roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 bingildak said: adam fantezi romanlarında okuduğumuz lanetli karakterler gibi. yeteneksiz olduğu bir şeyi yapmaya dış bir güç tarafından zorlanıyor adeta. gözlemlemek bile acı verici. ahahahhahahahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Yazık lan belliki ilgi çekmek istiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 yok ya bildiğin salak. yazık da değil ortaya alıp circle jerk yapacaksın binlerce saat. başka türlü adam olmaz bu herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 mantaradam aslen kim la muhabbet ona dondu, tamam basarısız da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 YUMRUK SPAWNI https://twitter.com/MntrAdam/status/732138044397080577 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Mantar Adam @MntrAdam #tespit #mizah #itiraz Adam o kadar inatçı ve lanet ki, ölse bile öbür tarafta kesin 'Nasıl olur? Hocam kağıdımı görebilir miyim ?' der. 0 retweets 0 likes : ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 ya abi o ne ya dilim tutuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 goldbären said: yok ya bildiğin salak. yazık da değil ortaya alıp circle jerk yapacaksın binlerce saat. başka türlü adam olmaz bu herifler. O durumda bile adam olmadıklarını gördük aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 bingildak said: adam fantezi romanlarında okuduğumuz lanetli karakterler gibi. yeteneksiz olduğu bir şeyi yapmaya dış bir güç tarafından zorlanıyor adeta. gözlemlemek bile acı verici. Twitter hesabına "fantezi edebiyat yazarı" yazmış bi de, tesadüf mü sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Black-ice said: YUMRUK SPAWNI https://twitter.com/MntrAdam/status/732138044397080577 yumruk spam'i demeye çalışmış dimi? öyledir herhalde:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 neutrino said: bingildak said: adam fantezi romanlarında okuduğumuz lanetli karakterler gibi. yeteneksiz olduğu bir şeyi yapmaya dış bir güç tarafından zorlanıyor adeta. gözlemlemek bile acı verici. Twitter hesabına "fantezi edebiyat yazarı" yazmış bi de, tesadüf mü sdfs yok artık hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 babacum yüklesin şu videoları. izlesin bilinçlensin insanlar. kaydetti o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 bugün de utanma kotamızı doldurduk, teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 bingildak said: neutrino said: bingildak said: adam fantezi romanlarında okuduğumuz lanetli karakterler gibi. yeteneksiz olduğu bir şeyi yapmaya dış bir güç tarafından zorlanıyor adeta. gözlemlemek bile acı verici. Twitter hesabına "fantezi edebiyat yazarı" yazmış bi de, tesadüf mü sdfs yok artık hahahah Pardon benim hatam, şöyle yazıyormuş; Mantar Adam @MntrAdam Mantar Adam harbi resmi twitter sayfası Komedyen adayı, fantastik kurgu yazarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 aslı hanım ı denicem la bi bankaya gidip ajhgfdljahdla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 bu komikli twitter hesabı açtım diyen adam mı, o başlıkta da şamar yemişti baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 evet, KudretliAdam dı buradaki şeysi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Grego* RoketAdam'ın efsanevi paragraflar arşivini bir karıştır derim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 herkes ekmeğinin peşinde işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 öneren olunca yazıyorum ya, karıştırmaya gerek kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 listeden bu konunun linkini cikarmissin. ekle beni. tekstil boyasi ve kimyasali + eski sovyet ulkelerine isi dusen durtsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Marty said: listeden bu konunun linkini cikarmissin. ekle beni. tekstil boyasi ve kimyasali + eski sovyet ulkelerine isi dusen durtsun listeden çıkan konu? not : ekledim getto ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 bugunde sayenizde baskasi adina utanma kontenjanimizi doldurduk http://i.imgur.com/uo1oEiF.png birisi suna resimin olayini anlatsin, hem komik degil hem cahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 ben de hatırlamış bulundum tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Konuyla ilgili beni gülümseten tek görsel şu idi misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar