incdarkness Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 beyler almanyadaki lise diplomam turk askeriye tarafindan valilik onayina ragmen kabul edilmedi ve universiteye tr de baslama firsatim olmadan malesef uzun donem askerlik yapacagim simdi cogu seyi az cok ogrendim kacak oldugum icin askeriyeye gittigimde celp olmadan direk aliyolar oraya kadar bilgim var fakat askeriyedeki ilk gun denilen o gun direk mi sayiliyor yani ben teslim oldugum gun ilk gun mu? onun disinda acemi birlikten ustaya gecerken 7 gunluk izin sureci safaktan sayiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gypsy Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 gitme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 gypsy said: gitme yok hocam gidicem orasi baska carsamba teslim oluyorum er yada gec gidilicek zaten universiteye yeniden baslamam ne kadar az gecikirse o kadar iyi benim icin ayni zamanda kiz arkadasimla yaptigimiz planlar yada gelecege dair tum planlarim askerlik tarafindan elimine edildigi icin yapilicak bu durum hersey alindi t-shirtu boxeri tiras seti extradan camasirlik icin sepetimsi bisey kitaplar falan hazir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 gitme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 ülkenin bu durumunda askere gidilir mi ya, kaç direkt. adam öldür hapse gir askere gitme yani. keklik gibi er avlıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 nereye gidicen belli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 ya beyler rica ediyorum durum bu ve gidiyorum askere ister avlasinlar ister avlamasinlar belli basli 2 sorum kaldi onlar icin actim konuyu onun disinda askerde su soyledir gibi durumlar zaten bullshit herkesin askerligi farkli ha ama derse biri jandarmada iste nobet sayisi daha fazla az asker oldugu icin falan bunun gibi tüyolar icin simdiden tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Arma said: nereye gidicen belli mi? yok hocam carsamba teslim oluyorum kacak durumdayim o yuzden direk aliyolar zaten hastaneye sevk edicekler koldan ameliyatim var kist vardi o yuzden komandoluk falan iptal zaten direk ayni zaman psikolojik bir raporum var belki gecerliligi olur biraz onun disinda goz kulak ameliyati gibi seyleri de verince muayneden aldigim skorla devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 nizamiyeden içeri adımını attığın an askerliğin başlar. acemilikten sonra ki olurda 1 hafta dağıtım izni kullanırsan şafak atmaz 1 hafta geç terhis olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 eyvallah hocam hava degisimi kullanirsamda 30 gun safaktan sayiliyor bildigim kadariyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 doğrudur hava değişimi şafaktan düşer. eskiden 45 hatta 60 gün verdikleri olurdu hava değişimi şimdi 30 a çektiler herhalde. şimdiden hayırlı teskereler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 gitme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 incdarkness said: Arma said: nereye gidicen belli mi? yok hocam carsamba teslim oluyorum kacak durumdayim o yuzden direk aliyolar zaten hastaneye sevk edicekler koldan ameliyatim var kist vardi o yuzden komandoluk falan iptal zaten direk ayni zaman psikolojik bir raporum var belki gecerliligi olur biraz onun disinda goz kulak ameliyati gibi seyleri de verince muayneden aldigim skorla devam ne yazık ki durumun refüze gibi görünüyor allah kolaylık versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 ulan biz askerlikten kaçmak için yurtdışına kapak atmaya calısırız adam yurtdısındn gelip askerlik yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nergal69 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 ben de hazır konusu açılmışken senin konunu çok sabote etmeden birşey sorayım müsadenle kısa dönemlerin coğrafi olarak nerelere düştüğünü gösteren ve makine mühendislerinin hangi ihtimalle kısa dönem ya da uzun dönem olduğunu gösteren istastiki bir çalışma var mıdır? (makineciler direk uzun yaa demeyin bizim sınıftan sadece bir kişi var o da kendi rızasıyla uzun döneme başvurdu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 dava aç eğer hakkınsa gerçekten kısa dönem gitmek bunun peşine git güzel kardeşim.hakkını ara. valilik onayına rağmen kabul edilmeyen diploma olmaz.kurumlar arası çatışma varsa bunu çözmen gerek.askere gittikten sonra o kız da seni salar kalırsın öyle dımdızlak.böyle bişeyin şakası olmaz 12 ay diyorsun hayatından çalınacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gypsy Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Nergal69 said: coğrafi olarak nerelere düştüğünü gösteren ve makine mühendislerinin hangi ihtimalle kısa dönem ya da uzun dönem olduğunu gösteren istastiki bir çalışma var mıdır? ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… incdarkness Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 ya beyler er yada gec olucakti varsin olsun arada yazarim burayada ne olup ne bitiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 abi sen kasli filan degil miydin ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… incdarkness Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 =)) said: dava aç eğer hakkınsa gerçekten kısa dönem gitmek bunun peşine git güzel kardeşim.hakkını ara. valilik onayına rağmen kabul edilmeyen diploma olmaz.kurumlar arası çatışma varsa bunu çözmen gerek.askere gittikten sonra o kız da seni salar kalırsın öyle dımdızlak.böyle bişeyin şakası olmaz 12 ay diyorsun hayatından çalınacak hocam o kiz dedigin sozlum benim ve aileler de tanisiyor zaten o yuzden boyle bir durumumuz yok calinsin varsin ama bana aile tarafindan is tarafindan katicagi artilarida var edit:ben uniyi bitirmedim yurt disinda yarida biraktim(sebepleri aciklayamam ne yazikki privacy ++) ayni zamanda lise diplomami saymadilar o yuzden tecil ettiremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… incdarkness Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 dana22 said: abi sen kasli filan degil miydin ?? evet kanka <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… yav Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 almanya'da lise okuyup tr'de askere gitmek de neyin nesi yav abov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Nergal69 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 gypsy said: Nergal69 said: coğrafi olarak nerelere düştüğünü gösteren ve makine mühendislerinin hangi ihtimalle kısa dönem ya da uzun dönem olduğunu gösteren istastiki bir çalışma var mıdır? ahahahah komik olan nedir? internetteki askerlikle ilgili forumlarda çok daha fantazi sorular soruyorlar onların yanında bu yukardaki soru bence gayet makul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… incdarkness Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 nergal hakli sdkjfaklfj serce parmagimda catlak olustu askerlikten curuk alabilirmiyim gibi seyler var internette sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 Sonraki 1.sayfa (Toplam 8 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
incdarkness Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 ya beyler er yada gec olucakti varsin olsun arada yazarim burayada ne olup ne bitiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 abi sen kasli filan degil miydin ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 =)) said: dava aç eğer hakkınsa gerçekten kısa dönem gitmek bunun peşine git güzel kardeşim.hakkını ara. valilik onayına rağmen kabul edilmeyen diploma olmaz.kurumlar arası çatışma varsa bunu çözmen gerek.askere gittikten sonra o kız da seni salar kalırsın öyle dımdızlak.böyle bişeyin şakası olmaz 12 ay diyorsun hayatından çalınacak hocam o kiz dedigin sozlum benim ve aileler de tanisiyor zaten o yuzden boyle bir durumumuz yok calinsin varsin ama bana aile tarafindan is tarafindan katicagi artilarida var edit:ben uniyi bitirmedim yurt disinda yarida biraktim(sebepleri aciklayamam ne yazikki privacy ++) ayni zamanda lise diplomami saymadilar o yuzden tecil ettiremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 dana22 said: abi sen kasli filan degil miydin ?? evet kanka <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 almanya'da lise okuyup tr'de askere gitmek de neyin nesi yav abov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nergal69 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 gypsy said: Nergal69 said: coğrafi olarak nerelere düştüğünü gösteren ve makine mühendislerinin hangi ihtimalle kısa dönem ya da uzun dönem olduğunu gösteren istastiki bir çalışma var mıdır? ahahahah komik olan nedir? internetteki askerlikle ilgili forumlarda çok daha fantazi sorular soruyorlar onların yanında bu yukardaki soru bence gayet makul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 nergal hakli sdkjfaklfj serce parmagimda catlak olustu askerlikten curuk alabilirmiyim gibi seyler var internette sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar