sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Abim note5 almış alışamamış, bende ip6 var 16gb. Değişelim sevmedim ben bunu diyor. Kalem falan cezbetti biraz. Ni dirsiniz? Beğenmezsem ip7 çıkınca ona geçerim diye düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Samsung pişmanlıktır. case study: abin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Ahaha :) benimki S bile değil ama ya, hem de 16gb. Bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Kalemi kullanmayacaksin ilk bir kac haftadan sonra. Bir kac ay sonra da guncellemeler aksamaya baslayacak, bir sey olacak telefon yavaslayacak. Abin hala canavar gibi kullanirken telefonu sen batarya degistirmek zorunda kalacaksin, rom kuracaksin vs. Bence akil kari degil. Ha ama iphonedan sikildim macera ariyorum falan diyorsan Samsung'un en duzgun telefonlari note serisi altinda uretiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 üsttekilerein alayı yalan yok öyle bir şey. note 5 i al 16gb ip6 dan her türlü iyi. hani ip6s+ olsa neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 performans, kalite vs sorun yaşamazsın ama kalem-not olayını kullanmicaksan ve bu sebeple hayatını kolaylaştırmicaksa alma bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Kalem kimin hayatini kurtarmis abi simdiye kadar. Birinden kacarken donup gozune saplamadiysan ise yarayacak bisey degil kalem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 mobil günlük hayat içinde bolca not alma, resimler üstünde çizme etme işleri olanlar için gayet kritik hal alabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 deadwoll said: Kalemi kullanmayacaksin ilk bir kac haftadan sonra. Bir kac ay sonra da guncellemeler aksamaya baslayacak, bir sey olacak telefon yavaslayacak. Abin hala canavar gibi kullanirken telefonu sen batarya degistirmek zorunda kalacaksin, rom kuracaksin vs. Bence akil kari degil. Ha ama iphonedan sikildim macera ariyorum falan diyorsan Samsung'un en duzgun telefonlari note serisi altinda uretiliyor. şurası komple yalan. update olayı 1.5 seneden sonra biraz aksamaya başlıyor. o da samsung türkiye'nin mallığı. yine de kendin yükleyebilirsin manuel olarak, ayrı konu. note5 her şekilde 6s'ten bile iyi yani. o yüzden direk takasa gir abinle. ha note'ların en büyük artısı ve eksisi aynı nokta: büyüklüğü. eğer alışabilirsen büyüklüğe, muhteşem bişi. ben bir türlü alışamadım mesela, minnacık ellerim var, çok büyük geldi. ama sadece kalem cezbettiyse ve yolculuklar sırasında muhteşem notlar alan inanılmaz bir iş adamı falan değilsen geçecen o işi. 1.5 senedir note4 kullanıyorum, kalemi herhalde sadece draw something'de kullandım :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Meh abi o kalem isi. Her zaman da oyleydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 manyak misin iphone ile degisilir mi samsung :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Samsung super diyenler Apple'a ve Sony'ye ne diyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Samsun son bir iki yıldır toparlamış galiba, öldüren yavaşlık yok diyorlar. edik: Direk değiş ya, 16gb 3 güne dolar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 GERGE said: Samsung super diyenler Apple'a ve Sony'ye ne diyorlar? apple için. hipster olmaya gerek yok, zaten hipsterlığı kalmadı insanların %40'ı falan iphone kullanıyor, bırakın bu işleri diyoruz. ayrıca customize edilemeyen sözde smartphone'a kafamız girsin diyoruz. kimse apple'ın build quality'si kötü, sesi kötü, kamerası kötü demiyor. üstüne de elitistliği bırakın diyoruz. şunu kabul edin ki, her 6 ay sonra çıkan telefon, bir öncekinden biraz daha iyi. bu kadar basit yani. samsung veya apple farketmez. hangisinin yeni telefonu en son çıktıysa, o piyasadaki bütün diğer telefonlardan daha iyi. bu kadar.. sony'e girmiyorum, fazla detaylı bilgim yok ama meh işte sony. note4 alacağım sıradaki araştırmalarımda öyleydi yani. hala da öyledir, bişi değişmez. happy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 GERGE said: Samsung pişmanlıktır. case study: abin. o kadar temiz ve net ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 iPhone haketmiyorsun daha yazmayi becerememissin oyle iPhone 6 yazmak hakaret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 kalemle işin olmayacaksa kaleme göre önceliklerini belirleme bu arada note4 kullanıyorum canavar gibi telefon, kalemi de aktif kullanıyorum ve gayet memnunum ama note serisi telefon alıp kalemi kullanmayan çok insan var onlardan biri olma ihtimalin yüksek eheh ama bir kere kaleme alışınca toplantılarda vs iyi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 GERGE said: Samsung super diyenler Apple'a ve Sony'ye ne diyorlar? benim görüşüm apple pahalı (sadece aleti almakla bitmiyor iş) sony Z serisi haricinde çok tatmin eden bir seri değil, keza Z serisi akıyor da akıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Apple kadar kalite Android tarafinda Sony'lerde var iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 SPen muadili bir gelişme sony de olsaydı büyük ihtimal sony alır devam ederdim eheh, sony nin bir avantajı da kullanıcı arayüzünün saf androide yakın olması ve eski cihazlarına bile güncel destek veriyor olması ha şimdi samsungun hakkını yemeyelim son touchwiz eskisine göre daha hafif ve dayanılaiblir, ben note4 de nova launcher kullanıyorum o ayrı eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Icinde Samsung gibi ozel 128 cekirdek islemci olmayabilir ama malzeme ve yazilim kalitesi olarak en begendigim Android Sony benim. Samsung'da var mi bilmiyorum ama eldiven modu filan yapmislar ekranda, eldiven varken de calisiyordu kisin. Su da gecirmiyor, iyi alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 benim s4'te var o eldiven olayı, diğerlerinde de vardır heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 eldiven modu note4 de var :) iyi de algılıyor otobüs beklerken iyi geliyor valla eheh samsung belirli bir segment üstünde malzeme kalitesini yukarı çekti sanki hani kendi 2014 telefonuma bakıyorum çerçevesi metal, note 5 de komple cam (ki benim note 5 seçmeme nedenim bu oldu) şık duruyor yazılımsal olarak note4 serisine bile 6.0 güncellemesi elmeye başladı ki ben gelmez yeaa diyordum ama öte yandan note pro 12.2 tabletime daha 6.0 gelmedi >:( VERSENİZE LAN 6.0 O KADAR PARA VERDİM BEN O ALETE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 samsung malzeme kalietsi oalrak da son iki yıl içinde sıçrama gerçekleştirdi yeni A serisinde fark ediliyor direk sony seviyesine gelmesi için daha yolu var elbette özellikle yazılım alanında, daha sade bir arayüze geçmesi gerek bir de milyon tane gereksiz uygulama koymasın telefona amk hepsini etkisiz hale getirdim.. silemiyorsun da.. bak samsunga o konuda da kırgınım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar