Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 5 eurodolara düşmüş. premium pass da beleş şu an origin'de. -?/10 -ne kadar p2w? -bfv çıkınca ölür mü? -gereksiz yere ea'e para kazandırmak istemiyorum. oyun iyi mi? -alak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 p2w falan değil oyun. 5 euro ise al oyun gayet güzel. hiç bişi olmasa 1 2 ay oynarsın gayet. single'ı da var kısada olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 e iyi madem. zaten beğenmezsem gold'dan sorucam hesabını (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 bf5'ten daha iyi net. malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 hort https://youtu.be/a7LruKq6mvE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 BF1 çıkınca Bf4 ölmedi, BF5 çıkınca da BF1 ölmez hele BF5 böyle ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 bf3 bile hala oynanıyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 BC2 bile devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Yabgu said: hort https://youtu.be/a7LruKq6mvE abi paşalı falan olmasını bir kenara bırak hem başına hem sonuna 10 saniye intro çook uzun. yapma bu kadar 1sn damga gibi vur geç portreyi daha çok akılda kalır. bir de öldüğün yeri kesmişsin yakıştıramadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 YABGUNİZAMPAŞA NE LAN JAHFKAJFHDAKJDFHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Gazi Kemal Paşa'ya gönderme yapmıştır belki : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 osmanlı hezeyanı yaşayan bir genç anladığım kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 tartışıldı kapatıldı üstüne gitmeyin paşamın. artık oyunlardaki tecrübeleriyle anılmak istiyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 yolun açık olsun paşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 goldbären said: tartışıldı kapatıldı üstüne gitmeyin paşamın. artık oyunlardaki tecrübeleriyle anılmak istiyor sadece. kaçırmışız desene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 halen devam edenler yazsin da eklesip squad olalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Medeniyetimizde kabul gören genel ömür vetiresinin yarısını tamamladım, ne genci len :) @golden napacan benim ölümü boş ver fragları izle asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 karavanaMamba ekleyin yiğitler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 vikingli logolu yarl nizamsøn olsan böle olmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Sarışın değilmişim Kara kaş, kara göz yasak Has anadan gelmişim Öz ocağında öz yasak damaarrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 mokoko said: osmanlı hezeyanı yaşayan bir genç anladığım kadarıyla kadir mısıroğlunun müritlerinden, ayrıca akit tvnin 'oyun uzmanı' misafiri :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 nasıl acıtıyorsa artık, sana kaç kere dedim bırak şu stalkı kurtul acıdan :) Forum kültürüne saygı duyan biri olarak, bu tip içerikle alakasız mesajlar göndermekten hicap duyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 aynen televizyonda stalk :d acıyor demen de komik olmuş baya 3 yıldır butthurt modunda hurr durr geziyorsun ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Yav asıl sen kendine bak. Seni tanımıyorum bile ama sen paçadan düşercesine araya girip alakasız mesajlar atıyorsun. 1 değil, 10 değil, 100. bu. Düş yakamdan. Benle alakalı ya da bana direkt mesaj atma. Çok mu zor? Çok zorsa acilen psikoloğa falan görün. Forum dışı mevzularım da beni bağlar, ben gelip buraya ideoloji, hayat tarzı konuşuyor muyum, yok, e o zaman ne diye konularla alakasız mesaj atarak hem içeriği sabote ediyor hem de üyeyi münakaşa için provoke ediyorsun. Battlefield 1 frag videosundan mevzunun geldiği yere bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Son birkaç postu gizledim (Promenader&Yabgu), tartışmanıza forumdışı devam edebilirsiniz. Buradan devam etmeniz durumunda bölüm, hatta forum geneli uzaklaştırma durumu olabilir. FYI Forum kuralları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar