Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 tamı tamına şu tarz bir masayı uygun fiyatla nereden bulabilirim? sade ve geniş yani resimdeki gibi olması gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 İkea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 http://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/calisma-alanlari/masalar/calisma-masalari/99932173/linnmonadils-calisma-masasi.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 abi ikeanın ucuz olduğu hiçbir kategori göremedim şu ana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 üşenmiyorsan: masanın üstünü kestirip kenarlarını kaplatırsın bi yere, metal bacak satılıyor zaten, 3-4 vidayla alttan tutturursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 xaty said: http://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/calisma-alanlari/masalar/calisma-masalari/99932173/linnmonadils-calisma-masasi.aspx bu masa uzun süreli oturumda önkolları kesiyor, ne kadar düzgün açıyla oturursan otur çok sivri kenarları. anca dirseğe kadar kolunu koyarsan rahat edersiniz, veya boyunuz ortalama üstü olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 evt bazı lakelerde o keskinlik mevcut nedense. tarz olsun diye yapmışlar diycem de işlevsellik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 ikeanın en karton serisini almayın. evde çocuk, kız, sakar biri yoksa, üstüne basıp perde değiştirmeyecekseniz, çok terlemiyorsanız falna alın. (ne yaparsan yap önkol nemiyle bile bir senede çözülüyor köşeleri. o seni sen onu aşındırıyorsun. fakir gibi duruyor hemen) ikeadan olacaksa parayı basıp GALANT ailesinden almak daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 bunun masif olanı var mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 kullanmadım ama evidea olabilir . ürünü iyi seçin, çok firmayla çalışıyorlar, hepsinin kalitesi aynı değil miş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 goldbären said: ikeanın en karton serisini almayın. evde çocuk, kız, sakar biri yoksa, üstüne basıp perde değiştirmeyecekseniz, çok terlemiyorsanız falna alın. (ne yaparsan yap önkol nemiyle bile bir senede çözülüyor köşeleri. o seni sen onu aşındırıyorsun. fakir gibi duruyor hemen) ikeadan olacaksa parayı basıp GALANT ailesinden almak daha mantıklı. Olm ön kol nemiyle nasıl eritiyorsunuz masanın boyasını. Ben o en dandik serinin üzerinde ders çalıştım, WoW'da arena yaptım 2-3 sene falan. Hala da durur evde yancı çalışma masası olarak. En son şarap şişesini bilerek ve isteyerek masaya vurup parçaladıydım, üzerinde o yüzden kevgir gibi bir kısım var ama hala canavar. Edit: He ama ortaya doğru eğiliyor zamanla; rafları, dolapları falan da öyle dandik sunta serinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 ikea daki ortadan bel vermeyen tek masa ya ortadan ayak destekli oluyor yada şu bambu masa serisi var, hilver ve lillasen. hafif ama üstüne öküz yatırabiliyorsunuz. ikea dan alıp pişman olmadığım tek ürün. ayakları çirkin, değiştirirseniz daha güzel oluyor. http://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/calisma-alanlari/masalar/calisma-masalari/79046038/hilver-calisma-masasi.aspx http://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/calisma-alanlari/masalar/calisma-masalari/90278277/lillasen-calisma-masasi.aspx köşe masa sorusuna pek cevap olmadı ama, stabil ve dayanıklı ürün olarak referans alınabilir bambular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 goldbären said: xaty said: http://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/calisma-alanlari/masalar/calisma-masalari/99932173/linnmonadils-calisma-masasi.aspx bu masa uzun süreli oturumda önkolları kesiyor, ne kadar düzgün açıyla oturursan otur çok sivri kenarları. anca dirseğe kadar kolunu koyarsan rahat edersiniz, veya boyunuz ortalama üstü olacak. masayı bilmiyorum da yanlış oturuyorsun belli ki, masa köşesi nasıl olursa olsun köşenin kolunla/bileğinle alakası olmaması lazım. boyla alakası yok, sandalyeyle alakası var Grego said: kullanmadım ama evidea olabilir . ürünü iyi seçin, çok firmayla çalışıyorlar, hepsinin kalitesi aynı değil miş. evidea-vivense-evmanya bi nevi n11 gibi sanırım. kalite (hem malzeme, hem müşteri ilişkileri vs) firmadan firmaya tamamen değişiyor aynı site içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 aynen, yorumlarda da en arada bırakan o, biri uç memnun, öbürü bambaşka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 suntada tipi şeyler geçici alınır zaten ama en azından 5 yıl kullanırsın üzerine abartı bir ağırlık koymazsan. benimki 5. yılda içine biraz göçmeye başladı ama 15 yıl daha gider yani sorun çıkartmadan. ter ile çözebilen şişmanları da tebrik ediyorum hahaha. normalde olmaz öyle bir şey. dirsekler konusunda, dirsek desteği koymadan sunta kullanmayın. gelepad dirsek destekleri var amazonda tr e gönderiyor, 10 günde gelir. quality of life + mobilyanın bozulmasına engel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 ter değildir o, yenilen içilen neyse vücut başka bişey salgılamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 pastırmadır muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 herkesin teri aynı phta değil demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 bürotime'a mağzasına git bi bak bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 ikeada bütçene göre bir şey bulamıyorsan ikinci el spotçulara bakacaksın nekkaaa ekmek okkaaa köfte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar