pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Türkiye'ye gelmiş en büyük 2. kupa bu. Tebrikler.
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Ulan ne maçtı ya.Sesim kısıldı :) Bogdanovic ve Dixon hücumda çok kötü oynadı dün.Gerçi Bogdanoviç uzatmada fln toparladı biraz.Udoh yine sanırım 4 blok fln koydu,muazzam adam ya. Cska 'ya gelirsek De Colo çok fena adam ama biz 2 maç üstüste bu kadar kötü şut atmayız diyorum.Çok boş 3 lük kaçırdık dün.Final maçı 50-50 diyorum.
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 obradoviç ogrencisi sah mat eder final için fener lehine 60/40 son maçta madara etmiştik ki o zaman bizden şimdiye göre daha güçlülerdi.
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 çok stres yaptım ama genel olarak izlemesi çok zevkli bir maçtı, pazar günkü maçın heyecanı maç bittiği gibi başladı. futbol, basketbol vs her sporda uluslararası maçların tadı bir ayrı ya
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Kesinlikle katılıyorum, uluslararası müsabakaların tadı çok başka, bir de futbol dışında bir spor olunca daha da leziz oluyor, çekip formayı caddeye gidiyorum birazdan, orda izlerim atmosfer olur biraz diye düşünüyorum, tek çekincem de futbol, şampiyonluk ık mık yüzünden şu olayın üstüne gölge düşmesi, inşallah abuk subuk şeyler olmaz ve fenerbahçeliler başta olmak üzere herkes futbol dışında da sporların olduğunun farkına varır, kupayı alırsak ve kutlama vs olmazsa baya üzücü olur.
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 kupayı alırsak kutlama olmaz mı manyak mısın yıkılır ortalık yıkılır
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Bol şans Fenerbahçe, inşallah alacaksın :)
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Şahane olur, misyoner gibi 2 bjkli, 2 gsli, 1 bursalı götürüyorum yanımda akjsgfsa
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 benim gs'li arkadaşlar fenerlilere göre daha hevesli.
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 bugün günlerden fenerbahçenin final loserlıgı vs. obra winner karakteri. sanırım obra ağır basacak ve kupa gelecek. çok büyük koç pancar suratlı.
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Seperate said: Kesinlikle katılıyorum, uluslararası müsabakaların tadı çok başka, bir de futbol dışında bir spor olunca daha da leziz oluyor, çekip formayı caddeye gidiyorum birazdan, orda izlerim atmosfer olur biraz diye düşünüyorum, tek çekincem de futbol, şampiyonluk ık mık yüzünden şu olayın üstüne gölge düşmesi, inşallah abuk subuk şeyler olmaz ve fenerbahçeliler başta olmak üzere herkes futbol dışında da sporların olduğunun farkına varır, kupayı alırsak ve kutlama vs olmazsa baya üzücü olur. normal sartlarda fener alirsa kupayi bjk bin sampiyonlugunu golgede birakmasi lazim, tr futbol lig sampiyonlugu bunun yaninda bise degil, ama sartlar normal degil :/
Ozan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Adams da ancak bize coşmuş cuma günü, bugün pek atamadı üçlük.
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 İnsanların futbola verdiği önemle basketbola verdiği önemi karşılaştırırsak tabi ki eurolig şampiyonluğu geri planda kalmalı. Bunda anormal bir şey yok. Maça gelirsek oyuncu kalitesi olarak CSKA Moskova ağır bassa da onların da final görmemiş olması, üstelik koçlarının daha tecrübesiz olması bizim lehimize olabilir.
DavidMills Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 My badi iz redi. Ama kalbim hazır değil. Üfff bir sürü stres şimdi adaadssfsdf
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 maçı şifresiz olarak rus/ispanyol kanalları vs veriyor diye biliyorum o yüzden link istemekte bir sorun olmaz herhalde ? elinde legal link olan var mı?
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 ya lig tv nerden çıktı oturup maç izleyeecektim offff
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 sopcast buldum bi tane, ingilizce veya tr varsa süper olur. sop://151.80.76.190:3912/258929
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 FENERBAHÇE CSKA MOSKOVA MAÇINI ŞİFRESİZ VEREN KANALLAR Fenerbahçe, CSKA Moskova maçını şifresiz veren kanallar arasında; İdman TV, 3 Sport, BeIN Sports, SuperSport 3, SportsMax, Sport+ HD, Canal + Sport, FOX Sports HD, SKY Sport, One Sport, KSBN Sports, Futbol 1, Viasat Fotboll / HD, Canal + Liga HD, Sport 1, Viaplay, Safina TV, TeleClub Sport Live, OTE Sport 2, Now Sports 2, Radio Barca, Duhok TV, One Sport yer alıyor.
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 link verin banada aaaa kikikiki boyle bir maç şifreli mi olur ya saka gibi
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Aynen link isterim bende :)
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Link kiyamet gibi de turkce izleyen varsa alirim bi dal.
Öne çıkan mesajlar