Komutan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Birinden birini dlc olarak eklemelerini anlarım da ikisini birden dışarıda bırakmaları tuhaf. Doğu Avrupa cephesi yok diyelim, batıda Almanlar sırf İngilizlere karşı mı savaşacaklar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 One of the most difficult jobs I have as a history professor is reminding students that the First World War was a world war. I know. It seems obvious from the title. Nevertheless, here we are. https://www.rockpapershotgun.com/2016/05/17/best-ww1-game/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Hardlinedan sonra daha kötüye gidemez diyordum adamlar çok istikrarlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 E3 Game Critics Awards Nominees DICE's Battlefield 1 leads the pack with a total of five nominations. .Best of Show .Best Console Game .Best PC Game .Best Action Game .Best Online Multiplayer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Komutan said: Birinden birini dlc olarak eklemelerini anlarım da ikisini birden dışarıda bırakmaları tuhaf. Doğu Avrupa cephesi yok diyelim, batıda Almanlar sırf İngilizlere karşı mı savaşacaklar? benim kafama takılan avusturya-macaristan kimle savaşıcak sdfs.bi tarafı almanya bi tarafı osmanlı ruslar yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 sırplarla italyanlarla falan savasır biriyle nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 e onlarda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 bosver o zaman zaten pek beceremedilerdi onlar savas icini ww1de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 yok pardon italyanlar varmış dediğin gibi.ama evet ikiside askeri açıdan en tırt iki ülke sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 22 minutes of Battlefield 1 Domination gameplay https://www.youtube.com/watch?v=8aMfq2e9DEA We have taken objective Butter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 adamın üstüne 2 şarjör boşalttı yine ölmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 başarılı gameplay'i bozmamaları normal bence. harita, silah, araç vs güzel olursa tutar yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 adam ağır kötü oynuyor yanlız hayatında ilk kez joystickle aim alıyor gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 AB inv gelmiş hoş gelmiş. Herkese geliyor mu lan bu kontrol edin bakem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 gelmis bana da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 bana gelmemiş ayıp. originimde bütün bfler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 closed alpha invitation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Bana niye gelmiyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 oyun olmus preorder edin alphasi bile guzel sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 RedallHoor said: AB inv gelmiş hoş gelmiş. Herkese geliyor mu lan bu kontrol edin bakem Mail mi geliyor? Yoksa originde falan mi çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 gelmesi icin naptiniz? ozel bir signup vs var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Abi ben gelmesi için hiç bir şey yapmadım açıkçası. BF 1'in gösterimini izlemiştim netten o kadar. Mail geldi dün, kod yolladılar girdim falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Sereglin said: gelmesi icin naptiniz? ozel bir signup vs var mi? BECOME A BATTLEFIELD INSIDER https://www.battlefield.com/community/insider Resmi hesabın ile katılıp beklemen gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=ZnBlMmrKLHs Bu oyunu baya değiştiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=v0-Fy-V5OAY vay vayy vayyy .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar