quixef Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 3. bölümü beğendim Velakin bu prequel bildiğim kadarıyla, dolayısıyla kronolojik olarak bundan sonra gelen serilerde hiç bahsi geçmemiş fantastik teknolojiler olayını az kıssalar iyi olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 O dediğin sebeple ben keşke prequel olmasaydı diyorum. Çünkü bazı şeylerin nasıl sonuçlanacağını ya da en azından sonuçlanmayacağını biliyoruz. Eğer bunun yerine Voyager sonrasında geçen bir dizi yapsalardı ne olacağını bilemezdik. Üstelik aynı diziyi o döneme aktarmak da zor olmazdı. Klingonlarla yeni bir savaş olabilirdi veya ne bileyim Mlingon diye yeni bir ırk çıkabilirdi. masa said: Klingon mudur nedir, o kadar teknolojiye sahipken neden kılıç kullanıyorlar? Bir açıklaması var mı? Erkeğin hası yekın dövüşü tercih eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 bence de en dandik düşmanı konu almışlar. mis gibi borg lar var hatta Q piçi vardı, şerefsizin ırkı konu olsaydı ne güzeldi. bu arada 3. bölümün başında uykuya yenik düşmüşüm. sonra uyandım devam edeyim dedim, bu sefer de yarısında uyumuşum. ya çok uykum vardı ya da bu seri beni sarmadı. 4. bölümde söylerim dsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 kaptan gizliden gizliden iş çevircek diyorduk direkt bölümün başında gösterdi :D klingon oynaşması görücez gibi böyle giderse ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 kadin&melez lead disinda fena degil kaptan ilk bolumde lightsensitive'im falan diyor, hayvan gibi isiklandirmali lab ortamina vs. bakiyor / spore'lar isik veriyor vs. diyorlar... sacmalik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Lightın aniden değişmesine sensitive sonradan açıyor ışıkları Düzgün izleyelim düzgün yorum yapalım ex dee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 federasyon'nun "Dark side" olayı ilk defa işleniyor galiba. seri güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 quixef said: Lightın aniden değişmesine sensitive sonradan açıyor ışıkları Düzgün izleyelim düzgün yorum yapalım ex dee sen benim yazdığımı okudun mu? spore'lardan bahsettim, oda ışığı mı yazdım? bazı sahnelerde deli gibi ışık değişti adamın önünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 lord_gorthaur said: federasyon'nun "Dark side" olayı ilk defa işleniyor galiba. seri güzel DS9'da çok işlendi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Şu DS9'u çok merak ediyorum ama bir yandan da değer mi diye de merak ediyorum, izlesem mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Acik ara en iyi Star Trek dizisi. TNG'de ya da VOY'da oldugu gibi goygoy, atlanacak bolumleri de cok yok. Sunu takip et ama: https://medium.com/maxistentialism-blog/star-trek-deep-space-nine-in-82-5-hours-10acde591fd2 Netflix'de var tum Star Trek dizileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 DS9 zamanında çok iyiydi de günümüz dizilerinin yanında demode kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Kneel and repent! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Teknolojik aletler ve uzay savaslari komuk gorunebilir yer yer ama inanma sen komutana. Hard Time'i izle, oyle konus. Tabii, bu bolum oncekiler olmadan izlenecek bir sey degil. Star Trek'de fikirler de tenolojik aletler kadar onemli. Bu arada hard sci-fi olayi cok saglam, sadece ekranda gosterdikleri aletler biraz ilkel kalmis Expanse gibi dizilerin yaninda ama icerik kesinlikle degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Sadece teknoloji açısından söylemiyorum. Genel olarak hikaye anlatma anlayışı, bölümlerin birbirine bağlılığı günümüzdekine göre zayıf kalıyor. Mesela bahsettiğin Hard Time O'Brien için çok travmatik bir deneyim olmasına rağmen, sonraki bölümlerde buna hemen hemen hiç değinilmiyordu. Adam yine bildiğimiz O'Brien olarak devam ediyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 her yonuyle kotu bir dizi su ana kadar. esmer hatun en kotu ama dizi ve icindekiler de bir o kadar kotu. ya da ben isminden dolayi cok fazla sey umut ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 esmer ve kadin olmasi yeter simdilik, umarim gay cikmaz. cekimler disinda baya vasat su ana kadar, CGI'i da begenmedim ben. klingon dili duymak tek guzel sey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Ben çok beğendim son bölümü şahsen Mindfuckla da bitti ki mmmmhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 ha uzay-zaman akisini da bozdular, aferin gelde duzelt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Bu bölümde gördüğümüz Harry Mudd Kirk'ün de karşısına birkaç defa çıkmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 dizi baya tırt. flash'ın uzay versiyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Bu tad yok daha https://i0.wp.com/www.tor.com/wp-content/uploads/2016/10/trek-explanation5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 İlk 3 bölümü izledim, aklıma takılan birşey var. Herkes kadına isyankar isyankar diye yükleniyor, yok senin savaşın yüzünden dayımın oğlu öldü falan. Kadının isyanı 10 saniye sürmedi mi? Savaşı çıkaran hareket onun isyanı da değildi sanki? Klingonlar zaten ateş edecekti gibi hatırlıyorum. Kaçırdığım bir nokta mı var? Bu kadının ateş etme hazırlıkları yüzünden mi Klingonlar ateş açmıştı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Liderlerini öldürünce adam şehit olarak görüldü, o nedenle savaş çıktı diyorlar. Bunu şu ana kadar senaryonun en zayıf yanı olarak görüyorum. O mantığı zaten Burnham yürütmüştü; kaptan ilk başta öldürmek istiyordu. Çok hatalı bir düşünce olmamakla beraber, bu yüzden savaşın suçunu herkesin Burnham'a atması pek inandırıcı gelmiyor. Üstelik isyan etmesiyle bu olayın bir alakası yok. Tabii isyan etme sebebi de saçmaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Sirf o degildi. Silahlari doldurup hedefe kilitleme gibi bir sey de yapmisti. Federasyon icin ilk agresyonu biz yaptip olarak yorumlanir bu, in-world olarak tamamen yerinde yani oyle yorumlamalari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar