ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Selam, Oyun için laptop almayı planlıyoruz. 3000-3500 TL bütçe düşündük. Ne alınır? var mı yakın araştıran eden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 ne oynayacağına bağlı o fiyatta eskiye kaçabilir biraz. ds3 için düşük kalabilir mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 MSI - monster'a bak direkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Oyuna giris seviyesi laptop alirsin o paraya. 970m li monsterlara bak en ucuzlari onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Msi da 960 gtx alirsin ayni paraya muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Ya da thunderbolt 3 lu ucuz bi laptop alip eGpu cozumu bekleyeceksin. Kutu 500, gtx970 de 1100 tutsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 laptopta oyun yalan yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Öncelikle oyun için işlemci i7, ekran kartı 960m ve üstü şart diyebilirim. . Asus GL552VW hepsiburada dan 3600'e almıştım 2 ay önce. satışta yok sanırım bu makineden bulamazsan en iyi alternatif monster abra serisi. msi falan 950m li kartlarla 4k fiyatlarda, çok pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Dolar 3 TL'yken bunu almıştım. http://www.istanbulbilisim.com.tr/asus-g-series-g751jl-bbi7t29-dokunmatik-gaming-notebook-fiyati,206729.html Memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Bunun Hd'si kötü, seneye'de ekran kartı yeni çıkan oyunları medium-low'da oynatmaya başlar. Hali hazırda Assassin's Creed Syndicate'te ultra ayarda oynatamazsın. (2015 oyunu) Aynı şekilde Anno 2205 içinde aynısı geçerli. İstanbulbilişim ayrıca refurbished (yenilenmiş) laptop satıyor, ürün açılmış oluyor. Bir kere bu hataya düşüp buradan aldım ve bir hafta içerisinde cpu derecesi 100'ü görünce (basit bir oyunda) ve bilgisayar kapanınca direk geri iade ettim ve paramı aldım. İstanbulbilişim paralel ithalat yapan bir firma ve genellikle refurbished ürün satıyor. Neredeyse sattığı her elektronik ürün için geçerli. (çok mağduriyet var bu konuda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 MSI GE 72'ler iyi gibi. 3700. Ona yöneliyoruz. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Ona yönelmeyin. Ekran kartı 950m olan modelse çok tırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 casper al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 pascalnouman said: laptopta oyun yalan yeaa Valla senelerdir oynuyorum laptopta. Evet desktop performansı yok ama desktop artık zul geliyor laptopla alısınca. Evde koycak yer bile yok düzgün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Laptopta bir de dikakt edilmeyen özelliklere bak. Mesela hoparlörler harman kardon, bose, bang&olufsen felan olsun. Öbür türlü CPU beeper gibi ses veriyo laptop hoparlorleri insani sinir ediyo 1080 p film izlerken atari sesi duymak kulaklık yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Esh said: Oyuna giris seviyesi laptop alirsin o paraya. 970m li monsterlara bak en ucuzlari onlar 970m ler 4400 tl'den başlıyor. 3700 veririm diyorsan 960m'li 17 inç al http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A7-V6-3.html?srt=UP#.VydmtPmLSUk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 ShadowFax said: Selam, Oyun için laptop almayı planlıyoruz. 3000-3500 TL bütçe düşündük. Ne alınır? var mı yakın araştıran eden? Sen daha yeni motor almadın mı? Para nerden geliyor böyle sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 http://www.istanbulbilisim.com.tr/lenovo-y50-70-59-k45753-4k-uhd-dokunmatik-gaming-notebook-fiyati,208494.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 f/p olarak monsterdan daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 960m le 4k'da basarilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 ya evet ya ilk bi kaç gün ızdırap oldu o laptop bana ekran inanılmaz güzel vs falan ama black desert oynuycam diye bi ton uğraştım falan. acaba ekran kartı değiştirilebiliyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 960m gpu ile 4k "gaming" laptop alınıyor, insan gerçekten şaşırıyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 şuursuz tüketicilikte son nokta artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 bingildak was here... Abi yeminle efso cevap veriyorsun şukulamak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 ben de araya gireyim. masaüstü toplamak çok zor geliyor. öyle çok oyun moyun da oynamıyorum. overwatch oynarım, heartstone falan oynarım. masaüstüm 6 senelik artık bi gözü toprağa bakıyor. şu 2 oyunu akıcı oynasa yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar