sinera Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Son güncelleme geldi mi? Okumaya başlayak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 çok eksik yok, bu başlıktan 1-2 şey eklemedim sanırım sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Kızgın zürafa da benim olm niye bellow yazıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 HEPSİ BENİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Borastus said: k1nJo said: şunu diyorum niye koydun https://forum.paticik.com/read.php?20,4701589,page=1 hani bi daha açıp okuma isteği duyduğumuz, of böyle de bi şey vardı denilebilecek bi konu değil ki. ben söylemiştim de, dedigini anladım böyle kült olmuş başlıkları topluyorsak uymuyor gerçekten, bir terlikle duvara vurma değil ama güzel başlık bence. başarılı bir trol vardı bir de karısı buna eziyet ediyordu böyle kapıyı kilitleyip entry giriyordu böyle ortopedik ayakkabı ile fındık mı ne fırlatıyordu o aklıma geldi şimdi. 3 kere okudum yine bi anlam veremedim. bu nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 sipeyskeyk said: Kızgın zürafa da benim olm niye bellow yazıyorsun. başlığı açan o? konuyu sonuna kadar okumadım ama, arak çizimle başlık açan bir arkadaştı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Marty said: Borastus said: k1nJo said: şunu diyorum niye koydun https://forum.paticik.com/read.php?20,4701589,page=1 hani bi daha açıp okuma isteği duyduğumuz, of böyle de bi şey vardı denilebilecek bi konu değil ki. ben söylemiştim de, dedigini anladım böyle kült olmuş başlıkları topluyorsak uymuyor gerçekten, bir terlikle duvara vurma değil ama güzel başlık bence. başarılı bir trol vardı bir de karısı buna eziyet ediyordu böyle kapıyı kilitleyip entry giriyordu böyle ortopedik ayakkabı ile fındık mı ne fırlatıyordu o aklıma geldi şimdi. 3 kere okudum yine bi anlam veremedim. bu nedir? Kadin, adamin aldigi ortopedik ayakkabiyla dalga geciyor, icine findik koyup mancinik gibi adama firlatiyor falan. Adam gelip foruma agliyo, ayakkabi cok rahat ama faan diyo vs ahah. Hatirlayinca guldum yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Çok güzel bir konu, bence sticky olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Listeye bakarken birdenbire kendimi taso konusunda buldum. Hele o 3. sayfadaki patlama, ahahhahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Başarılı ya eline sağlık haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 içerik katkılarınızı bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 grego, liste için teşekkürler tekrar. Fakat spreadsheet bu formatla kullanışsız. Excel gibiyse şu olay, filter falan koysan süper olur. tablarla ayır. her sayfanın farklı amacı olsun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 tablara ayırabilirim, ama filtreden kasıt? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 işte topicleri yıllara göre artan azalan sort edebilelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 o beni aşar gibi, google spreadsheet te nasıl yapılacağını biliyorsan düzelteyim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 yıla göre sıralanıyor? http://i.imgur.com/m38QpG4.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Claiborne said: Marty said: Borastus said: k1nJo said: şunu diyorum niye koydun https://forum.paticik.com/read.php?20,4701589,page=1 hani bi daha açıp okuma isteği duyduğumuz, of böyle de bi şey vardı denilebilecek bi konu değil ki. ben söylemiştim de, dedigini anladım böyle kült olmuş başlıkları topluyorsak uymuyor gerçekten, bir terlikle duvara vurma değil ama güzel başlık bence. başarılı bir trol vardı bir de karısı buna eziyet ediyordu böyle kapıyı kilitleyip entry giriyordu böyle ortopedik ayakkabı ile fındık mı ne fırlatıyordu o aklıma geldi şimdi. 3 kere okudum yine bi anlam veremedim. bu nedir? Kadin, adamin aldigi ortopedik ayakkabiyla dalga geciyor, icine findik koyup mancinik gibi adama firlatiyor falan. Adam gelip foruma agliyo, ayakkabi cok rahat ama faan diyo vs ahah. Hatirlayinca guldum yine imamizer said: şunlar da çok başarılıydı. ince ince üzerinde çalışılmış bir karakteri canlandırmıştı adam trollücem diye. tokins said: 22 yaşındayım karım 18 yaşında. Beni aldatıyor. Telefonundan mesajlarını okudum. Beni eski erkek arkadaşıyla aldatıyor. Telefondan mesajla birbirlerini azdırmışlar. Hepsini okudum. Okurken bir yandan da sertleştim. Allah ikisinin de belasını versin. tokins said: Bıçaklamak istiyorum ikisini de. Ama karıma da hak veriyorum. İyi bir koca olamadım. O bir erkek istiyordu ve ben yeterince erkek olamadım. Kuşu ölünce çocuklar gibi ağlayan bir erkeği kim ister ki? Kanaryam ölünce ağlayıp yorganları çarşafları yırtmıştım. Üzüntüme ortak olacağına alaycı gözlerle izledi beni. O istiyor ki eve girer girmez kıçına bir tokat atıp yemeğimi hazırlamasını emredeyim. Sevişirken saçından çekeyim. Sİnirlenince bağırıp çağırayım. Bazen beni özellikle sinirlendiriyor farkediyorum. İstediği tepkileri vermemi istiyor ama ben öyle biri değilim. Hiç olmadım. O öyle kızınca kendimi küçük odaya kitliyorum. tokins said: Eve geldi. Yine buldu dalga geçecek bir şeylerimi. Yeni aldığım altı bombeli ortopedik ayakkabılarımla dalga geçiyor. Ayakkabının bir ucuna zeytin koyup diğer ucuna ayağıyla basıp zeytini bana fırlatmaya çalıştı. Bilerek yapıyor biliyorum, sinirlendirmeye çalışıyor. Ben kendimi biraz küçük odaya kitliyorum. Konuşmaya sonra devam ederiz. Herkese teşekkürler. konular şunlar https://forum.paticik.com/read.php?20,7096623,7099199#msg-7099199; https://forum.paticik.com/read.php?62,6782759,6784440#msg-6784440 ama herifi banlamamışlar tüm postlarını da silmişler nedense. o yüzden gitmiş hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 okurken bir yandan da sertleştim diyen de bu adammış. kaliteli troll gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 yalnız okuyunca tekrar güldüm. adam iyi yazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 https://forum.paticik.com/read.php?49,995218,page=1 - Ek Dikme Strikes Back!. Cok eski UO zamanlarindan Karakedi'nin IDOC ev anisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 saka maka grego da iyi fisledi herkesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 abi ben size aracı oluyorum sadece, fişleme işlemleri sadece listelerde var. pc plebleri bilmek herkesin hakkı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 yalniz ben konsol pleb degilim yaw sadece markaya kiziyorum orda pc gecmisim daha fazla konsolda 2-3 oyun oynadim simdiye kadar sadece bide mesai bitiminde birilerine satasmak guzel oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 paralel grego.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Suark said: yalniz ben konsol pleb degilim yaw sadece markaya kiziyorum orda pc gecmisim daha fazla konsolda 2-3 oyun oynadim simdiye kadar sadece bide mesai bitiminde birilerine satasmak guzel oluo Suark yalnız mı bırakacaksın panpa beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar