spawn77 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Yo hiç alakası yok. Ben burada hiç kimsenin deneyimlediği şeylere yanlış sallıyorsun demedim. Sadece kendi deneyimlerimi gösterip bu yönü de var bu işin dedim. Ayrıca benim tecrübelerim olumsuz falan değil. Aksine çok üst seviyede olumlu. Söylediklerim gözlemlerime dayanıyor. Millet çöpçülük garsonluk konuşuyor bu topicte. Kolay şeyler değil. 2 kere araştırılıp hareket edilmesi gereken durumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Anelor said: özlediğim tek şey - amazon.com - bidet - ??? - profit:horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Esh said: Taharet muslugu yerine bebe gotu silici islak mendil. (tu) onların çoğu suda çözünmediği için tuvalete atılamıyor. sıkıntı orda. bidet'lerde eşşek gibi pahalıymış sdf. çareyi her sabah sıçmasından sonra duşta buldum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 bebek götü için olanlar çözünüyo abi. kebapçınınki çözünmüyo polüretanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 fizban said: spawn77 said: Bu kadar basit aciklanabilecek bir konu degil. Yasamak ozellikle para kazanmak, tamamiyle yabanci oldugun bir ulkede cok zor. Sizin enerjinizi ve birikiminizi somurmek icin kucak acmis bekliyor insanlar. Cok gordum kulaktan dolma bilgilerle yurtdisinda rezil olup donen. Cok iyi arastirin, ozellikle orada sizin pozisyonuzunda yasayan insanlarla konusun. Yurtdisinda ikamet eden biri olarak,egitim disinda gocmenligi onermiyorum.bastan asagi yanlis. Kendi tecrubemi soyluyorum: hayatimda en rahat yaptigim isi yapiyorum 1 yildir. Stres yok. Mutluyum. Yasam cok ucuz ve rahat. Turkiyeye dair ozledigim tek sey ailem ve arkadaslarim. seren sen nerdeydin dur ya facebooktan baktım sdf aga inv pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Yurtdışında olanların hepsi Kanada'da mı? Yoksa farklı ülkeler de var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Londra için yazayım. İnanılmaz tırmanışta bir ırkçılık var. zaten brexit bremain in temel sebeplerinden biri bu. iş bulamıyorum bahanesi. Sanki iş bulsalar yerlisi calısır mı? Neyse siyahiler burada çok azınlıktalar. Genelde siyahi kadınlar beyaz erkek seçiyor evlenmek için. Ama gittikçe daha az hos karşılanıyor. Ve siyah kesime bir cok yerde vebalı gibi davranılıyor. Buna Hindistan Pakistan bangladesh ve siyahi asyalılar onculuk ediyor. Siyahi Amerikalı ise gördüğüm kadarı ile cok az. Burada nesiller once dogmus ve çocukları burada olmuş siyahileri katmıyorum. onların toplum içinde yeri var zaten kendilerini belli ediyorlar. Ama mesela carraib veya africa soz konusu oldumu bu iyice acıga çıkıyor. Asyalılar zaten bambaşka dünyada yasıyorlar yerel orijinal halkla kaynaşmıyorlar. islamfobi ise korkarım gun geçtikçe artıyor. Yani Londra yı kötülemiyorum yaşanacak en güzel yer. Ama gün geçtikçe kötüye gidiyor. Ve gerçekten kötüye gidiyor. Brexit cok ciddileşti. Alay ile bakıyordum. ama su an olma ihtimali var. umarım gerçekleşmez. edit:insanlar brexit olursa iş bulacaklarını daha ucuza kiraya geciceklerini ücretlerinin artıcagına daha iyisaglık koşullarına ve bekleme sürelerinin azalacağına inanıyor. Eskiden daha akıllıydı buranın insanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 brexit konusunda dediklerine katiliyorum akirafes de siyahiler konusunda oeh londra'nin neresinde yasiyorsun demek istiyorum. brixton taraflarindaki jamaican hayat tarzi falan tercih meselesi irkciliktan ziyade islamofobi yukseliyor diyorsun, mayis ayinda musluman Sadiq Khan safkan ingiliz Zac Goldsmith'i ezip mayor oldu super ortam var londra'da bence. umarim brexit olmaz da havamiz bozulmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 İstanbul'da yaşıyorum. Londra süper ötesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 adam dunyaya ironi yapmaya gelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 aquila said: akirafes galiba turkiyede cok para kazaniyo ve vergi vermiyo anladigim kadariyla, bi de londra'yi ulke zannediyo olabilir. Vergilerimi tamamı ile kesinlikle ödüyorum. Hatta bu yüzden belediyeden plaket aldım. Ve belki senden biraz daha ileri görüşlüyüm. Londra'nın bağımsızlık ilanı için imza toplanıyor AB referandumunda yaklaşık yüzde 60 oranında birlikte kalma yönünde oy kullanılan başkent Londra’nın bağımsızlık ilan etmesi için imza kampanyası başlatıldı. Londra'nın Müslüman Belediye Başkanı Sadık Han'a hitaben kaleme alınan, binlerce kişinin imza verdiği dilekçede, Han'ın, Londra'yı İngiltere'den bağımsız devlet olarak ilan etmesi ve AB'ye üye yapması çağrısında bulunuldu. Şu ana kadar 27 binden fazla kişinin imzaladığı dilekçe, Sadık Han'ın "başkan" olmasını öngörüyor. Kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 lol not going to happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Kanada mexica lılara artık vize istemeyecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Once meksikaya gidelim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 meanwhile: https://www.theguardian.com/world/2016/jun/28/canada-prime-minister-justin-trudeau-marvel-comic http://i.cbc.ca/1.3655635.1467112802!/fileImage/httpImage/image.jpg_gen/derivatives/original_620/trudeau-comic-cover-20160628.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 butun entry'leri okuyamadim: immigration kapsaminda express entry kriterlerine uyuyormusum. british columbia'da vancouver dusunuyorum. express entry ile basvurup giden var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 kanada doktoralı muhendısler icin calısma ve oturma izni veriyor diye duydum aslı astarı var mıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Lyv said: 5 aydir Vancouverdayim. Torontoya gecebilirim belki, bir ihtimal. Arastiriyorum, sorusturuyorum. nedir durum, nasil gittin vancouver'a? ben de express entry dusunuyorum da, neden toronto'ya gecmeyi dusunuyorsun? skill type A'yim ve IELTS falan veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 "nutella yerim" said: kanada doktoralı muhendısler icin calısma ve oturma izni veriyor diye duydum aslı astarı var mıdır ? doktoranı kanadadan mı aldın? kanada 6 ay üzerinde kaldıysan dil kursu vs içi baya artıyor şansın. Gerçi bütün k amerka ülkeleri için öyle. AU NZ CA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Dragonfire said: "nutella yerim" said: kanada doktoralı muhendısler icin calısma ve oturma izni veriyor diye duydum aslı astarı var mıdır ? doktoranı kanadadan mı aldın? kanada 6 ay üzerinde kaldıysan dil kursu vs içi baya artıyor şansın. Gerçi bütün k amerka ülkeleri için öyle. AU NZ CA. hayır tr den dogrudan gocmenlık basvurusunda bulunmayı dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 @nutella canada dan kontrol edebilirsin. Denkliğine bakıyorlar. kanada da akraba yoksa, kanada da çalışmadıysan yada eğitim almadıysan expres olmuyor mesela. Ama skilled worker miydi ne ondan başvurabiliyorsun. iş teklifi varsa zaten baya kolaylaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Şu topiği bi uplayalım yahu! Maddi olarak yanımızda ne kadar götürsek işimize yarar? Yaşayanlardan yorum alalım. Şimdi web sitelerinden ev kirası bakarak olmuyor maalesef, görünmeyen birsürü masraf var. Aslında beni detaylıca tüm süreç hakkında bilgilendirebilcek birisi olsa süper olur. Var mı böyle bir yardımsever? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 sen bi başvur, kabul al, gerisi kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 sen ne kadar götürebiliyorsun? 1 yıllık kira bedeli ve masraf şeklinde ingiltereye gidenlerden duyuyorum misal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Benim götürebilceğim kısım belli de, işte başvuruya yararı olur mu onu sorguluyorum. Başvuru için de gerekli şartları oluşturuyorum şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar