Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 trash dediğim trash moblar ya, hiç mi wow oynamadın bilekays? off kimlerle forumluyoruz..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 oynamadım asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Black-ice said: trash nedir bana da zor gelmesin şu sırf str veren skiller var üçe kadar veriliyo sandım da 4 de oldu lan bunlar nereye kadar gidiyo level 2'de çer çöp atan moblar var onu diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Dur şurda yorumum bulunsun. Eve gidince çekerim diye ama ismini unuturum. Hatırlatıcı Paticik. Unutkan beyinlerin dostu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 kanada'ya gitsene abi sen oyunu moyunu bırak artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Abi gidecem, hazırlık aşamasındayız. Para falan ayarlıyoruz. Ama nerden baksan seneyi bulur. Mil biriktiriyoruz :D Bu sırada oyun oynamayak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 oyna hadi tamam ayrıca giderken beni de bi bavula atıverirseniz çok nefis olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 oyun çok güzelmiş ya demin bitti. son boss fighttaki ortamın atmosferi ve ost = tüyler tiken tiken. boş vaktimde ng+ kasmaya bakcam gameplay çok zevkli çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 beyler gray pearl ne işe yarıyor ya çözemedim gitti var mı yeşillendirebilecek biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Skill point resetleme zamazingosu degilmiydi o Epey oldu oynayalı unuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 her oyunun az çok wikisi oluyor artık fyi https://saltandsanctuary.wiki.fextralife.com/Gray+Pearl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 ya onu okuyunca komple herşeyi sıfırlıyo falan sandım ben gece kafam güzelken meğer tek skillmiş. eyvallah. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar