Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kız arkadaşımlan beraberis hep sıqıldım

deadwoll

Öne çıkan mesajlar

Olm ne tırt insanlarla berabersiniz lan? 3 senedir beraber yasıyorum hatunla bir kere söyle bir sıkıntı yasamadım. Oturcan sen pc basına, güzel şeyler izleticen. Sonra o dicek sen biraz oyun oyna ben de takılayım diye. Çay getircek kola getircek. Arkanda takılıcak maximum. Kendi basına kalamayan insanlarla olmayın, leech offluyolar çünkü enerjiyi.

"Ya hep yanımda dur yalnız oturma benimle oturmak varken"

Düdük sevgi öyle birşey değil. Laftan anlamıyorsa postala abi hayat çok kısa böyle sorunlara harcamak için. Böyle sürekli ilgi isteyen hatunlar geldi geçti ve sadece büyük bir prenses nefreti bıraktılar arkalarında. Hani genç insanlar da değilsiniz, işlere gidiliyor evlere dönülüyor. Bütün gün beraber birşeyler yapıyorsunuz mevzu gözün özlemi de değil.

Kavgaya asla dönüşmemesi gerekecek kadar küçük ve çözümü basit bir mevzu aynı zamanda, o yüzden postala diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

elesso said:

ben gece gizli gizli hanımı çocuğu uyutup oyun oynamaya kalkan adam tanıyorum.

türk kızları böyle, çok alfa değilsen bu kızla evlenirsen gitgide daha kötüye gidecek haberin olsun: D

Ben yapıyorum bunu, aşırı tatlı oluyor. O gece yasadışı 2-3 saat gaming gündüz 10 saat alamayacagın keyfi veriyor.

Tam bir nerd aldatması yani, dfg.

Sonra sabah "Eşşek yine kaçtın gece duymadım sanıyosun da duyuyorum piç" geliyo gülüyosunuz beraber. Böyle küçük şeyler innerjoke yerine all caps S O R U N haline geliyorsa ilişkide kaçıcan zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi gece basacagı zaman kapıyı tıklıyor tamam mı? Hani "Bak küsküyü sıvazlıyorsan çek pantolonu hemen." durumu. Çünkü tıklatmadıgı zaman iki opsiyon var.

1- Casual nerdleri kıyma haline getiriyorum.

2- Gözlerine bakarak sıvazlamaya devam ederken "Sup?" diyorum.

O yüzden artık kapıyı calıyor, cevap bekliyor girmeden önce. Dersini aldı.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada bence bu işin olayı tamamen introvertlük-ekstrovörtlük sıkalasında denk gelmekle alakalı. ben bu skalada uçlarda yer alanların ilişkilerinde bunun çok büyük sorun olacağını düşünüyorum hep. ya da biri hep taviz verecek ki bu da malesef introvert taraf olur genelde. sonuçta extrovertlük yapısı itibariyle daha "normal" algılanır.

mesela ben sosyal biri olmama rağmen aşırı derecede introvertüm. şöyle bir örnek vereyim çok sevdiğim çok yakın bir erkek arkadaşımla bile ortak eve çıkamam. benim için baya zor bir yaşam olur. bu yüzden ilişkilerden de kaçıyorum uzun süredir. bir gün benim kadar kendiyle yalnız kalma ihtiyacı duyan birini bulursam anca olur heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

ilişkiden umudumu kaybettim abi seksten değil. hakkaten isteyip istemediğimden de emin değilim zaten.

en son ciddi ilişkim dört sene önce oldu, unutması beş sene falan sürecek diye umuyorum. belki seneye bakarız işte.

hacı iç huzru bulup ben bundan sonra mevlana olurum
tek aşkım rabbim olura bağlayınca bi anda buluyosun bi hatun zaten
çaba göstermicen
ben bizim hatunla tanıstıgımda haftada 6 nargile içen adamdır
6 gece lan 6 gece yankı ulaş gibi adamlarla nargile içip kağıt oynayıp wow oynuyodum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...