Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayatımızdaki başarısız meriçler

sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

kokuya duyarlılığı ve ortam ısısına hassasiyetini gözümüzün önüne getirmemizi meriçliğiyle bağdaştıramadım, niye böyle lüzumsuz detaylara boğulduğumuzu merak ettim adamdan seninle beraber mi tiksinmemizi istiyorsun? kollektif olarak/imece usulüyle mi elemanı gömelim

bir başka konu da hani "garbage" bölümü de olsa sabah sabah bu adamı neden eleştirelim?

bence sen sigara içtikten sonra adamın yanına geldiğinde adam rahatsız olup bunu belirtmesinden rahatsız olmuşsun

meriçlik falan baya hikaye

ayrıca evet, genel anlamda bütün sigara içenler, sigara içip birinin yanına gittiğinizde içmeyen birine sigara kokusu çok geliyor hele kapatsın diye sıkılan parfümle karışınca daha da kötü oluyor haberiniz olsun, kimileri bu kokuya dayanabiliyor kimileri de dayanamayıp tepki veriyor

eyyorlamam bu kadardır

https://store.donanimhaber.com/92/2f/1e/922f1e89bee26d2604c48ae6f807a42b.png
Sosyal ağlarda paylaş

abi adam bence başarılı bir meriç. Kızlarlar çevre yapıyor sonra pusuya yatıyor. Ne zaman o kadınların canı acısa meriçe gelecekleri için bekliyor öyle.

benim bi arkadaşım vardı. Kız arkadaşımın arkadaşı. O tanıştırmıştı bizi. Sevdim de çocuğu, bi sıkıntımız yoktu. "Aman siz çok yakışıyorsunuz.Abi ben seni çok seviyorum. Sakın bırakma bu kızı. Evlenin abi siz" gibi bir sürü laf ediyordu. Sonra bir gün biz ayrıldık, çocuktan mesaj geldi bana; "abi sıkma canını. boş ver. Sana kız mı yok. Git seviş biriyle". Gittim seviştim biriyle. Hemen gitmiş kıza yetiştirmiş, "senin eski başkalarıyla yatıp kalkmaya başlamış. Cık cık cık" falan. Sonra kızla geri birleştik.
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

ben sosyal içiciyim hani nefret diyemem ama içip yanıma gelenden rahatsız oluyorum, OPun bahsettiği "meriç"in kasine ben "ya ufff ouff çok kötü kokuyor ıyy" demiyorum, içimden "lan ne kötü koktu bee" diye geçiriyorum orada bitiyor

Meriçlikle meriç olmamak arasındaki ince çizgi o zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

sipeyskeyk said:

Babacum niye daldın lan bana kafa göz, PİS ADAM!

ashaas yalan mı :P içme şu zıkkımı, yani iç de az iç alkolle falan

ayrıca daha güzel dedikodularla gelebilirsin yapabilirsin bunu
bırakıcam ya, sorun sigara sevmemesi değil adamın abartı triplere girmesi zaten eller kollar of pof falan. Yoksa ben sigara içmeyenlere en saygılı sigara içenlerden birisiyim yani, baya dikkat ediyorum açık havada bile.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...