Goering Mesaj tarihi: Kasım 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2020 (düzenlendi) @Law ilk sezonda bu kadar zorlandiysan 2. ve 3. sezonda televizyonu kirabilirsin. Kasım 29, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2020 İlk sezon savaş sahneleri vs ile sjwlliği görmezden gelebiliyordum da iyice woketrek'e bağladı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 ikinci sezonda anson mount var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2020 3. sezonda para bittği için sırf saçma saçma bölümler var ama bi klasik seriyi izlemiş insan yinegüzel bişiler yapabilirdi. çok kötüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2020 serideki en klasik bölüm number one'ın yönettiği bölümdü doğru aklımda kalmışsa. gezegen yüzeyinde köy gibi yerde geçen bağımsız bir hikaye vardı. bildiğin star trek bu dedim. yönetmen de jonathan frakes'ti sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2021 s3e13 son bölüm sanırım değil mi? 4. Sezona girecekler gibi bitmedi. M. Burnam yine mağdur olarak başladığı sezon peak yaparak bitirdi. Kazanan yine kendisi. Sksjdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2021 Dizinin dördüncü sezonu olacak mı anlamında soruyorsan, olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2021 Spoiler Yine olaylardan çok kişisel hislerin öneminin ön planda olduğu bir final oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2021 2. sezonun sonunda biraktim. Cok mutluyum. Michael Burnham utu yaparken bile cekilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Nisan 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2021 Bende ve hala midem bulaniyor hatirladikca bu rezilligi, karakterleri... Herseyini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2021 (düzenlendi) 5 saat önce, Gallant dedi ki: 2. sezonun sonunda biraktim. Cok mutluyum. Michael Burnham utu yaparken bile cekilmiyor. Olivia Dunham çakması karakterden ancak bu kadar olur ismi bile çakmışlar. Nisan 6, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2021 5 saat önce, Gallant dedi ki: 2. sezonun sonunda biraktim. Cok mutluyum. Michael Burnham utu yaparken bile cekilmiyor. Çok güzel yorum lan ahah . Ben de 2. sezon başı bıraktıydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2021 Son sezon cidden baydı beni de ama bitirmiş olmak için devam ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2021 başlamış yine. bu sefer kimse izlemez umarım. cringe olsun diye resim bırakıyorum. trailer izlemeyin. anomali varmış yine işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2021 : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2021 Netflise gelecek mi ki acaba yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2021 fena değildi bu arada çok ordan oraya sıçradılar ama garip bir şekilde fena değildi ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2021 5 saat önce, quixef dedi ki: Netflise gelecek mi ki acaba yine Gelmeyecek, Paramount Plus’da çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2021 ya ben de oturdum izledim yine. Hiç star trek gibi gelmiyor ya. Spoiler Tam "aa yeni gezegenler falan where no man has gone before" derken yine evreni kurtarma moduna bağladılar Bi de figüran bi hintli çocuk gelmiş neden onu gösterip duruyorlar yersiz yersiz, ölecek heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2021 Yine Michael Burnham saga sola fisildiyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2021 (düzenlendi) 'Michael Burnham' duymak bile ürpertiyor. şu bile rahatsız etmezdi Spoiler neyse bunu 'The Last of Us' cast'ına almışlar. Kasım 19, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2021 dizinin senaristlere bakacaksınız zaten oradan belli edior işte işin kötü yanı, iyi senaristler bu mal kafalar yüzünden iş bulup tecrübe de kazanamayacak bu gidişle, şu işler ne zaman bitecek acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2021 Lgbt gruplarina yanasmak sart bu aralar.. kotude olsa heterolar begenmedi begenelim hepimiz seklinde cok guclu bir koyun surusu oldular.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2021 Netflix'ten çıktı artık, oradayken izliyordum da bunun için torrent indirmeye değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar