axedice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Fistan böyle bişeyin (masif masa) kargosu falan kaça patlar mersine? Gidip mudodan balon fiyata içime sinmeyen bişey alacağıma sana yaptırayım daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 mersinde yaptırsana abi, çok ucuz oralarda işçilik. 50 kilo masif masa istanbuldan gelir mi asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 140-160 lira falan tutar kargosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 kaplama işi için 1400 TL işçilik istediler. onu 1200'e düşürürüz. iyi kumaşı da 27 metre tahmini 500-600 liraya gelecek. uzun lafın kısası L takımı alınır üzerine biraz daha koyarsan sıfır. haa ikea'dan aldığım köşe takımının iskeleti, kumaşı, süngeri ne kadar iyi olur orası tartışılır. hafta sonu ikea gidip bakacağız köşe takımlarına kafamıza uyarsa bir tane alıp geçicez hiç kaplatmaya girmeden eğer beğenmezsek kaplatırız dedik. her şey çok pahalı arkadaş ya. pc odasına L bakıyorum, adam gibi 2k'dan aşağı L yok ulan. kalitelisini geçtim yani ikea ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 kaplatmanın ucuzu da var. özel sünger, yok nano teknolojili leke, sus tutmayan kumaş filan alır, üstüne de kaliteli işçilik çekersen bir zahmet pahalı olsun. Fabrikasyon herkesin evinde olan birşey değil + daha kaliteli malzemeler filan normal pahalı olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 arkadaşlar yine taşınma işiyle ilgili bir sorum olacak. yeni ev için abonelik almaya nişanlımı gönderdim, sözleşme üzerinde onun ismi yok diye kabul etmemişler. haliyle benim almam gerek ama benim aktif olarak üzerimde gaz, su, elektrik var. bunları kapatmadan başka bir adrese ikinci bir abonelik alabiliyor muyum? 2. sorum da interneti aktarmam gerekiyor oraya, taahhüt olduğu için. kapat, yenisini aç yapamıyorum. durum böyle olunca, transfer talebini yapsak bunlar ne zaman keser ne zaman açalar? atıyorum cuma taşınacaksam perşembeden kapattırsam perşembe kapanır, ertesi gün gelir yeni adrese bağlarlar mı yoksa illa süründürüyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 pati nerelere geldi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 birden fazla abonelik alabilirsin, sıkıntı olmaz. onların bir kısmına online başvurulabiliyor bu arada, belki hepsine. fiber'da farkediyormu bilmiyorum da adsl hemen taşınıyor. hatta taşıma yaptırmadan ben annemlerin modem bozuldu diye benimkini götürdüğümde benim kullanıcı bilgilerimle çalışmıştı internet direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 abonelik daha fazlasını alabiliyorsun sözleşme/tapu önemli orada sadece. adsl de 5iş günüe kadar diyor kesme olayı hemen olsa da bağlanma sarkabiliyor o şans biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 önce bir (tu) oldum sonra 5 günü görünce (td) pfft yine abecilerin vicdanına kaldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 eşinin ikametgahı doğruysa, eşinin adına eve gelen herhangi bir fatura varsa (kredi kartı - telefon gibi) alsın belgeleri gitsin. O zaman rahat rahat alabilir. Zamanın varsa sende git yanında. Bu gördüğünüz eşim, benim ilen birlikte yaşamakta olup ikametgahı elimde gördüğünüz gibidir desen yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Ben ikincisini alabiliyorsam hallederim ya sorun değil. Onun sınavları falan var zaten. Bir sorum daha olacak, ikeadan yakında mobilya alan var mı? Bu adamlar adrese kadar teslimat yapıyor ama 5. Kata asansörsüz köşe takımı çıkarıp monte yaparlar mı mesela? Hafta sonu sorucam kendim gidince de bilen varsa aklımdan çıkarmış olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Geçen haftasonu aldım ama bu kadar detaylı almadım. Çıkartıyorlardır diye düşünüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Asansörsüz 5. kata taşınılır mı ya Yaşlandık abi artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 genç insanlarız ya, çocuk olana kadar idare edilir. kira 600-700 lira fark ediyor sırf bu durumdan dolayı. bütçemizin çok üstünde fıstık gibi evi uygun fiyata tuttuk işte öyle düşün. güzel trade off bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 bi kaç ay sonra alışveriş dönüşü söylenmeler başlar. migrostan aylık alışveriş yapıp eve söylersin artık, sağlam bi küfür yersin ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 neden ki? adamların işi o abi. yeniköy bölgesinde ortalama bina yaşı 25-35 arasında. her bina ortalama 3-5 katlı. hiçbirinde asansör yok. buradaki adam biliyor asansör olmadığını adrese giderken. her hafta söylüyorum, adam geldiğinde de tipliyorum. hiç afra tafra yapmadı şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 beyaz eşya konusunda bana yardımcı olsanıza. evde bu var, http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_s%C4%B1emens-kg57np72ne-505-lt-kombi-tipi-no-frost-buzdolab%C4%B1-1052119.html?outlet=1259&etcc_cmp=Productlisting&etcc_med=Price%20Search%20Engine&etcc_ori=google_pla&etcc_par=Price%20Search%20Engine&et_cid=91&et_lid=99&utm_source=google_pla&utm_medium=pse&utm_campaign=pse&gclid=CjwKEAjwu6a5BRC53sW0w9677RcSJABoFn4sBcTbYBDCA3j_MjSSQjxdfgUjuLkZGJCkMGpg4cXgxxoCSWPw_wcB 2011 yazında almışım. ben alırken 1700 TL imiş, şu an en ucuz olduğu yer 2600 falan. 4 yıl eskime payı var, 1 ay önce 500 TL'e içindeki aksan değişti ve değişen aksan 2 yıl garantili. servisin değiştirdiği parçaların listesi, garantisi falan duruyor. ne kadar istemeli sizce buna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 500 e falan satarsın beyaz eşyada 2. el ölü fiyata gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 500 tl e çöpe atarım daha iyi. 3 bin liralık çalışan a+ serisi aleti neden 500 e vereyim abi. 500 zaten bir ay önce yaptırdığım bakımın parası yani. aleti beleşe vermiş oluyorum lel. biraz ölücü geldi. gelen teklifler 500 falan olursa ihtiyacı olan birine verir geçeriz artık napalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 garanti durumu nasıl? üzerinde 0 hasar olması ve pırıl pırıl olması durumunda 1200 eder en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 bingildak said: 500 tl e çöpe atarım daha iyi. 3 bin liralık çalışan a+ serisi aleti neden 500 e vereyim abi. 500 zaten bir ay önce yaptırdığım bakımın parası yani. aleti beleşe vermiş oluyorum lel. biraz ölücü geldi. gelen teklifler 500 falan olursa ihtiyacı olan birine verir geçeriz artık napalım. Abi şimdi şöyle; Sen bunu neden satıyorsun? Evleniyorsun ve bekar evindeki buzdolabını evlenince kullanmak istemiyorsunuz. Değil mi? Peki sen "kendi buzdolabını" "eskiden kullandığın için" yeni evine götürmezken hangi yeni evli ya da evli çift random bir erkeğin eski buzdolabını alır? Kimse. 2. el buzdolabının satılabileceği iki kitle var; öğrenciler ve bekarlar. Öğrenci adam buzdolabına çıkartıp 1.5 - 2k veremez, vermez. Bekar adam da o paraya gider 0 alır zaten, cazibesi olmaz. Eğer şanslı değilsen 1k civarına falan okutursun maksimum. 1.5k anca çok şanslıysan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 bana göre söylediğin şey çok saçma. ben evleniyor olsam, iyi bir dolap istiyorsam ve satın alamıyorsam ya gidip uydurup sıfır bir şey alıcam ya da sorunsuz ikinci el iyi bir şey alıcam yani. üçüncü bir yolu yok. herkes çıkartıp 3k veremiyor bir buzdolabına. s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 hafta sonu gittik ikeadan alacaklarımızı aldık. nasıl bir şanslı it isem, 11. doğum günüymüş promosyon varmış. nakliye bedavaya geldi + her 1k'a 100 TL hediye çeki verdiler. 400 tl hediye çeki almış olduk ıvır zıvır için. bu arada ikea'da ucuzluk olayı bitmiş abi, ucuza mal yok. bilgisayar masası konusunda fistan haklıymış. malzeme mdf yazıyor ama sadece bacaklarının bağlandığı yer mdf, onun dışındaki alanlar sıkıştırılmış mukavva gibi garip bir şey. orada düzgün bir adam duruyodu da uyardı. eğer bacakların olduğu alanlar dışında bir yere bir şey çakarsanız falan kendini salabilir dedi. sordum böyle böyle evde sunta kullanıyoruz ondan kötü olamaz herhalde dedim, adam sunta bundan 10 kat dayanıklıdır, sert madde sonuçta dedi. ondan sonra almadım zaten. 600 lira verip de oyuncak masa almaya gerek yok. mobilyacıya yaptıracam mdf'den. 300-400 daha pahalıya gelecek ama en azından üzerinde at koşabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 bu ara deli gibi indirim var mobilyacılarda, yaz gelmesine rağmen indirimler devam ediyor. eğer hazır yaptırmayıp ucuza bulmak istiyorsan viaport'un yakınında tem'den gözüken poli spotçular çarşısı var. oraya bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar