tum takim limiti ona gore ayarliyor. Bizimkiler anlayamadigi ve cozemedigi sikinti bu oldu sonra patladik zaten.
Yani senin o koydugun excelde ortalama 1.5m filan. Ve bakiyorsun hep dengeli. O baremi agir agir arttirmak basariyla dengeli gitmek lazim.

Yoksa GG ye 3 Topal a 3 verirsen iyi yerliler 3 ten baslar oynamaya. En zor olay bu oluyor zaten. FB-GS sisirmeseydi aslinda piyasayi boyle olmazdi elin kuvvetli olurdu. Ama iste yabanci sinirinin kalkmasi o yuzden iyi oldu ya.

Ya da cikip birileri Topal GG gibi adamlara artik 3m eurolar yok size diyecek. Hakedip haketmeme meselesi zaten cok relevant bir konu.
Mesaj tarihi:
Ölücülük ters tepmiş galiba
said:
Almanya temsilcisi, Marcelo’nun bonservisi için 900 bin Euro öneren Beşiktaş’tan 4 milyon Euro talep etti. Bu gelişme sonrasında masadan kalkma aşamasına gelen Siyah-Beyazlılar, son olarak teklifini 1,5 milyon Euro’ya yükseltti.

5m pound Atiba için iyi para. Direkkabul etsinler.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...