Grego Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 neden yeni içerik yollamıyorsunuz, öldürdünüz ya listeyi bunu mu yapalım illa; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 2007den beri maillerimssss konusu var onu ekle https://forum.paticik.com/read.php?5,8465888 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 adam geçmişin izini silmeye çalışıyor, ismi resmi değiştirmiş asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Bıngılla sparkın legion çıkış tarihi hakkında iddalaştıkları topik var onu da bulsana aslında. Legion almasına iddaya girdiler, spark kaybetti R yapıyor şimdi. Her ortamda yüzüne vuralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 sparkın yüzüne vurmak her türlü keyifli. destekledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 iddiayı kaybedip sonra 'R' yapacağıma... KAFAMA SIKARIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 GoT topikinden belliydi zaten böyle bi şey yapacağı8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 işaret ediyorsunuz da, başlığı linklesenize, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Grego said: neden yeni içerik yollamıyorsunuz, öldürdünüz ya listeyi bunu mu yapalım illa; ben bu tweeti anlamadim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 önceden kötü espriyi anlayabiliyordun, dil değiştirince iyice anlaşılmaz oldu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 legion cd key iddiası: https://forum.paticik.com/read.php?43,8123026,page=87 spark açıklandığından beri wow bölümüne girmiyor, ondan bence çok üstüne gitmeyin forumu bırakabilir 60 eur ödememek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 hadisenin şarkısıydı galiba o https://www.youtube.com/watch?v=e2j-lhPjsfA @nigga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Euro olmuş 3.30 bilmem kaç, tabi arazi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 atalarımız ne demiş? yiyemeyeceğin lokmayı ağzına alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 pipibillito değil miydi o lafın orcinali? çükebellacio veya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Ne içeriği yolluyoruz la buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 khalad said: Ne içeriği yolluyoruz la buna ilk post ta açıklama var. :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 bu arada bazı güncellemeler yapacağım, hareket gelsin biraz. "Grego`s Weirdlist Eklenecekler - v1.4 " said: - player database eklencek. battletag, psn, steam user bilgilerinizi paylaşırsanız ekleyeceğim. aktif wow oyuncuları için istek de geldi, legion a girecekler için yardımı dokunabilir. - pati getto bilgisini veren olursa, çok bulunmayan kan gruplarını da not etmek istiyorum. belli olmaz. - frp diaries gerge bir grup patiyle frp organize etti, onunla ilgili detaylar burada paylaşılacak. ben içerik sağlandığında sadece gelen bilgileri düzenleyebiliyorum, o yüzden patiler yukarıdaki yenilikler için bilgilerinizi beklerim. discord dan mesaj atabilirsiniz, buraya yazabilirsiniz, [email protected] a atabilirsiniz, peçeteye yazıp taramasını yollayabilirsiniz vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 oha lem ne güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Adam aşmış liste konusunda.. Threadler ne ya öyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 axedice said: Bıngılla sparkın legion çıkış tarihi hakkında iddalaştıkları topik var onu da bulsana aslında. Legion almasına iddaya girdiler, spark kaybetti R yapıyor şimdi. Her ortamda yüzüne vuralım bingildak said: legion cd key iddiası: https://forum.paticik.com/read.php?43,8123026,page=87 spark açıklandığından beri wow bölümüne girmiyor, ondan bence çok üstüne gitmeyin forumu bırakabilir 60 eur ödememek için. eklendi, resmen hidden gem, tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Grego sen ne güzel adamsın asfkjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 ben buna "sen kimsin" diye oy vermiştim sanırım pişman oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Bu spark olayı da harbiden fena be... hatırlatıldıkça daha da denounce edek bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar